• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه

شاخص AO بر روي مونسون هند تاثير گذاره. تحقيقات نشون داده زماني كه شاخص AO توي فاز مثبت باشه به دليل تغيير در موقعيت و الگوي باد هاي نيمكره شمالي مونسون هند از قدرت بيشتري برخوردار هست.

من قبلا چند نقشه گذاشته بودم كه در اون نقشه ها ارتباط بين مونسون هند و بارش نيمه شمالي كشور رو بررسي كردم در بيش از 80 % موارد بارش هاي بالاتر از نرمال نيمه شمالي ايران با قدرت كمتر مونسون هند توامه.

بهترين حالت براي مونسون هند فاز + شاخص IOD به همراه فاز + شاخص AO كه اگه با فاز - شاخص ENSO يعني لانينا توام بشه مونسون فوق العاده قدرتمند بود و فراواني وشدت سايكلون هاي حاره اي اقيانوس هند افزايش پيدا مي كنه .

طوفان هاي گونو و فيت در اقيانوس هند كه كشور ما رو مورد تاخت و تاز قرار دادن در اين شرايط ايجاد شدن.

پس بارش ما با هند حالت برعکس داره هرچه مونسون ضعیف تر باشه جنب حاره ای کمتر به طرف کشور ما فرستاده میشه که باعث پربارشی تابستون میشه که البته این قضیه باعث مرگو میر انسان ها درهند میشه این پرفشار و مونسون و جنب حاره مثل یه بردار سه بعدی هستند باید قبول کرد که اگر همچی در حالت عادی باشه خودش یه نعمته!!

درسته که جنب حاره ای باعث خشک شدن تابستان ما میشه ولی خودشم یه نعمته اگر نبودش ما دیگه از بهره بردن میوهای تابستونی بی نصیب بودیم!!! این یه واقیته که با نگاه بیرون از این دنیا نگاه کنی همچی تقریبا عادلانه هستش اگه خدا به اروپا سرسبزی و بارش زیادو کشاورزی داده به ما هم نفت و گاز و معادن بسیاری دیگه از نعمت هارو داده باورکنید همین الان به اروپایی ها بگید این معادنو ونفت میخان یا بارشو سرسبزی رو گزینه اولو انتخاب میکردن به همه ملت ها ظرفیت پیشرفت داده شده حالا استفاده درست و پیشرفت بواسطه اون نعمت خودش یه لیاقت میخاد!!!

mahmood600

کاربر ويژه
12_746136.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم از نقشه انرژی کیپ امشب بر اساس آپدیت جدید ECMWF پس اگه بارشی قابلی هم رخ بده، در جنوب شرق مشهد رخ خواهد داد:

g3etm6sm7ar12mphfeq.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پس بارش ما با هند حالت برعکس داره هرچه مونسون ضعیف تر باشه جنب حاره ای کمتر به طرف کشور ما فرستاده میشه که باعث پربارشی تابستون میشه که البته این قضیه باعث مرگو میر انسان ها درهند میشه این پرفشار و مونسون و جنب حاره مثل یه بردار سه بعدی هستند باید قبول کرد که اگر همچی در حالت عادی باشه خودش یه نعمته!!

درسته که جنب حاره ای باعث خشک شدن تابستان ما میشه ولی خودشم یه نعمته اگر نبودش ما دیگه از بهره بردن میوهای تابستونی بی نصیب بودیم!!! این یه واقیته که با نگاه بیرون از این دنیا نگاه کنی همچی تقریبا عادلانه هستش اگه خدا به اروپا سرسبزی و بارش زیادو کشاورزی داده به ما هم نفت و گاز و معادن بسیاری دیگه از نعمت هارو داده باورکنید همین الان به اروپایی ها بگید این معادنو ونفت میخان یا بارشو سرسبزی رو گزینه اولو انتخاب میکردن به همه ملت ها ظرفیت پیشرفت داده شده حالا استفاده درست و پیشرفت بواسطه اون نعمت خودش یه لیاقت میخاد!!!

از اواخر ماه مي سر و كله مونسون از جنوب شرق شبه قاره پيدا مي شه و تا 15 جولاي كل شبه قاره هند رو در بر مي گيره. اونقدر زندگي مردم هند با مونسون عجين شده كه يه وقفه در پيشروي مونسون مي تونه شرايط بغرنجي رو ايجاد كنه. همانطور كه قدرت بيش از حدش مي تونه سيل هاي مخرب آسام و چراپونجي و هر جاي ديگه اين كشور رو رقم بزنه ضعيف بودنش مي تونه خشكسالي ها و آسيب هاي جدي رو وارد كنه.

بله مونسون باعث سوق جنب حاره اي به كشور مي شه حتي شمالي ترين نقاط آذربايجان ها هم از تير راس جنب حاره اي در امان نيستن:

q7n4350ej991w5rcamz6.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.
من اومدم :گل:
این عکس رو دو شب پیش در مسیر کرج به قزوین گرفتم:

uqkfq8y1w7m5jwgka3ng.jpg

راستی امروز تغییر شگرفی در این پیش بینی ناهنجاری های بارشی ماه آینده میلادی اتفاق افتاد. این پیش بینی دیروز بود، که برای اغلب نقاط کشور بارش کمتر از نرمال پیش بینی شده بود:

CFSv2.Prec.20130219.201303.gif

و اما این هم پیش بینی امروز، که برای بیشتر نقاط کشور بارش فراتر از نرمال پیش بینی شده:

CFSv2.Prec.20130220.201303.gif

این هم آخرین پیش بینی دمایی:

CFSv2.T2m.20130220.201303.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
خب دوستان،بعد از گذشت 47 قسمت و کارگرفتن مخ مردم!!!!بالاخره سریال زمانه هم تمام شد!!!!اصلا نفهمیدم آخرش چی شد!!!!

وضعیت فعلی هوای بجنورد:

ابری و قرمز،دما هم حول و حوش 4-5 درجه،وزش باد ملایمی هم میوزه.

سلام
آخرین سریالی که دنبال کردم تا آخر سریال زیر تیغ ( بازی پرویز پرستویی و آتیلا پسیانی ) بوده
سریال های تلویزیون ایران واقعا سطحی شده - سریال های ماهواره ای هم که واقعا اگه به هم پول هم بدن نگاه نمی کنم چون که واقعا هیچ بار عقلی - فلسفی و بدرد بخوری نداره
یک سری خزعبلاته که ملت از صبح تا شب نشستن دارن می بینن و فقط به غیر از خاله زنک بازی و هجمه فرهنگی چیزه دیگه ای نداره

mahmood600

کاربر ويژه
بارشهای رویایی روز یکشنبه در اکثر نقاط کشور بشکل باران و در ارتفاعات بشکل برف اولین نشان از اسفند پرخیر و برکت

2013022012H096_CS00_SFC.jpg

2013022012H108_CS00_SFC.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام
آخرین سریالی که دنبال کردم تا آخر سریال زیر تیغ ( بازی پرویز پرستویی و آتیلا پسیانی ) بوده
سریال های تلویزیون ایران واقعا سطحی شده - سریال های ماهواره ای هم که واقعا اگه به هم پول هم بدن نگاه نمی کنم چون که واقعا هیچ بار عقلی - فلسفی و بدرد بخوری نداره
یک سری خزعبلاته که ملت از صبح تا شب نشستن دارن می بینن و فقط به غیر از خاله زنک بازی و هجمه فرهنگی چیزه دیگه ای نداره

درود بر نوید عزیز

منم از سر بیکاری همه ی فیلم های پخش شده بعد از زیر تیغ رو{که واقعا سریال زیبایی بود}دنبال کردم!!!خوشبختانه تا حالا هیچ کدوم از سریال های ماهواره ای رو هم ندیدم!!!با نظرت کاملا موافقم:توافق::توافق:

کدخدا

کاربر ويژه
ایشاله که خیر باشه و زودتر خوب بشید محمد جان
ماشین چی ؟

درود
ممنونم محمد جان.من چیزیم نشد فقط نمیدونم اون وسط انگشت شست پا چپم تو چشم کدوم بنده خدا رفته.انگشت من که شکست چشمش سالم مونده باشه خوبه :خنده1::خنده1:
ماشینم پژو 405 اگه پراید بود الان از اون دنیا پست میدادم :خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
اطلاعیه اداره کل هواشناسی استان خراسان رضوی

اطلاعيه شماره 26 مو رخه 2/12/1391

بررسی نقشه ها و مدل های هواشناسی نشان دهنده نفوذ و گسترش سامانه ای ناپایدار از بعداز ظهر امروز چهار شنبه (2/12/1391 ) بر روی استان خراسان رضوی می باشد که از اواخر وقت امروز تا اوایل وقت شنبه هفته آتی باعث افزایش ابرناکی ، وزش باد نسبتاً شدید ، کاهش نسبی دما و بارش برف و باران در غالب نقاط استان خواهد شد. محاسبات انجام شده نشان می دهند :· شروع بارش ها از اواخر وقت امروز و بشکل باران پیش بینی شده است. .· از فردا با توجه به شمالی شدن جریانات ، ضمن کاهش دما ، بارشها در نیمه شمالی و سایر مناطق سردسیر و کوهستانی دیگر نقاط استان ، بشکل باران و برف پیش بینی می شود. · درطی فعالیت این سامانه، وزش باد در سطح استان ، نسبتاً شدید خواهد بود.· در مسیرهای سرد و کوهستانی با توجه به وزش باد نسبتاً شدید ، کولاک برف و کاهش دیددور از انتظار نمی باشد.· احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها در برخی نقاط خصوصاً در نیمه جنوبی استان وجود دارد.· کاهش دما در سطح استان از روز پنج شنبه تا شنبه هفته آتی بین 3 تا 8 درجه سلسیوس پیش بینی می شود .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود
ممنونم محمد جان.من چیزیم نشد فقط نمیدونم اون وسط انگشت شست پا چپم تو چشم کدوم بنده خدا رفته.انگشت من که شکست چشمش سالم مونده باشه خوبه :خنده1::خنده1:
ماشینم پژو 405 اگه پراید بود الان از اون دنیا پست میدادم :خنده1:

سلام داداشی

خدا بد نده،ظهر پستاتو خوندم ولی اونموقع نبودی که بگم خدا بدنده،خداروشکر که خسارت مالی بوده و جانی نبوده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا