• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
نوید جان-محسن جان، به بهترین نحو جواب این بنده خدا رو دادین.(آمار این بنده خدا هم مثه آمار تورم بانک مرکزیه که میگه تورم نقطه نقطه سالانه 29 درصد بوده) به قول نوید نورد میخ اهنین در سنگ-بحث کردن بی فایده است
یکی نیست بگه میانگین بارش مشهد از ابتدای سال جاری تا امروز در شرایط نرمال 40 درصده- 60 درصده دیگه باید در ادامه سال جاری اتفاق بیفته؛ اما ایا با این شرایط 60 درصد دیگه نرمال خواهد بود؟

pokerface

متخصص هواشناسی
o9t8pvmefyxah88nv56.png
063shq6bnsw8fs1ubfid.png
yak77n9mar9v2q4jvkfw.png
ye1kah4w5tyi0crl4ps.png
28aj8gpvwozhlrpsdx4.png
ttjdqzy5sbar8gkh43a.png

amir tehranpars

کاربر ويژه
دو سال پیش که انجمن در فروم استاد دشتی شکل گرفت افرادی با ایجاد فضایی تشنج آفرین و دلهره آور ، بلایی به سر وبلاگ استاد آوردن که شاید با دلجویی از این استاد والامقام کمی از رنجش خاطر استاد بکاهد !:گل:
http://iranmet.blogfa.com

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود بر امیر مسعود:گل:

اردبیل را چه می شود؟!:ناراحت:

دروود بر عزیز دل ، مرد صحرای سوزناک سیبری همیشه پرچم دار...

نمیدونم اردبیل را چه شود ، ولی میدونم برای ساعاتی هم که شده 91 در قوچان جشن و پایکوبی به راه خواهد کرد!:گل::گل::گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
نوید جان-محسن جان، به بهترین نحو جواب این بنده خدا رو دادین.(آمار این بنده خدا هم مثه آمار تورم بانک مرکزیه که میگه تورم نقطه نقطه سالانه 29 درصد بوده) به قول نوید نورد میخ اهنین در سنگ-بحث کردن بی فایده است
یکی نیست بگه میانگین بارش مشهد از ابتدای سال جاری تا امروز در شرایط نرمال 40 درصده- 60 درصده دیگه باید در ادامه سال جاری اتفاق بیفته؛ اما ایا با این شرایط 60 درصد دیگه نرمال خواهد بود؟

نه سامان
امیر از تهران پارس پسر گلیه:گل: مثل بقیه بچه های اینجا و گاهی تحلیلاش درسته
اون میخ آهنینو هم شوخی کردم
ولی نمی دونم مشکل حل نشدش با ما چیه . یه بار که ما رو به خاک افغانستان منضم کرد:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
دوستان قدیمی و جدیدی ، بد نیست برا احترام و دلجویی به وبلاگ استاد دشتی ، جایی که یه جورایی انجمن هواشناسی از اونجا پا گرفت بزنید و این استاد والامقام را مورد تفقد قرار دهید :گل:

http://iranmet.blogfa.com/

انجمن هواشناسی از وبلاگ آقای دشتی پا نگرفت.

سیبری

کاربر ويژه
دروود بر عزیز دل ، مرد صحرای سوزناک سیبری همیشه پرچم دار...

نمیدونم اردبیل را چه شود ، ولی میدونم برای ساعاتی هم که شده 91 در قوچان جشن و پایکوبی به راه خواهد کرد!:گل::گل::گل:

امیر مسعود عزیز ما تا چهلم و این بهمن شوم رو نگیریم سوگوار خواهیم ماند

nojeana

کاربر ويژه
نيمه هاي بهمن ماه و گل هايي كه شروع به برگ درآوردن كردن........ :گل:
در حالي كه سال هاي قبل از اواخر اسفند هم به زور شروع مي كردن سبز بشن

23k38wwu9b96309gzqqa.jpg

و اينم دو سه روز پيش (اول يا دوم اسفند)........
خوب حالا بیخیال زمستون این بنده خدا ها رو آب بده از بی آبی و خشکی ، خشک نشن مشخصه زمین کاملا خشکه

amir tehranpars

کاربر ويژه
مدیران فروم خواهش میکنم پست بعضی ها که هدفشون له کردن اشخاص زحمت کشیده انجمن هست رو اصلاح بفرمایید !
ممنون !:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با درود

از زماني كه اين پيش بيني صورت گرفته:

201301090600IranC3.jpg

2 زلزله بالاي 4 ريشتر در حومه كرمان اتفاق افتاده:

6y33d9lhjpl8of1wr5rz.png

samann

کاربر ويژه
نه سامان
امیر از تهران پارس پسر گلیه:گل: مثل بقیه بچه های اینجا و گاهی تحلیلاش درسته
اون میخ آهنینو هم شوخی کردم
ولی نمی دونم مشکل حل نشدش با ما چیه . یه بار که ما رو به خاک افغانستان منضم کرد:خنده1:

من نمیدونم هدفش چیه از این حرفا اما تنها کسی که در اینجا داره با حرفاش باعث ایجاد تفرقه و بحث میشه- یکی دو بار دیگه هم تذکر داده بودم اما انگار هدف خاصیو دنبال میکنه
به هر حال ارزوی موفقیت میکنم واسش:بای:

سیبری

کاربر ويژه
من نمیدونم هدفش چیه از این حرفا اما تنها کسی که در اینجا داره با حرفاش باعث ایجاد تفرقه و بحث میشه- یکی دو بار دیگه هم تذکر داده بودم اما انگار هدف خاصیو دنبال میکنه
به هر حال ارزوی موفقیت میکنم واسش:بای:

سامان جان از سامانه پیش رو واسه مشهد و قوچان چقدر پیش بینی میکنی برف یا بارون؟

amir tehranpars

کاربر ويژه
با درود

از زماني كه اين پيش بيني صورت گرفته:

201301090600IranC3.jpg

2 زلزله بالاي 4 ريشتر در حومه كرمان اتفاق افتاده:

6y33d9lhjpl8of1wr5rz.png

درود بر استاد مهرداد ، متخصص ترین فرد فروم !:گل:
استاد آخرین تجزیه و تحلیلتون درباره صادر شدن پیشبینی بلندمدت سازمان چیه !؟
http://cri.ac.ir/show=215

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
از دوستان خواهش مي كنم اختلافات رو از طريق پيغام خصوصي دنبال و حل و فصل كنن و علنا در فضاي فروم مطرح نكنن.

saeed hh

کاربر ويژه
یعنی اوج بد بیاری و بد شانسی هستش که از این ابرا بارون نداریم وگرنه ما باید بابارش همین ابرا اسفند خوبی داشتیم لعنت به این شانس عوض ما افغانستان میره عشق و حال

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا