• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
درود براستاد اخلاق امیرمحسن گل...
بارش اینجا یه ساعتی هست قطع شده و امیدوارم بازشروع شه چون این وقفه رو نشون داده بودن و بعدبارش ها مجددا با شدت شروع میشه...ایشالا...
احتمال بارش تهران هم از ساعت12 در اوج.خواهدبود و اگر قرار بر اومدن برف باشه درنخستین ساعات صبح فردا و در انتهای کار سیستم رخ میده.توکل برخدا:)

ali.doosti

کاربر ويژه
چند ماه میگذره که 18 ساله شدم!:خجالت2:

نگاه کن اصلا ربطی به سن نداره! مثل ***********************************؟

منم آدمی هستم که از 3 سالگی کرایه نشین بودیم و هنوز هم هستیم تا همین الان 9 بار خونه مان رو تغییر دادیم. و زیاد مزه زندگی رو نکشیدم! تو بوشهر کل دبستان رو بدون کولز سپروندیم اصلا می فهمی گرما و شرجی چی هست؟!
از این بگذریم...

می دونی چرا داخل جامعه ایران به جوان های مثل تو اعتماد نمی کنند؟ چرا بهشون کار نمی دن؟ چرا داخل مجلس یه چیز درست و حسابی برای جوان ها تصویب نمیشه؟ چون اونا فکر می کنند نسل شما یعنی دهه 60 و 50************ هستید! یعنی همون فکری که شما به ما می دارید! تا زمانی که نسل آینده خودمان مسخره کنیم. همین کاسه و همین آش! نسل بعد از من خیلی لوس هستند ولی من اصلا مسخره اشون نمی کنم و مثلا پسرخاله کوچیکم که می یاد خودنمون بهش بها می دم و ...

نسل آینده کشورمون مسخره نکنیم چون چند سال دیگه ما پیر میشیم و اونا می خوان بیان مملکت داری کنند و... خود شما وقتی 60 سالت شد میبینی همینا که مسخرشون می کردی شدن شهردار یا دکتر یا یه کسی تو این مملکت.

فعلا بای :بای:

گستاخیتو توجیه نمی کنه...من که از تو ناامید شدم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دمای مشهد به 2 رسید. الانم داره یه بارون خیلی خیلی ریز میادو من فکر کنم از نصف شب به بعد ان شا الله بارش نسبتا خوب برف با دمای صفر یا منفی 1 در مشهد شروع بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چون اصلا در رابطه با مشهد اطلاعاتی نداشتم.
:18:

اون وقت اختلاف ارتفاع زیاده یا نه؟

خواهش میکنم

فرودگاه مشهد 990 متر هست و محله ما در غرب مشهد حدود 1150 تا 1200 متر هست:

این هم تصویر ماهواره ای کلی از شهر مشهد و اون دایره آبیه غرب مشهد و فرودگاه رو هم که با دایره قرمز مشخص کردم که در شرق شهر هست و از بد روزگار هواشناسیمون هم همونجاست

6gyj7x06x0tqxxbeqdrm.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
به جای اینکه اخلاق و رفتار کل اجداد و نسل های ما و گذشتگان و آیندگان و و زیر سوال ببری رفتار خودت و بررسی کنی بهتره فکر کنم .

ArefGod

Banned
به جای اینکه اخلاق و رفتار کل اجداد و نسل های ما و گذشتگان و آیندگان و و زیر سوال ببری رفتار خودت و بررسی کنی بهتره فکر کنم .

من زیر سوال بردم یا شما؟ شما که یه نسل رو مسخره کردید. من 18 سالمه بعد میای بهم میگی بچه و نمی دونم فلان و بیسار!
منم دیگه اینجا نمیام تا شماها راحت باشید

فقط امیرمحسن داخل شما خوبه :ناراحت: با اینکه سن اش بیشتر از همه ولی من که خیلی کوچیکترشم رو مسخره نمی کنه :گل:

خداحافظ

کدخدا

کاربر ويژه
درود

اینجا یه ساعتی میشه بارون با شدت خوبی در حال بارش
دما 7 درجه کی میخواد بکشه پایین خدا میدونه

mohamad$

کاربر ويژه
من زیر سوال بردم یا شما؟ شما که یه نسل رو مسخره کردید. من 18 سالمه بعد میای بهم میگی بچه و نمی دونم فلان و بیسار!
منم دیگه اینجا نمیام تا شماها راحت باشید

فقط امیرمحسن داخل شما خوبه :ناراحت: با اینکه سن اش بیشتر از همه ولی من که خیلی کوچیکترشم رو مسخره نمی کنه :گل:

خداحافظ

اگر ما شما رو مسخره میکنیم شما که کل اجداد و نوادگان بشریت و مسخره میکنی:خجالت2:

ali.doosti

کاربر ويژه
و اما در مورد دمای تهران به نظر بنده حقیر از سایتای مختلف چک میکنم تاقبل از 5-6 بامداد فردا دما به حد مطلوب برف نمی رسه و در همین رنج 6-7 باقی میمونه...

ali.doosti

کاربر ويژه
حالا تو این.گیری ویری یکی مث من بیاد بگه سیستم بعدی یه شنبه شبه!این سیستم دیگه قهرمیکنه کلهم ایرانودور میزنه ؛)

mohamad$

کاربر ويژه
و اما در مورد دمای تهران به نظر بنده حقیر از سایتای مختلف چک میکنم تاقبل از 5-6 بامداد فردا دما به حد مطلوب برف نمی رسه و در همین رنج 6-7 باقی میمونه...

نه میاد پایین . تا اون موقع دما برای برف محیا میشه . سایتا رو ول کن . باید دید اصلا بارشی رخ میده یا نه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا