• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
ظاهرا پر فشار شمالی دست به کار شده!!!!!!!!!
این ابرها ( که همیشه از شرق به غرب حرکت می کنند و کل آسمون رو ناگهان می پوشانند ) دوباره در مشهد ظاهرا شدند
وزش باد شرقی و جنوب شرقی - افزایش فشار و نقطه شبنم و رطوبت نسبی رخ میده در این شرایط ( اگر رطوبت در لایه های بالاتر فراهم باشه بارندگی هم خواهیم داشت
نوید جان به نظر نمیرسه شرایط برای بارش مهیا باشه/ تغذیه رطوبتی مناسب نیست / نمیدونم چرا وقتی همه شرایط برای پر بارشی در این هفته فراهم بود به یک باره همه چی تغییر کرد و نوسان اطلس نزولی شدو تو اولین تاثیرش بارشهای موج وسط هفته یعنی امروز و فردا رو پر پر کرد/ با اینکه نروژ بارش رو برای 4شنبه در نظر گرفته اما به نظر شخصی من احتمال بارش در مشهد از عصر 5شنبه تا جمعه خواهد بود، البته اگه وضعیت شاخصها همینطور ادامه پیدا کنه و تغذیه رطوبتی سیستم شمالی کاهش پیدا کنه وضعیت اون سیستم هم در هاله ای از ابهام میره

mohamad$

کاربر ويژه
خب عارضم خدمتتون که دو سوم از فصل زمستان سال 1391 با شادمانی تمام شد .

طی این 60 روز مهراباد تهران حدودا 59 میل و اقدسیه تهران 107 میل بارش داشتند که این ارقام زیر نرمال میباشد . از نظر برف هم که حرفی برای گفتن نیست .

سیبری

کاربر ويژه
نوید جان به نظر نمیرسه شرایط برای بارش مهیا باشه/ تغذیه رطوبتی مناسب نیست / نمیدونم چرا وقتی همه شرایط برای پر بارشی در این هفته فراهم بود به یک باره همه چی تغییر کرد و نوسان اطلس نزولی شدو تو اولین تاثیرش بارشهای موج وسط هفته یعنی امروز و فردا رو پر پر کرد/ با اینکه نروژ بارش رو برای 4شنبه در نظر گرفته اما به نظر شخصی من احتمال بارش در مشهد از عصر 5شنبه تا جمعه خواهد بود، البته اگه وضعیت شاخصها همینطور ادامه پیدا کنه و تغذیه رطوبتی سیستم شمالی کاهش پیدا کنه وضعیت اون سیستم هم در هاله ای از ابهام میره

هزاران درود بر استاد سامان عزیز:گل:
واقعا نفست حق بود! اونجا که از شهریور با در نظر گرفتن فاز منفی نوسان اطلس شمالی و نوسان قطبی زمستانی بس سیاه رو برای نیمه شمالی کشور ترسیم کردی!

samann

کاربر ويژه
خب عارضم خدمتتون که دو سوم از فصل زمستان سال 1391 با شادمانی تمام شد .

طی این 60 روز مهراباد تهران حدودا 59 میل و اقدسیه تهران 107 میل بارش داشتند که این ارقام زیر نرمال میباشد . از نظر برف هم که حرفی برای گفتن نیست .
به لحاظ دمایی هم میگفتی محمد جان که چقد وضعیت خوب بود/ از اول سال زراعی ما هی داد زدیم که دما فرا نرماله/ و بهار در زمستونو دیدم. دیگه برف واسه ما تبدیل به رویا شد. این همون مشهدیه که ما تو عید هم منتظر برف بودیم اما الان اول اسفند هم امیدی نداریم دیگه. یکم داشت نوسان اطلس خوب پیش می رفت و ما رو امیدوار کرد که اونم یهو بازی درآورد البته الان با این وضعیت شاخص ها به اون دوستمون که هی میگن به به و چه چه که غرب بهارش خوبه باید بگم که اون منطقه اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه زیاد چشم انداز روشنی واسش نیست. کما اینکه به نظرنمیرسه ذخایر برف زاگرس هم در این زمستان گرم چشمگیر بوده باشه/ یه مقدار باید واقع بینانه و دور از تعصبات حرف زد و خودمون رو فقط به تحقیق های انجام شده متکی نکنیم و شواهدعینی رو هم سرلوحه پیش بینی هامون قرار بدیم، واقعیت اینه که فاز منفی نوسان قطبی باعث دمای فرا نرمال در کشور میشه ، درسته این حرف مطلق نیست و تحت شرایط خاص امکان نقضش وجود داره اما در اکثر مواقع وضع به همین منوال بوده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام سامان عزیز

میشه یکم توضیح بدی که علیرغم تحلیلی که داشتی سایت مورد علاقه ات چرا یک همچین پیش بینی هایی واسه مشهد کرده:

[h=3]Tonight Feb 18
11.png
13[SUP]°C[/SUP] Observed High 2:30 pm
2[SUP]°C[/SUP]
Showers

Chance of rain:60% Wind: E at 14 km/h Details

[h=3]Thu Feb 21
11.png
12[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Light Rain / Fog

Chance of rain:80% Wind: E at 18 km/h Details

[h=3]Mon Feb 25
11.png
12[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Light Rain

Chance of rain:80% Wind: ENE at 13 km/h Details

[h=3]Tue Feb 26
11.png
13[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Light Rain

Chance of rain:70% Wind: ESE at 16 km/h Details

mohamad$

کاربر ويژه
نمای پایتخت دود آلود ایران ؟ مه الود ایران ؟ .... دیگه هر چی خودتون صلاح میدونید از 2800 متری . جمعه

samann

کاربر ويژه
هزاران درود بر استاد سامان عزیز:گل:
واقعا نفست حق بود! اونجا که از شهریور با در نظر گرفتن فاز منفی نوسان اطلس شمالی و نوسان قطبی زمستانی بس سیاه رو برای نیمه شمالی کشور ترسیم کردی!
درود محسن جان
من ادارت دارم خدمت شما و سایر دوستان
والا ما تلمذ میکنیم خدمت شما و سایر اساتید

samann

کاربر ويژه

سلام سامان عزیز

میشه یکم توضیح بدی که علیرغم تحلیلی که داشتی سایت مورد علاقه ات چرا یک همچین پیش بینی هایی واسه مشهد کرده:

Tonight Feb 18

11.png
13[SUP]°C[/SUP] Observed High 2:30 pm
2[SUP]°C[/SUP]
Showers

Chance of rain:60% Wind: E at 14 km/h Details

Thu Feb 21

11.png
12[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Light Rain / Fog

Chance of rain:80% Wind: E at 18 km/h Details

Mon Feb 25

11.png
12[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Light Rain

Chance of rain:80% Wind: ENE at 13 km/h Details

Tue Feb 26

11.png
13[SUP]°[/SUP]
3[SUP]°[/SUP]
Light Rain

Chance of rain:70% Wind: ESE at 16 km/h Details

سلام محسن جان
این روزها ودر هم زیاد اشتباه میکنه احتمال بارش امشب ناچیز به نظر میرسه
اما در مورد 5 شنبه عصر و جمعه دیگه میشه گفت که بارش حتمی است

samann

کاربر ويژه
سلام محسن جان
نکته دیگه اینکه همین ودر تا امروز چندین بار پیش بینیشو تغییر داده، بنابراین هنوز باید منتظر موند و اپدیت فرداشو دید، کما اینکه اپدیت امشب جی اف اس هم خیلی باید جالب باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین تصویر رعد و برق حکایت از وقوع این پدیده در باند شمالی خراسان شمالی و خراسان رضوی دارد:

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
به لحاظ دمایی هم میگفتی محمد جان که چقد وضعیت خوب بود/ از اول سال زراعی ما هی داد زدیم که دما فرا نرماله/ و بهار در زمستونو دیدم. دیگه برف واسه ما تبدیل به رویا شد. این همون مشهدیه که ما تو عید هم منتظر برف بودیم اما الان اول اسفند هم امیدی نداریم دیگه. یکم داشت نوسان اطلس خوب پیش می رفت و ما رو امیدوار کرد که اونم یهو بازی درآورد البته الان با این وضعیت شاخص ها به اون دوستمون که هی میگن به به و چه چه که غرب بهارش خوبه باید بگم که اون منطقه اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه زیاد چشم انداز روشنی واسش نیست. کما اینکه به نظرنمیرسه ذخایر برف زاگرس هم در این زمستان گرم چشمگیر بوده باشه/ یه مقدار باید واقع بینانه و دور از تعصبات حرف زد و خودمون رو فقط به تحقیق های انجام شده متکی نکنیم و شواهدعینی رو هم سرلوحه پیش بینی هامون قرار بدیم، واقعیت اینه که فاز منفی نوسان قطبی باعث دمای فرا نرمال در کشور میشه ، درسته این حرف مطلق نیست و تحت شرایط خاص امکان نقضش وجود داره اما در اکثر مواقع وضع به همین منوال بوده.

درسته سامان جان . ماهان امارش و نوشت که تهران 4 - 5 دیجه ای گرمتر از نرمال بوده . سواحل هم همینطور . مسلما مشهد هم اینطوی بوده . دقیقا همین و میخواستم بگم . امسال ذخیره برف زاگرس شرقی مثل همدان . اراک و ... که حداقل بسیار ضعیف بوده . زاگرس غربی هم چندین دفه برف خوب تو کوهاش اومده که با این گرما مطمئنا ذخیره خوبی نداره . کوهای البرز هم همینطور . من برای دوستمون هم نقل قول زدم گفتم اینطور پست دادن یه مقدار جالب نیست . البته بعدش پاک کردم پستم و .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن جان

خیلی ممنون سامان جان

همین الان جدیدترین اطلاعات رادیو سوند مشهد منتشر شد. بررسی این اطلاعات حکایت از وجود رطوبت نسبتا مطلوب و آب قابل بارش در ترازهای مختلف جود داره. علاوه بر این شاخص های شولتر- کیپ- لیفتد و

Convective Inhibition

هم حکایت از احتمال وقوع رگبار و رعد و برق در سطح شهر مشهد دارند:

w5g0c687spe9lq3dhhbm.jpg

0gxj38jkpl9cvpy21mbd.jpg

samann

کاربر ويژه
درسته سامان جان . ماهان امارش و نوشت که تهران 4 - 5 دیجه ای گرمتر از نرمال بوده . سواحل هم همینطور . مسلما مشهد هم اینطوی بوده . دقیقا همین و میخواستم بگم . امسال ذخیره برف زاگرس شرقی مثل همدان . اراک و ... که حداقل بسیار ضعیف بوده . زاگرس غربی هم چندین دفه برف خوب تو کوهاش اومده که با این گرما مطمئنا ذخیره خوبی نداره . کوهای البرز هم همینطور . من برای دوستمون هم نقل قول زدم گفتم اینطور پست دادن یه مقدار جالب نیست . البته بعدش پاک کردم پستم و .
مشهد هم از روی لینکی که شما گذاشتی تو اکسل حساب کردم. دمای بیشینه نزدیک 5.5 درجه وکمینه در حدود 4 درجه فرا نرمال بوده

Abbath

New member
بارش زیر نرمال تقریبا در تمام استان(به جز معلم کلایه که نرمال هست)،درود بر پاییز و مخصوصا زمستان 91 :خنده1:

aznavar

کاربر ويژه
درود:گل:
امروز رفتم تا ارتفاعات.درختای بادوم تلخ شکوفه داده بودن(البته خودم این اسمو روشون گذاشتم:))
این عکس چند روز پیشه

79j4nnl35fcfq5wyapht.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
مطابق نقشه‌ی رادار تا ساعاتی دیگه بارش برف در منطقه ما شروع می‌شه و احتمالن حدود 10 سانت تا فردا می‌باره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا