• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نه اشتباه بوده!آمازون برزيله!من فکر کردم جلگه خوزستانو بين النهرينو يکي دونستنو اينجور بزرگترين شده!
راستي بزرگترين بیابان جهان در مغولستان با وسعت 768000 کیلومتر مربع قرار داره و صحراي آفريقا نيست!
گرم ترین ناحیه ی آبی جهان خلیج فارس با 32 درجه ی سانتیگراد است.
کم بارش ترین مدار کره ی زمین مدار 30 درجه می باشد که به مدار اسب کش معروف است.
بیش ترین روز های بارانی ، در کوه ال ال در کوآیی است که به مدّت 350 روز از سال باران می بارد.
بیش ترین روز های آفتابی در سال متعلق به ناحیه ی یوما در آریزونای آمریکا که ٪90 از روز ها آفتابی است.
صحرای آتاکاما در شیلی دارای بارانه ی سالانه موثری نمی باشد خشک ترین مکان دنیا محسوب می شود.
سرد ترین ناحیه ی غیر قطبی جهان اویمیاکن روسیه با 68 درجه سانتیگراد زیر 0ْ است که در قارّه آسیا قرار دارد.

واووووو،عجب مطالبی!!!!

سپاسگزارم علی جان

پسرخاله

کاربر ويژه
چاکر داش هومن عزیز:احترام::دوست::دوست::aminkhan:

ای جانتو بگردم من داداش،واقعا نمیدونم چی بگم،خداوکیلی خیلی امیدوارمون کرده این موج!!!امیدوارم برای چندمین بار شکست عشقی رو تجربه نکنیم!!!!:خنده1:،منم معتقدم{البته شاید واسه کسی مهم نباشه!!!}که تهران بالای 10 میل بارش میگیره،چون سیستم قدرتش خوبه،پرفشار شمالی هم نفوذ میکنه و تهرانم که با پرفشار رابطه ی بسیار خوبی داره!!!پس انتظار همچین بارشی{بالای 10 میل}؛انتظار بی جایی هم نیست!!!
:توافق::احترام::خنده1::توافق:

پسرخاله

کاربر ويژه
دمه هواشناسی استان البرز گرم!
i1g73cojgqtwp5967xzj.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

به دوستان عزیزم در استانهای ایلام- کرمانشاه و لرستان تبریک عرض میکنم و باید به دقت بالای مدل جی اف اس برای این روزها تبریک گفت. دقیقا این مدل اوج بارشهای امروز رو برای همون مناطقی که نام بردم اعلام کرده بود:

7mrfzrhqp9kncjrsvxy6.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
درود دوستان عزیز

به دوستان عزیزم در استانهای ایلام- کرمانشاه و لرستان تبریک عرض میکنم و باید به دقت بالای مدل جی اف اس برای این روزها تبریک گفت. دقیقا این مدل اوج بارشهای امروز رو برای همون مناطقی که نام بردم اعلام کرده بود:

7mrfzrhqp9kncjrsvxy6.jpg

سلام
پس باید به بارانی زیبا در تهرانم امیدوار باشیم بعد از مدتی طولانی:خجالت2:

ali.doosti

کاربر ويژه
با درود

اسكيوتي تهران

9p4t4hn9m98e4s57de4.png
مهرداد جان اين نشون ميده رطوبت تراز 700 کمه و باعث اثر منفي بر بارش ميشه نه؟
دو سوال!فريزينگ لولو از کجا تشخيص داديد و اينکه من هنوز تاثير tp بر بارش رو متوجه نشدم!گفته بوديد که بر همرفت اثر داره ولي اينکه مثلا چه ارتفاعي مهمه يا نحوه اثرش چگونه استو متوجه نشدم.
ممنونم:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان اين نشون ميده رطوبت تراز 700 کمه و باعث اثر منفي بر بارش ميشه نه؟
دو سوال!فريزينگ لولو از کجا تشخيص داديد و اينکه من هنوز تاثير tp بر بارش رو متوجه نشدم!گفته بوديد که بر همرفت اثر داره ولي اينکه مثلا چه ارتفاعي مهمه يا نحوه اثرش چگونه استو متوجه نشدم.
ممنونم:گل:

البته اين نمودار براي 00Z هست و من منتظر 12Z هستم.

1- بله سونداژ دما و نقطه شبنم از هم فاصله بسيار زيادي دارن اين شرايط نشون مي ده در اون تراز رطوبت چقدر پاينه.

2- اگه خاطرت باشه علي اومدم خطوط نمودار اسكيوتي رو يكي يكي نامگذاري كردم يكي از خطوط ايزوترمال يا همدما بود كه الان من با آبي مشخصش كردم اون منحني مشكي هم كه معلومه براي سونداژ محيطي (دمايي) هست ارتفاعي كه همدماي 0 درجه منحني دما رو قطع مي كنه بعنوان فريزينگ لول شناخته مي شه. الان در اين نمودار فريزينگ لول تهران 3082 متر هست.

3- يادته ديروز گفتم تروپوپوز لايه است كه در اون جريانات بالاروند به سرعت كندشده و مانعي ست براي ادامه همرفت در واقع اين لايه رو مثل سقف اتاق در نظر بگير كه جريانات همرفتي گرماي شوفاژ بعد از بر خاستن به اون برخورد مي كنن بديهي ست كه هر چه ارتفاع لايه كمتر باشه ارتفاع جو كمتر بوده و جريانات مسير كمتري رو لازم دارن طي كنن.

توي فصل سرما ارتفاعش كمتر و در فصل گرم بيشتره در قطب ارتفاعش كمتر و در استوا به حداكثر مي رسه.

ماهان.

کاربر ويژه
بارش برف اینجا از 10 صبح تقریبن قطع شده بود و یک ساعتیه که بطور لایت دوباره شروع شده. حدود 5 سانتیمتر برف روی زمینه و دمای فعلی 2.3- درجه‌ست. نقشه‌های رادار تشدید بارش برف رو از ساعاتی دیگه نشون می‌دن با عبور جبهه‌ای دوباره از سمت جنوب شرق به منطقه ما. این جبهه‌ هر چه به سمت غرب می‌ره قوی‌تر می‌شه. احتمالن همانطور که پیش‌بینی‌ها می‌گن تا فردا صبح مجموع بارش برف به 10 سانتیمتر برسه.

تصویر اتوآپدیت ماهواره‌ی بارش

satwetter.jpg

Legende__Satwetter,property=default.png

تصویر رادار

Webradar_Deutschland.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه

1- بله سونداژ دما و نقطه شبنم از هم فاصله بسيار زيادي دارن اين شرايط نشون مي ده در اون تراز رطوبت چقدر پاينه.

2- اگه خاطرت باشه علي اومدم خطوط نمودار اسكيوتي رو يكي يكي نامگذاري كردم يكي از خطوط ايزوترمال يا همدما بود كه الان من با آبي مشخصش كردم اون منحني مشكي هم كه معلومه براي سونداژ محيطي (دمايي) هست ارتفاعي كه همدماي 0 درجه منحني دما رو قطع مي كنه بعنوان فريزينگ لول شناخته مي شه. الان در اين نمودار فريزينگ لول تهران 3082 متر هست.

3- يادته ديروز گفتم تروپوپوز لايه است كه در اون جريانات بالاروند به سرعت كندشده و مانعي ست براي ادامه همرفت در واقع اين لايه رو مثل سقف اتاق در نظر بگير كه جريانات همرفتي گرماي شوفاژ بعد از بر خاستن به اون برخورد مي كنن بديهي ست كه هر چه ارتفاع لايه كمتر باشه ارتفاع جو كمتر بوده و جريانات مسير كمتري رو لازم دارن طي كنن.

توي فصل سرما ارتفاعش كمتر و در فصل گرم بيشتره در قطب ارتفاعش كمتر و در استوا به حداكثر مي رسه.
اوه بله...با اين نمودار حتي ميشه دماي سطح زمينم پيدا کرد که الان حدود 9 درحس...چرا که نمودار مشکي حدودا هم دماي 9 درجه رو قطع مي کنه!
مهرداد براي اثر ارتفاعش روي بارش آيا به اين صورته که هرچي ارتفاع در دسترس براي همرفت بيشتر باشه بارش هم بيشتره؟مثلا يکي از علل اين که استوا بارش ها فراوانه و قطب بارش چنداني نداريم اينه که در استوا ارتفاع خيلي بيشتر از قطبه ؟
نکته موثر در اين قضيه ميتونه اين باشه که با افزايش بيشتر ارتفاع دما کم تر ميشه و ميعان بهتر رخ ميده...
اميدوارم درست گفته باشم:خجالت2:

ماهان.

کاربر ويژه

من این پیج رو برای تروپوفاز چند ماه پیش توی ویکی‌پدیای فارسی درست کرده بودم. ممنون می‌شم بخونین و اگه مشکلی داره بگین که تصحیحش کنم

تروپوفاز - ویکی‌پدیا

Amir Masoud

کاربر ويژه
دمای فعلی اردبیل : 14

امشب عجب تغییر هوایی اتفاق بیفته اینجا!!

اولش با مه کاسپینی شروع میشه:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا