• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
یعنی تو تقریبا تو 8 روز اینده انقدر بارون میباره یعنی میباره یعنی میباره یعنی میباره یعنی میباره یعنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاره:سوت::خنده1:
نه که همچی ترکونده سعید

samann

کاربر ويژه
واقعا که چقد تاثیر گذاره این ao , nao لامصب در بدترین زمان ممکن نوسان اطلس شمالی اپدیتهای بدی رو کرده و هموونطور که چند شب پیش هم گفتم امکان پرپرشدن بارشها این هفته هست متاسفانه
کما اینکه جی اف اس اپدیت امشبش افتضاح بود./

آخرین ویرایش:

nojeana

کاربر ويژه
سلام مجدد:گل:
واقعا نمیدونستم انقد اختلاف دما با اینجا داره اکثر جاهاش برف اوایل بهمن هنو مونده بود با این وضع دما..

r8qkya6bdwfrpzs7qtae.jpg

ue069whqacg9nw72u5i.jpg

6zm82dztuykvgftt2d5k.jpg

qkvhxhvo1gxg4q469to2.jpg

7nl75rzpo9hytjf4kjk.jpg

ygp3h506ylwqwtm9qm7u.jpg
سمت الشتر نیست؟
بسیار زیباست  خوب شبیه کوههای گرین برجرد هم می شه؟

nojeana

کاربر ويژه
اینجا وزش متوسط باد داریم یه رعدوبرقو بین ابرا دیدیم خدا کنه رگباری بزنه!!!
دیروز منم تهران بودم فقط چند رگبار ماشین کثیف کن نصیب ما شد خوب آدم می افته یاد ه رگبار های تابستونی که البته مقدارش هم از 0.00001 بیشتر می شه
امروز رفتم سمت سعید آباد و باغستان شهریار خوب باغهای قشنگی داره حیف گوشیم جا مونده بود عکس های خوشگلی می تونستم بگیرم .

nojeana

کاربر ويژه
اصغری ثانیه هایی قبل گفت اسفنده 91 ماهه پر خیرو برکتی برای ماست!
اصغری هم بقول منطقه ما شده امامزادۀ بدون معجزه
 من که خود خدا هم بگه می خواد بترکه هوا تا به چشم خودم نبینم باورم نخواهد شد.

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
دیروز منم تهران بودم فقط چند رگبار ماشین کثیف کن نصیب ما شد خوب آدم می افته یاد ه رگبار های تابستونی که البته مقدارش هم از 0.00001 بیشتر می شه
امروز رفتم سمت سعید آباد و باغستان شهریار خوب باغهای قشنگی داره حیف گوشیم جا مونده بود عکس های خوشگلی می تونستم بگیرم .
دیروز خیلی جاها tr داشتند...یه ابرای خوفی بود تو اهوازو دزفول اگه نمیدونستم مطمین بودم بالای 10 تا میباره!کل روز...نمیدونم چرا نبارید :|

saeed hh

کاربر ويژه

من دیشب موقع بارش رفتم زیر پتو فوتبالو میدیم فقط از صدای کانال کولر فهمیدم داره بارون معلوم بود مال نبودش ولی فکنم باد شدید بودش چون صداش میومد توخونه عمه من تو شهریار زندگی میکنه کلی هم اونجا باغ داشت الان نمیدونم چقدرشو فروخته همیشه با بچه های فامیل میرفتیم اونجا گیلاس و زردالو میخوردیم خیلی قشنگ بودن ولی الان همش نابود شدن!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بازتاب تشعشعات طول موج بلند ساطع شده از سطح زمين نشون مي دن كه در جنوب خاورميانه سطح شاخص بالاست يعني در محل استقرار پر فشار جنب حاره اي. طي ماه هاي اخير واچرخند مذكور نسبت به نرمال اين موقع سال پر قدرت تر بوده كه باعث كاهش بارش در برخي نقاط كشور شده.

بايد بررسي و تحقيق كنيم علت افزايش قدرت پر فشار جنب حاره اي چي بوده.

خدا كنه خدا كنه صحبت هاي اصغري محقق بشه، اما اون چيزي كه من ديدم و بررسي كردم براي ماه مارس پر فشار جنب حاره اي در مركز شبه جزيره مستقر شده و زبانه هاي اون تا شمال خليج فارس رو در بر مي گيره كه بسيار قوي تر از نرمال خود خواهد بود.

mean_olr.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
دوستان چند وقت پیش یکی از بابا بزرگا میگفت دورو ور سال 1320توی جنت اباد تهران خرس میدیده کسی اطلاعاتی دربارهی این قضیه داره میتونه تایید کنه !!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا