Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
پست ویرایش شد
شاخص AO بر روي مونسون هند تاثير گذاره. تحقيقات نشون داده زماني كه شاخص AO توي فاز مثبت باشه به دليل تغيير در موقعيت و الگوي باد هاي نيمكره شمالي مونسون هند از قدرت بيشتري برخوردار هست.
من قبلا چند نقشه گذاشته بودم كه در اون نقشه ها ارتباط بين مونسون هند و بارش نيمه شمالي كشور رو بررسي كردم در بيش از 80 % موارد بارش هاي بالاتر از نرمال نيمه شمالي ايران با قدرت كمتر مونسون هند توامه.
بهترين حالت براي مونسون هند فاز + شاخص IOD به همراه فاز + شاخص AO كه اگه با فاز - شاخص ENSO يعني لانينا توام بشه مونسون فوق العاده قدرتمند بود و فراواني وشدت سايكلون هاي حاره اي اقيانوس هند افزايش پيدا مي كنه .
طوفان هاي گونو و فيت در اقيانوس هند كه كشور ما رو مورد تاخت و تاز قرار دادن در اين شرايط ايجاد شدن.
پس بارش ما با هند حالت برعکس داره هرچه مونسون ضعیف تر باشه جنب حاره ای کمتر به طرف کشور ما فرستاده میشه که باعث پربارشی تابستون میشه که البته این قضیه باعث مرگو میر انسان ها درهند میشه این پرفشار و مونسون و جنب حاره مثل یه بردار سه بعدی هستند باید قبول کرد که اگر همچی در حالت عادی باشه خودش یه نعمته!!
درسته که جنب حاره ای باعث خشک شدن تابستان ما میشه ولی خودشم یه نعمته اگر نبودش ما دیگه از بهره بردن میوهای تابستونی بی نصیب بودیم!!! این یه واقیته که با نگاه بیرون از این دنیا نگاه کنی همچی تقریبا عادلانه هستش اگه خدا به اروپا سرسبزی و بارش زیادو کشاورزی داده به ما هم نفت و گاز و معادن بسیاری دیگه از نعمت هارو داده باورکنید همین الان به اروپایی ها بگید این معادنو ونفت میخان یا بارشو سرسبزی رو گزینه اولو انتخاب میکردن به همه ملت ها ظرفیت پیشرفت داده شده حالا استفاده درست و پیشرفت بواسطه اون نعمت خودش یه لیاقت میخاد!!!
خب دوستان،بعد از گذشت 47 قسمت و کارگرفتن مخ مردم!!!!بالاخره سریال زمانه هم تمام شد!!!!اصلا نفهمیدم آخرش چی شد!!!!
وضعیت فعلی هوای بجنورد:
ابری و قرمز،دما هم حول و حوش 4-5 درجه،وزش باد ملایمی هم میوزه.
سلام
آخرین سریالی که دنبال کردم تا آخر سریال زیر تیغ ( بازی پرویز پرستویی و آتیلا پسیانی ) بوده
سریال های تلویزیون ایران واقعا سطحی شده - سریال های ماهواره ای هم که واقعا اگه به هم پول هم بدن نگاه نمی کنم چون که واقعا هیچ بار عقلی - فلسفی و بدرد بخوری نداره
یک سری خزعبلاته که ملت از صبح تا شب نشستن دارن می بینن و فقط به غیر از خاله زنک بازی و هجمه فرهنگی چیزه دیگه ای نداره
ایشاله که خیر باشه و زودتر خوب بشید محمد جان
ماشین چی ؟
درود
ممنونم محمد جان.من چیزیم نشد فقط نمیدونم اون وسط انگشت شست پا چپم تو چشم کدوم بنده خدا رفته.انگشت من که شکست چشمش سالم مونده باشه خوبه :خنده1::خنده1:
ماشینم پژو 405 اگه پراید بود الان از اون دنیا پست میدادم :خنده1: