• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

امیرکوروش

کاربر ويژه
بدجوری اعتقادم رو از مدل ECMWF که همیشه یکی از مدافعان سرسختش بودم از دست دادم. مگر اینکه امشب یک خبری بشه.

منتها الان آسمون ابری هست و ابر ها در حال کم کردن ارتفاع هستند و دما هم فکر کنم در حدود 7+ باشه اینجا

درود

استاد یادمه پاییز امسال یه سری نقشه هایی میزاشتید که نشون میداد زمستون دما بیشتر از نرمال و بارش کمتر از نرمال خواهیم داشت میشه نقشه های مربوط به بهار 92 را بزارید؟

ماهان.

کاربر ويژه
درضمن با منفی شدنnao اروپا باید منتظر موج گرما باشه با برف به درود

نه خب اتفاقن فاز منفی نوسان اطلس شمالی باعث پربارش شدن اروپا می‌شه و چون این منطقه در عرض‌های شمالی قرار داره بارش‌های زمستونش بغیر از کشورهای حاشیه مدیترانه عمدتن بصورت برفه. نوسان مثبتش هم هوا رو سرد می‌کنه.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بالاخره روز 23 ام فوريه خط 584 دكامتر به مرز جنوب شرق كشور مي رسه اين حالت با نرمال روز 20 آپريل برابري مي كنه!!!!!!!!

yzsoy9wu08m6c5dopwi2.gif

ماهان.

کاربر ويژه
هردو منفی شدن انشالله از 14 اسفند پرفشار سیبری میاد گفتم شاید با نقشه های امروز در ضمن با منفی شدن هردوتا تو وضعیت لانینا بارش تو شمال کشور بهتر میشه

وا. اتفاقن نوسان منفی اطلس شمالی معمولن هوای گرم و خشکی برای شمال ایران به دنبال داره. تا وقتی این‌همه کم‌فشار روی اروپا مستقره و تا وقتی پرفشارها بجای قرار گیری روی حوزه‌ی بالکان روی اسکاندیناوی و شمال اروپا قرار می‌گیرن انتظار سرما برای ایران انتظار بی‌جاییه!

ماهان.

کاربر ويژه
آی کوفت بخوری ماهان این همه برف می باره برا شما
من که امسال فکر کنم 2 یا 3 برف بیشتر ندیدم و همش هم یا می خواسته بند بیاد یا زودی تموم شده و یا قبلا باریده من دیدم خدا این دیگه چه سال گندی بود

امسال برای اینجا خیلی سال خوبی بود. پارسال با این‌که سرما بسیار شدید بود ولی به اندازه‌ی امسال برف نبارید. پارسال کمینه مطلق دما 20- بود و امسال 14-
ولی امسال تا الان 6 بار برف باریده جمعن حدود 35 سانت. تعداد روزهایی که برف روی زمین بود هم حدود 50 روز بود!

ارتفاع برف روزانه ایستگاه ماگدبورک از 30 اکتبر (10 آبان) تا امروز

klibild

saeed hh

کاربر ويژه
بالاخره روز 23 ام فوريه خط 584 دكامتر به مرز جنوب شرق كشور مي رسه اين حالت با نرمال روز 20 آپريل برابري مي كنه!!!!!!!!

yzsoy9wu08m6c5dopwi2.gif

مهرداد یه سوال نقش پرفشار شمالی بر مونسون هند چیه ایا اگر پرفشار در تابستان و اواخر بهار قوی باشه و به داخل کشور بیاد باعث کم شدن بارش های هند وهمچنین گرما واسه اونا و بارش تابستانه واسه ما میشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ديگه به فكر سرما نباشيد به قول سيروس گرجستاني شد يه نقطه رفت تو كتاب !!!!الان ديگه بايد به فكر بارش باشيم.

rahsazan

کاربر ويژه
راستی میخواستم یک گله ای از بعضی از دوستان داشته باشم و اون اینکه چرا بصورت INVISIBLE فورم تشریف میارید؟

هر چند که این مسئله ای 100 درصد خصوصی و شخصی هست ولی دیدن اسم شما و حضور گرمتون باعث قوت قلب من و سایر مدیران و دست اندرکاران ایران انجمن هست:گل:

اینجوری هیجانش بیشتره:غش2:
تازه اگه ویزیبل باشیم هرجا بریم آمارمون درمیاد:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

استاد یادمه پاییز امسال یه سری نقشه هایی میزاشتید که نشون میداد زمستون دما بیشتر از نرمال و بارش کمتر از نرمال خواهیم داشت میشه نقشه های مربوط به بهار 92 را بزارید؟

سلام امیر کووش عزیز

عرض کنم خدمت تون که اول هر چیز شما استاد بنده هستید:خجالت2:

در ارتباط با اون نقشه ها درسته دقیقا همین مطلب رو نشون میدن که دی و بهمن بارش اندک و دما کمتر از نرمال هست. همون نقشه ها اعتقاد به بهاری سرد و پر بارش در سال 92 داشتند.اتفاقا بعضی از دوستان حالا اتفاقا اسم میبرم چون می شناسمش و خیلی هم دوسش دارم و میدونم که دلگیر نمیشه، سامان عزیز رو میگم، اون موقع میگفت والا ما واسه یک هفته اش موندیم چه برسه به چند ماه آینده و اتفاقا کاملا هم حق داشت ولی خوبی پیش بینی های خیلی خوبی داشت.

اون موقع تو اوایل شهریور در آپدیت های اولیه اش برای پاییز و زمستون بارشهای خوبی رو نشون میداد ولی هرچی زمان به جلوتر رفت گرما و خشکی بیشتر از روز قبل برای پاییز و زمستان 91 خودنمایی میکرد متاسفانه!!

متاسفانه استفاده رایگان از اون مدل فعلا واسه من امکان پذیر نیست و 100 افسوس.

ولی خوب این مدل هم بد نیست

مارچ- آپریل- می( بارش):

masked_NMME_ensemble_prate_season1.png

دما:

masked_NMME_ensemble_tmp2m_season1.png

ماهان.

کاربر ويژه
ارتفاع برف موجود در ایستگاه قله 2900 متری زوگ‌اشپیتزه در 52 هفته‌ی گذشته (1 اسفند 1390 تا 1 اسفند 1391)

klibild

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رشت 2 تا دونه بارون افتاد زمين الان

الان خيلي ذوق زده شدم
:خنده1:

سلام

خدائیش بارش بارون اونهم این موقع از سال در شهر خشک ،گرمسیری و بدون بارش رشت خیلی عجیب بنظر میرسه!!!!!!!!!!!

آقا یک چند تا عکس بگیرم ما هم تو این کویر چشم و دلمون به جمال بارون روشن بشه، اصلا بفهمیم بارون چه شکلیه!!!!!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد یه سوال نقش پرفشار شمالی بر مونسون هند چیه ایا اگر پرفشار در تابستان و اواخر بهار قوی باشه و به داخل کشور بیاد باعث کم شدن بارش های هند وهمچنین گرما واسه اونا و بارش تابستانه واسه ما میشه

شاخص AO بر روي مونسون هند تاثير گذاره. تحقيقات نشون داده زماني كه شاخص AO توي فاز مثبت باشه به دليل تغيير در موقعيت و الگوي باد هاي نيمكره شمالي مونسون هند از قدرت بيشتري برخوردار هست.

من قبلا چند نقشه گذاشته بودم كه در اون نقشه ها ارتباط بين مونسون هند و بارش نيمه شمالي كشور رو بررسي كردم در بيش از 80 % موارد بارش هاي بالاتر از نرمال نيمه شمالي ايران با قدرت كمتر مونسون هند توامه.

بهترين حالت براي مونسون هند فاز + شاخص IOD به همراه فاز + شاخص AO كه اگه با فاز - شاخص ENSO يعني لانينا توام بشه مونسون فوق العاده قدرتمند بود و فراواني وشدت سايكلون هاي حاره اي اقيانوس هند افزايش پيدا مي كنه .

طوفان هاي گونو و فيت در اقيانوس هند كه كشور ما رو مورد تاخت و تاز قرار دادن در اين شرايط ايجاد شدن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجوری هیجانش بیشتره:غش2:
تازه اگه ویزیبل باشیم هرجا بریم آمارمون درمیاد:سوت:

[h=3]
users_online.png
کاربران حاضر در انجمن در حال حاضر 542 کاربر حاضر هستند که عبارتند از : تعداد 59 عضو و 478 مهمان, with 5 spiders
بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 944 نفر در تاریخ 02-12-2012 و در ساعت 05:11 PM بوده است .

imboeing

کاربر ويژه

سلام

خدائیش بارش بارون اونهم این موقع از سال در شهر خشک ،گرمسیری و بدون بارش رشت خیلی عجیب بنظر میرسه!!!!!!!!!!!

آقا یک چند تا عکس بگیرم ما هم تو این کویر چشم و دلمون به جمال بارون روشن بشه، اصلا بفهمیم بارون چه شکلیه!!!!!!!

امير محسن جان بارش قطع شد :خنده1:

والا ما كه از زمستون امسال جز بدي هيچ نديديم ! اين همه كم بارشي به شدت عجبيه !!! اصلا بارون درست حسابي نمياد همش ابر و ابر و ابر !!!!

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان،بعد از گذشت 47 قسمت و کارگرفتن مخ مردم!!!!بالاخره سریال زمانه هم تمام شد!!!!اصلا نفهمیدم آخرش چی شد!!!!

وضعیت فعلی هوای بجنورد:

ابری و قرمز،دما هم حول و حوش 4-5 درجه،وزش باد ملایمی هم میوزه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا