• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه

خیلی ممنون سامان جان

همین الان جدیدترین اطلاعات رادیو سوند مشهد منتشر شد. بررسی این اطلاعات حکایت از وجود رطوبت نسبتا مطلوب و آب قابل بارش در ترازهای مختلف جود داره. علاوه بر این شاخص های شولتر- کیپ- لیفتد و

Convective Inhibition

هم حکایت از احتمال وقوع رگبار و رعد و برق در سطح شهر مشهد دارند:

w5g0c687spe9lq3dhhbm.jpg

0gxj38jkpl9cvpy21mbd.jpg

خدا کنه که بباره محسن جان:گل:اما اینو تجربی میگم که با این وضعیت احتمال رخداد رعد و برق درمشهد بسیار پایینه.

Abbath

New member
رویاهای بر باد رفته!

69l594clk48wus5k8pn.jpg

میگم محسن جان جرات خودکشی که نداریم،بیا حداقل یه آسیبی به خودمون بزنیم :سوت:

چه میدونم مثلا چند نفر که از زمستون امسال شاکی هستیم جمع شیم با تیغ دستمونو خراش بدیم خون همو بخوریم،خیلی به فراموش کردن این زمستون منحوس کمک میکنه :خنده1:

samann

کاربر ويژه
فک کنم برای کل نیمه شمالی کشور وضع به همین منوال باشه،محمد عزیز هم که نقشه ها رو گذاشتن

درسته متاسفانه / جالبه که فقط استان اصفهان در هر دو سال خیلی خوب بوده و امسال از لحاظ بارشی سال خوب برای مرکز ایران بوده (استان یزدو اصفهان).باز خدا رو شکر یزد سیراب شد

Abbath

New member
با این نقشه ها نیمه اول اسفند هم برای ما خبری نیست،عجب منحوسه امسال،اگه بخواد از این بعد هر سال مثل امسال بباره که دیگه هیچی به هیچی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز

این بحثی که رو آغاز کردید ، من تحت هیچ عنوان نمی پسندم!

حالا هر جوری مایل هستید ، میخواهید ادامه بدین و یا ...

samann

کاربر ويژه
با این نقشه ها نیمه اول اسفند هم برای ما خبری نیست،عجب منحوسه امسال،اگه بخواد از این بعد هر سال مثل امسال بباره که دیگه هیچی به هیچی

دوست عزیز هیچ دو سالی مثه هم نیست
الگوهای هر سال بسیار متفاوت از ساله قبله میتونه سال بعد از این هم وضع بد تر باشه میتونه خیلی هم خوب باشه از الان نمیشه گفت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Image of the Day: China’s Poor Air Quality From Above
  • Published: February 18th, 2013

2-8-13_chinasmog-600x450.png

This NASA satellite image shows the bad air quality in China occurring in mid-January. Residents of many cities in China were recommended that they stay indoors, as the air quality was the worst in recent history. The air quality was so bad, the government ordered factories to scale back its emissions. According to news reports, hospitals also saw an increase of more than 30 percent in patients complaining of respiratory problems.

saeed hh

کاربر ويژه
میشه این جوری نتیجه گیری کرد که بارش نیمه شمالی وابستگی زیادی به پرفشار شمالی داره حالا چه النینو باشه چه اون یکی ولی بازم باید رطوبت جنوبی باشه ولی اگه پرفشار قوی باشه میتونه جبران کمبود رطوبت جنوبی رو بکنه ولی برعکسش نمیشه!!!

سیبری

کاربر ويژه

سلام محسن جان

خیلی ممنون. فقط یک مطلب من توصیه میکنم که پست هایی رو که مایل نیستید در فضای عمومی بمونه بجای حذف کردن ، ویرایش کنید و بنویسید ویرایش شد.

سپاس

سلام امیر جان
فک کنم دارم بچه بدی میشم! :خنده1:
خوب راستش طبع و شخصیت من با توجه به وضعیت هوا و زمستون تغییر میکنه !

mohamad$

کاربر ويژه
میشه این جوری نتیجه گیری کرد که بارش نیمه شمالی وابستگی زیادی به پرفشار شمالی داره حالا چه النینو باشه چه اون یکی ولی بازم باید رطوبت جنوبی باشه ولی اگه پرفشار قوی باشه میتونه جبران کمبود رطوبت جنوبی رو بکنه ولی برعکسش نمیشه!!!

بارون شاید بیاد ولی بدون پرفشار شمالی نقاطی مثل تهران برف نمیاد یا اگه بیاد نقاط شمالی شهر فقط سفید میشه

سیبری

کاربر ويژه
عجبا!
ما کی دوستاره شدیم؟!
غلط نکنم باید یکی از مدیران اینجا از اقواممون باشه و بروز نداده !:خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
درود:گل:
امروز رفتم تا ارتفاعات.درختای بادوم تلخ شکوفه داده بودن(البته خودم این اسمو روشون گذاشتم:))
این عکس چند روز پیشه

79j4nnl35fcfq5wyapht.jpg
چه جالب سجاد اونجام شکوفه دادن؟همون شکوفه سفیدارو میگی دیگه؟چندروز پیش که کوه بودم مال ماهم شکوفه داده بود...دیدی چه خوشبون؟بوی عسل میدن!:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا