• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
انفجار یک شهاب سنگ در آسمان کوبا

13-2-17-13255611.jpg

دانش > فضا- همشهری آنلاین: تلویزیون کوبا گزارش داد یک شهاب سنگ، پنج شنبه شب در آسمان این کشور ظاهر شد که پیش از منفجر شدنش به بزرگی خورشید بود
به گزارش مهر، برخی از ساکنان استان سینفوگوس در مرکز کوبا که شاهد این صحنه بودند می‌گویند حدود ساعت 20 به وقت محلی نقطه بسیار درخشانی را در آسمان مشاهده کردند که به اندازه یک اتوبوس بوده است.
به گفته شاهدان، این شی آسمانی سپس به یک توپ آتشین که بزرگ‌تر از خورشید بود تبدیل شد و چند دقیقه بعد از آن صدای انفجار مهیبی به گوش رسید.
یکی از شهروندان به تلویزیون این کشور گفت خانه‌اش بر اثر این انفجار لرزیده است.
دانشمندان کوبایی برای یافتن و بررسی بقایای این شهاب سنگ، به منطقه اعزام شده‌اند.
هنوز مشخص نشده است آیا واقعه کوبا با انفجار شهاب سنگ بزرگ در آسمان روسیه مرتبط است یا خیر.
در حالی که دانشمندان روز جمعه چشم های خود را به آسمان دوخته بودند تا عبور سیارک 2012 DA14 را از فاصله 27 هزار کیلومتری زمین ببینند، شهاب سنگ دیگری که نزدیک شدنش به زمین پیش بینی نشده بود، در آسمان روسیه منفجر شد و بیش از هزار و 200 زخمی برجا گذاشت.

پس چرا فقط منابع فارسی این خبر رو دادن . شبکه های حبری جهانی حرفی نزدن
 

nojeana

کاربر ويژه
من دیشب موقع بارش رفتم زیر پتو فوتبالو میدیم فقط از صدای کانال کولر فهمیدم داره بارون معلوم بود مال نبودش ولی فکنم باد شدید بودش چون صداش میومد توخونه عمه من تو شهریار زندگی میکنه کلی هم اونجا باغ داشت الان نمیدونم چقدرشو فروخته همیشه با بچه های فامیل میرفتیم اونجا گیلاس و زردالو میخوردیم خیلی قشنگ بودن ولی الان همش نابود شدن!!
خوب الان هم باغ زیاد داره ولی لامصب خیلی صنعتی شده و خیلیاش از بین رفته بقیه شون هم دورشون دیوار کشیدن و اختصاصی شده ولی هر جور بگیریم بازم جاهای خوشگلی داره البته من به شخصه ترکیب باغ و کوه و رود رو بیشتر دوست دارم اینجا فقط دشت و باغه ولی خیلی زیباست.
خدائی حالا می فهمم استان تهران چرا زرنگی کرد و شهریارو به استان البرز نداد
 

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان چند وقت پیش یکی از بابا بزرگا میگفت دورو ور سال 1320توی جنت اباد تهران خرس میدیده کسی اطلاعاتی دربارهی این قضیه داره میتونه تایید کنه !!!!!!
زمان پدر بزرگ من پلنگ اومده تو شهر چند بچه رو برده!اون موقع اصلا با الان فرق داشته بابا!حتی یه منطقه داریم تو کوه هامون اسمش دره پلنگانه!شیر داشته ...اووووووو!حتی آخرین شیر ایران تو دزفول دیده شده
http://vahsh.ir/احياي-شير-ايراني-جدي-تر-شد/
الان فقط گربه هاش مونده!
 

abtinT

کاربر ويژه
دوستان چند وقت پیش یکی از بابا بزرگا میگفت دورو ور سال 1320توی جنت اباد تهران خرس میدیده کسی اطلاعاتی دربارهی این قضیه داره میتونه تایید کنه !!!!!!

چرا که نه من خودم تا 15 سال پیش محل خودم روباه هم می دیدم.
نزدیک محل ما یک دره هست که بهش قدیم ها دره گرگ ها می گفتن . که الان شده پارک .
تهران قدیم خیلی زیبا بود .
 

aznavar

کاربر ويژه
بسیار زیباست مخصوصا این دوعکس بابا اینجا سمت کجای خرم آباد می شه بگو سجاد

درود
خواهش میکنم .ببخش دیر جواب دادم. نه میشه گفت نقطه مقابل الشتر هست.تقریبا میشه جنوب شرقی خرم آباد.بزا خدمونی بگم کیلومتر 5 جاده خرم آباد - بروجرد دقیقا روبری پلیس راه خرم آباد ی فرعی هست که میره سمت سپید دشت.آبشار بیشه و گریت رو از همین جاده میرن.
 

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بين قدرت مراكز پر فشار جنب حاره اي و پر فشار كلاهك قطب رابطه معكوس وجود داره يعني هر وقت پر فشار كلاهك قطب شمال از فشار كمتر از نرمال بر خوردار باشه (مثلا در شرايط فار + شاخص هاي AO و NAO) مراكز پر فشار جنب حاره اي از قدرت بالاتري برخوردار هستن پس جاي تعجبي نيست در اين مواقع پر فشار جنب حاره اي مثل پر فشار آزور ار مجمع الجزاير آزور تا قلب اروپا نفوذ مي كنه و سبب ريزش سرما به طرف خاورميانه ميشه البته پر فشار جنب حاره اي خاورميانه هم در اين مواقع قوي بوده وبارش كشور رو بشدت كاهش مي ده مثل زمستون 86 كه سطح بارش كشور كم بود.

اما وقتي پر فشار كلاهك قطب از فشار بيشتر از نرمال برخور داره مراكز پر فشار جنب حاره اي به شدت تضعيف مي شن.
 

nojeana

کاربر ويژه
بازتاب تشعشعات طول موج بلند ساطع شده از سطح زمين نشون مي دن كه در جنوب خاورميانه سطح شاخص بالاست يعني در محل استقرار پر فشار جنب حاره اي. طي ماه هاي اخير واچرخند مذكور نسبت به نرمال اين موقع سال پر قدرت تر بوده كه باعث كاهش بارش در برخي نقاط كشور شده.
بايد بررسي و تحقيق كنيم علت افزايش قدرت پر فشار جنب حاره اي چي بوده
 خدا كنه خدا كنه صحبت هاي اصغري محقق بشه، اما اون چيزي كه من ديدم و بررسي كردم براي ماه مارس پر فشار جنب حاره اي در مركز شبه جزيره مستقر شده و زبانه هاي اون تا شمال خليج فارس رو در بر مي گيره كه بسيار قوي تر از نرمال خود خواهد بود.
mean_olr.jpg
خوب مهرداد جان جنب حاره ای که اسفند بیاد تابستون چه خبر می شه؟
خوب شاید قرار تابستون  پرفشار سیبری بیاد
 

ali.doosti

کاربر ويژه
سعید اون لینکو بخونی خیلی جالبه در مورد شیر...شیر ایران که نابود شده به شیر هندی تغییر نام پیدا کرده!
الان شمال شمال بین مرز خوزستانو لرستان گراز هست...تنها همین رویت میشه :|
نروژ اومد برید کم شدن بارشتونو ببینید :|
 

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب مهرداد جان جنب حاره ای که اسفند بیاد تابستون چه خبر می شه؟
خوب شاید قرار تابستون پرفشار سیبری بیاد

تمام پارامترهاي هواشناسي حساب و كتاب دارن و داراي كليماتولوژي (نرمال اقليمي) هستن. طبق نقشه نرمال اقليم ارتفاع تراز 500 هكتوپاسكال بايد از 20 آپريل خط 584 دكامتر به مرزهاي جنوب شرق ايران برسه. اين خط بعنوان مرز بيروني (شمالي / بالايي) واچرخند جنب حاره اي شناخته شده هر شرايط غير از اين در هر برهه زماني ناهنجاري محسوب مي شه


5624osfc92ik8f2dzsz1.gif
 

aznavar

کاربر ويژه
چرا که نه من خودم تا 15 سال پیش محل خودم روباه هم می دیدم.
نزدیک محل ما یک دره هست که بهش قدیم ها دره گرگ ها می گفتن . که الان شده پارک .
تهران قدیم خیلی زیبا بود .

85 خیابون پاسداران خدمت میکردم(پادگانمون انجا بود). بعضی شبا که نوبت نگهبانیم بودسر پست روباه و سنجاب هم میدیدم
 

Abbath

New member
timthumb.php
مدیر انجمن یوز پلنگ ایرانی گفت: طی یک دهه اخیر در ایران ۲۷ یوزپلنگ به صورت مستند توسط عوامل انسانی مختلف از پای در آمده اند که حداقل ۱۱ مورد آن بر اثر برخورد با خودروهای عبوری بوده است.
مرتضی اسلامی در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: منطقه حفاظت شده توران، منطقه حفاظت شده کوه بافق و پناهگاه حیات وحش دره انجیر مناطقی هستند که هر یک قربانیانی از یوزپلنگ در جاده های پیرامون خود داده اند.
جاده یزد بندر عباس خطرناک ترین محدوده تردد یوز پلنگ
به گفته وی، با این حال کشته شدن حداقل ۶ یوزپلنگ در جاده یزد – بندرعباس که از میان منطقه حفاظت شده کالمند می گذرد، این منطقه را به خطرناکترین محدوده تردد برای یوزپلنگ های ایرانی تبدیل کرده است. البته این تعداد یوزپلنگ های کشته شده ای است که توسط افراد عبوری گزارش شده اند و احتمالا تعداد بیشتری از یوزها در جاده های ایران از پا در آمده اند که گزارش یا مشاهده نشده است.
اسلامی اظهار داشت: یوزپلنگ های ایرانی جانورانی هستند که مسافت های طولانی را طی کرده و برای جابجایی میان مناطق مختلف، گاهی صدها کیلومتر مسافت را راه می روند. از همین رو عبور از جاده های مختلف برای آنها اجتناب ناپذیر است.
مدیر انجمن یوز پلنگ ایرانی تصریح کرد: از آنجایی که اکثر جاده های موجود، پیرامون و نه داخل زیستگاه های اصلی یوزپلنگ قرار دارد، موجودیت زیستگاه ها به مخاطره نیفتاده است.
وی با اشاره به تلخ ترین وقایعی که برای یوز پلنگها طی سال های اخیر رخ داده است گفت: در شهریور ۱۳۷۳ یک یوزپلنگ مادر همراه با سه توله مورد هجوم مردم در استان یزد قرار گرفتند. یوز مادر فرار کرد و دو توله زیر ضربات بیل و کلنگ کشته شدند. محیط بانان تنها قادر به نجات یک توله جوان ماده شدند که نام او را ماریتا گذاشتند. مارتیا تا زمان مرگش در سال ۱۳۸۳ به تنهایی در پارک پردیسان زندگی کرد.
اسلامی یادآور شد: یکی دیگر ازغم انگیزترین وقایع مرگ یوز پلنگ ها در شمال پارک ملی توران، در مرداد ۱۳۸۹ اتفاق افتاد، زمانیکه یک یوزپلنگ مادر به همراه دو توله کوچک خود در تصادف جاده ای کشته شدند. متاسفانه با وجود گشت زنی محیط بانان در اطراف جاده ها برای جستجوی یوز مادر که تصور می شد در اطراف محل از دست دادن توله های خود باشد، بعد از شب حادثه او را در حالیکه بشدت مجروح شده بود در یک کیلومتری محل تصادف توله ها پیدا کردند. به رغم تلاش های دامپزشکی، یوز مادر در مسیر دانشگاه دامپزشکی گرمسار از بین رفت.
به اعتقاد وی، کشته شدن ۱۱ یوزپلنگ بین سالهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۰ نشان از لزوم توجه به تمامیت زیستگاه های یوزپلنگ به عنوان عرصه های گسترده ای از مناطق بیابانی کشور دارد.
عبور جاده از داخل منطقه حفاظت شده بافق آمار کشته شدن یوز پلنگها را افزایش می دهد
مدیر انجمن یوز پلنگ ایرانی تصریح کرد: امروزه یکی از بزرگترین چالش های پیش رو برای حفظ یوزپلنگ در ایران، جاده ای است که نه از اطراف یک زیستگاه، بلکه از درون منطقه حفاظت شده بافق درحال احداث است و این زیستگاه نه چندان وسیع را کوچک و کوچکتر خواهد کرد.


پ.ن:واقعا متاسفم از اینکه مسئولان کشورم نمیتونن(شما در نظر بگیرین نمیخوان) تمهیداتی اندیشیده بشه تا حداقل منابع زیستی و ملیمون از بین نره،کل کشور رو که ول کردن اینم روش
 

ali.doosti

کاربر ويژه
اینجا هنوز تو شهر روباهو شغال هست!نصف شب که حاشیه شهر بری میبینی!خیلی تیزن...ینی ببینی غیب میشه!
 

nojeana

کاربر ويژه
دوستان چند وقت پیش یکی از بابا بزرگا میگفت دورو ور سال 1320توی جنت اباد تهران خرس میدیده کسی اطلاعاتی دربارهی این قضیه داره میتونه تایید کنه !!!!!!
خوب قدیمیای سمت ما هم میگن اون قدیما رو کوههای شرقی نهاوند میمون هم داشتند که تو کوهها زندگی می کردند و گله گله شکار ( قوچ و میش ) مخصوصا زمستونا بسمت دره ها می اومدند وگرگ و خرس که الان هم زیاد داره مخصوصا سمت گرین .
گراز هم که خودم هم دیدم سمت روستاهای نزدیک نهاوند گله گله منابع طبیعی آزاد کرده.
سمت گرین ماران ( کنگاور کهنه ) هم یوز زیاد داره البته آخرین یوز دیده شده نهاوند 1370 بوده که توسط مینی بوس کشته شده می گن بنده خدا فکر کرده شکاره پریده رو مینی بوس و می افته زیر تایراش و کشته می شه
 

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
كمفشار ايسلند همچون يه چاه مكنده استورم تراك رو حول مركز خودش به چرخش دراورده اين نشون مي ده مديترانه اون مديترانه كه ما انتظار داريم نيست.


m3kegc8mp1ywn56e3a.jpg
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

نقشه های جی اف اس لحظه به لحظه داره بارشهای ما رو کاهش میده ولی بر عکس نیروی دریایی و ایی سی ام دبلیو اف بارشها رو حفظ کردند:

نیروی دریایی تا 144 ساعت آینده:

13022312_2_1712.gif


جی اف اس تا 192 ساعت آینده:

13022512_2_1712.gif
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا