• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر استاد مهرداد ، متخصص ترین فرد فروم !:گل:
استاد آخرین تجزیه و تحلیلتون درباره صادر شدن پیشبینی بلندمدت سازمان چیه !؟
http://cri.ac.ir/show=215

چرا تو هر پستت میخوای ملت و بندازی به جون هم ؟ چند روز پیش گفتی ارزوی زندگی در زمستون 1000 متر شمال و 2000 متر زاگرس و داری که مثلا بگی مشهد اهمیتی نداره . دائما هم گیر دادی به بارش مشهد که فلان قدره . خب هر چقدر باشه . مگه مشهدی هستی که برات مهمه ؟ یا الان میگی مهرداد متخصص ترن فرد فروم که فرضا بگی بقیه بی سوادن و مثلا حال یسری و بگیری . دائما هم از نیمه غربی تعریف میکنی انگار اجدادت تماما اهل زاگرس بودن و پاره تنت هست و شمال شرق هم لکه ننگینی هست که پر بارش شدنش باعث ازارت میشه ؟؟!؟!!

بنده خدا شما خیر سرت دانشجویی این کارا چیه اخه . خودت و همینطور داری جلوی همه کوچیک میکنی . فکر میکنی زاگرس نشینا این پستات و میبینن خیلی بهت افتار میکنن و بات حال میکنن ؟؟؟؟ نه اینطور نیست .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد مهرداد ، متخصص ترین فرد فروم !:گل:
استاد آخرین تجزیه و تحلیلتون درباره صادر شدن پیشبینی بلندمدت سازمان چیه !؟
http://cri.ac.ir/show=215

درود امير جان

من تخصصي ندارم همين چند كلام هم كه ميام ميگم از خود بچه ها ياد گرفتم. :گل:

پيش بيني مربوط به دماش به نظر من تا حد قابل قبول درسته. در مورد بارش به نظر من درست نيست و حداقل براي اسفند اونچه كه من دارم مي بينم بارش بسيار كمتر از تصوراته. اميدوارم اين گونه نشه اما من بر اساس نقشه ها اين طور استنباط كردم.

samann

کاربر ويژه
سامان جان از سامانه پیش رو واسه مشهد و قوچان چقدر پیش بینی میکنی برف یا بارون؟

محسن عزیز : با توجه به اینکه الان در حال تغییر فصل هستیم و الگوها در حال تبدیل شدن به الگوهای بهاری هست پیش بینی یه مقدار سخته اما با توجه به شرایط موجود فکر نمی کنم که این سامانه روز دوشنبه ضد حال بزنه/ ان شالله بارش رخ خواهد داد اما در مورد نوع بارشها به نظر میرسه در مشهد و قوچان، دما به شرایط برف نزدیک باشه اما خیلی با اما و اگر همراهه

amir tehranpars

کاربر ويژه
چرا تو هر پستت میخوای ملت و بندازی به جون هم ؟ چند روز پیش گفتی ارزوی زندگی در زمستون 1000 متر شمال و 2000 متر زاگرس و داری که مثلا بگی مشهد اهمیتی نداره . دائما هم گیر دادی به بارش مشهد که فلان قدره . خب هر چقدر باشه . مگه مشهدی هستی که برات مهمه ؟ یا الان میگی مهرداد متخصص ترن فرد فروم که فرضا بگی بقیه بی سوادن و مثلا حال یسری و بگیری . دائما هم از نیمه غربی تعریف میکنی انگار اجدادت تماما اهل زاگرس بودن و پاره تنت هست و شمال شرق هم لکه ننگینی هست که پر بارش شدنش باعث ازارت میشه ؟؟!؟!!

بنده خدا شما خیر سرت دانشجویی این کارا چیه اخه . خودت و همینطور داری جلوی همه کوچیک میکنی . فکر میکنی زاگرس نشینا این پستات و میبینن خیلی بهت افتار میکنن و بات حال میکنن ؟؟؟؟ نه اینطور نیست .

ممنون بر مملی عزیز !
چشم حرف شما برای ما سنده !:گل:

سیبری

کاربر ويژه
محسن عزیز : با توجه به اینکه الان در حال تغییر فصل هستیم و الگوها در حال تبدیل شدن به الگوهای بهاری هست پیش بینی یه مقدار سخته اما با توجه به شرایط موجود فکر نمی کنم که این سامانه روز دوشنبه ضد حال بزنه/ ان شالله بارش رخ خواهد داد اما در مورد نوع بارشها به نظر میرسه در مشهد و قوچان، دما به شرایط برف نزدیک باشه اما خیلی با اما و اگر همراهه
سپاس بیکران:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
ما برویم در ارتفاعات پست و حقیر شهرمان گشتی بزنیم - دوربین هم می بریم اگر بینالود دیده شد چند عکس بگیرییم
فعلا بدرود:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
اون روز یکی دو تا تحلیل ژئو پلتیکی کردی ما رو بردی تو کف
البته الان که امیر محسن گفته فقط هواشناسی کارش نمیشه کرد:سکوت:

ای بابا حالم گرفتست حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم با این سن و سال یه قرون پول تو جیبمون نیست واقعا اگر بابام نبود از گشنگی میمردم روزی صد بار از خودم میپرسم به کدامین گناه تو این مملکت به دنیا امدم !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

ای خدا مهربون شکرت.

یعنی وقتی سامان میگه ضد حال نمیزنه من دست و دلم قرص و محکم میشه.

خدا رو شکر تا حالا اگه امسال هرجوری بوده سپری شده، امیدوارم از این به بعد لطف خدا اونچنان شامل حال ما بشه که تلخی روزهای گذشته رو پشت سر بذاریم و با افتخار بگیم اگه زمستون 91 خوب نبود ولی واپسین روزهاش فراموش نشدنی بود.:گل:

samann

کاربر ويژه
اگه یه مقدار تند شدم از همه دوستان عذر میخوام.
واسه مشهدیا از اسفند ماه استرس بارش بیشتر میشه دلیلشم اینه که قسمت عمده(بیشتر از نیمی از بارش سالانه) از اسفند تا اردیبهشت رخ میده .
با ارزوی ایرانی اباد و سبز :گل:

samann

کاربر ويژه

ای خدا مهربون شکرت.

یعنی وقتی سامان میگه ضد حال نمیزنه من دست و دلم قرص و محکم میشه.

خدا رو شکر تا حالا اگه امسال هرجوری بوده سپری شده، امیدوارم از این به بعد لطف خدا اونچنان شامل حال ما بشه که تلخی روزهای گذشته رو پشت سر بذاریم و با افتخار بگیم اگه زمستون 91 خوب نبود ولی واپسین روزهاش فراموش نشدنی بود.:گل:

من کوچیکت محسن جان:گل:
شما استاد و بزرگه مایی شرمنده میکنین.

nojeana

کاربر ويژه
ای بابا حالم گرفتست حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم با این سن و سال یه قرون پول تو جیبمون نیست واقعا اگر بابام نبود از گشنگی میمردم روزی صد بار از خودم میپرسم به کدامین گناه تو این مملکت به دنیا امدم !!!
حالا جا من بودی چی می کردی دیروز از پشت نمی دونم بخدا فکرم رفت کجا یه لحظه دید و چشمم برگشت دیدم از عقب کوبوندم تو یه پیکان ( خوب بابا از این پیر مردا بود رو دست انداز ( البته کوه بهتره بگم تا دست انداز ) توقف می کنند ولی مرد خوبی بود تا تعمیرگاه بکسلم هم کرد بدون چشم داشت خدا پدرشو بیامرزه ) خوب نزدیک 2 تومن خسارتم شده کاپوت کلا عوض باید بشه گلگیر سمت چپ و چراغ چپ خوب فقط 700 تومن قطعه می خواد صافکار نزدیک 400 تومن ونقاش ماشاله گفته800 تومن  پیکان هم 100 تومن خرجشه بابا یفروشم چند تا پیکان بخرم فرقی که نمی کنه تازه ایمنی ش هم بهتره  و خرجش صد البته . خوب پول بی ارزشه یا ... اینم شانسه دیگه درآمد ماهمون هم این شد حالا کرایه خونه و دفتر و آب و برق و گاز و تلفن و موبایل ( ماشاله 200 تومن ).
گفتم امسال یه مسافرت بزنیم بعنوان اولین سال بعد از آزادی ( کارگاه بازی و شهر کوچیک ) اونم فعلا پرید می خواستم دانشگاه این ترم هم 10 واحد بردارم اونم نمی دونم.
سال خوبی نبود ایشاله این یکماه هم تموم شه پرونده 91 هم ببندیم بریم پی کارمون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

Tau 030 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 036 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 042 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 048 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 054 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 060 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 066 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 072 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 078 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 084 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 090 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

samann

کاربر ويژه
حالا جا من بودی چی می کردی دیروز از پشت نمی دونم بخدا فکرم رفت کجا یه لحظه دید و چشمم برگشت دیدم از عقب کوبوندم تو یه پیکان ( خوب بابا از این پیر مردا بود رو دست انداز ( البته کوه بهتره بگم تا دست انداز ) توقف می کنند ولی مرد خوبی بود تا تعمیرگاه بکسلم هم کرد بدون چشم داشت خدا پدرشو بیامرزه ) خوب نزدیک 2 تومن خسارتم شده کاپوت کلا عوض باید بشه گلگیر سمت چپ و چراغ چپ خوب فقط 700 تومن قطعه می خواد صافکار نزدیک 400 تومن ونقاش ماشاله گفته800 تومن پیکان هم 100 تومن خرجشه بابا یفروشم چند تا پیکان بخرم فرقی که نمی کنه تازه ایمنی ش هم بهتره و خرجش صد البته . خوب پول بی ارزشه یا ... اینم شانسه دیگه درآمد ماهمون هم این شد حالا کرایه خونه و دفتر و آب و برق و گاز و تلفن و موبایل ( ماشاله 200 تومن ).
گفتم امسال یه مسافرت بزنیم بعنوان اولین سال بعد از آزادی ( کارگاه بازی و شهر کوچیک ) اونم فعلا پرید می خواستم دانشگاه این ترم هم 10 واحد بردارم اونم نمی دونم.
سال خوبی نبود ایشاله این یکماه هم تموم شه پرونده 91 هم ببندیم بریم پی کارمون
دقیقا هفته پیش همین اتفاق واسه من افتاد. توی ترافیک احمد اباد کوبوندم به عقب ماشین فکرا همه درگیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا