متاسفانه یا خوشبختانه منم اینجوریم:خنده1:
پس هم دلیم با هم :دوست:
فعلا با اجازه
متاسفانه یا خوشبختانه منم اینجوریم:خنده1:
نه اشتباه بوده!آمازون برزيله!من فکر کردم جلگه خوزستانو بين النهرينو يکي دونستنو اينجور بزرگترين شده!
راستي بزرگترين بیابان جهان در مغولستان با وسعت 768000 کیلومتر مربع قرار داره و صحراي آفريقا نيست!
گرم ترین ناحیه ی آبی جهان خلیج فارس با 32 درجه ی سانتیگراد است.
کم بارش ترین مدار کره ی زمین مدار 30 درجه می باشد که به مدار اسب کش معروف است.
بیش ترین روز های بارانی ، در کوه ال ال در کوآیی است که به مدّت 350 روز از سال باران می بارد.
بیش ترین روز های آفتابی در سال متعلق به ناحیه ی یوما در آریزونای آمریکا که ٪90 از روز ها آفتابی است.
صحرای آتاکاما در شیلی دارای بارانه ی سالانه موثری نمی باشد خشک ترین مکان دنیا محسوب می شود.
سرد ترین ناحیه ی غیر قطبی جهان اویمیاکن روسیه با 68 درجه سانتیگراد زیر 0ْ است که در قارّه آسیا قرار دارد.
:توافق::احترام::خنده1::توافق:چاکر داش هومن عزیز:احترام::دوست::دوست::aminkhan:
ای جانتو بگردم من داداش،واقعا نمیدونم چی بگم،خداوکیلی خیلی امیدوارمون کرده این موج!!!امیدوارم برای چندمین بار شکست عشقی رو تجربه نکنیم!!!!:خنده1:،منم معتقدم{البته شاید واسه کسی مهم نباشه!!!}که تهران بالای 10 میل بارش میگیره،چون سیستم قدرتش خوبه،پرفشار شمالی هم نفوذ میکنه و تهرانم که با پرفشار رابطه ی بسیار خوبی داره!!!پس انتظار همچین بارشی{بالای 10 میل}؛انتظار بی جایی هم نیست!!!
پس هم دلیم با هم :دوست:
فعلا با اجازه
:توافق::احترام::خنده1::توافق:
درود دوستان عزیز
به دوستان عزیزم در استانهای ایلام- کرمانشاه و لرستان تبریک عرض میکنم و باید به دقت بالای مدل جی اف اس برای این روزها تبریک گفت. دقیقا این مدل اوج بارشهای امروز رو برای همون مناطقی که نام بردم اعلام کرده بود:
:فکر::فکر::نمیدونم::فکر:با درود
اسكيوتي تهران
نمیدونم چرا ogimet آپ نشده
چند دقه پیش: فک نمیکردم با این وضعیت امسال دوباره سفید بشه.برم حومه شهر ببینم چ خبره فهلا دوستان:گل:
:فکر::فکر::نمیدونم::فکر:
مهرداد جان اين نشون ميده رطوبت تراز 700 کمه و باعث اثر منفي بر بارش ميشه نه؟با درود
اسكيوتي تهران
مهرداد جان اين نشون ميده رطوبت تراز 700 کمه و باعث اثر منفي بر بارش ميشه نه؟
دو سوال!فريزينگ لولو از کجا تشخيص داديد و اينکه من هنوز تاثير tp بر بارش رو متوجه نشدم!گفته بوديد که بر همرفت اثر داره ولي اينکه مثلا چه ارتفاعي مهمه يا نحوه اثرش چگونه استو متوجه نشدم.
ممنونم:گل:
اوه بله...با اين نمودار حتي ميشه دماي سطح زمينم پيدا کرد که الان حدود 9 درحس...چرا که نمودار مشکي حدودا هم دماي 9 درجه رو قطع مي کنه!
البته اين نمودار براي 00Z هست و من منتظر 12Z هستم.
1- بله سونداژ دما و نقطه شبنم از هم فاصله بسيار زيادي دارن اين شرايط نشون مي ده در اون تراز رطوبت چقدر پاينه.
2- اگه خاطرت باشه علي اومدم خطوط نمودار اسكيوتي رو يكي يكي نامگذاري كردم يكي از خطوط ايزوترمال يا همدما بود كه الان من با آبي مشخصش كردم اون منحني مشكي هم كه معلومه براي سونداژ محيطي (دمايي) هست ارتفاعي كه همدماي 0 درجه منحني دما رو قطع مي كنه بعنوان فريزينگ لول شناخته مي شه. الان در اين نمودار فريزينگ لول تهران 3082 متر هست.
3- يادته ديروز گفتم تروپوپوز لايه است كه در اون جريانات بالاروند به سرعت كندشده و مانعي ست براي ادامه همرفت در واقع اين لايه رو مثل سقف اتاق در نظر بگير كه جريانات همرفتي گرماي شوفاژ بعد از بر خاستن به اون برخورد مي كنن بديهي ست كه هر چه ارتفاع لايه كمتر باشه ارتفاع جو كمتر بوده و جريانات مسير كمتري رو لازم دارن طي كنن.
توي فصل سرما ارتفاعش كمتر و در فصل گرم بيشتره در قطب ارتفاعش كمتر و در استوا به حداكثر مي رسه.
البته اين نمودار براي 00Z هست و من منتظر 12Z هستم.
1- بله سونداژ دما و نقطه شبنم از هم فاصله بسيار زيادي دارن اين شرايط نشون مي ده در اون تراز رطوبت چقدر پاينه.
2- اگه خاطرت باشه علي اومدم خطوط نمودار اسكيوتي رو يكي يكي نامگذاري كردم يكي از خطوط ايزوترمال يا همدما بود كه الان من با آبي مشخصش كردم اون منحني مشكي هم كه معلومه براي سونداژ محيطي (دمايي) هست ارتفاعي كه همدماي 0 درجه منحني دما رو قطع مي كنه بعنوان فريزينگ لول شناخته مي شه. الان در اين نمودار فريزينگ لول تهران 3082 متر هست.
3- يادته ديروز گفتم تروپوپوز لايه است كه در اون جريانات بالاروند به سرعت كندشده و مانعي ست براي ادامه همرفت در واقع اين لايه رو مثل سقف اتاق در نظر بگير كه جريانات همرفتي گرماي شوفاژ بعد از بر خاستن به اون برخورد مي كنن بديهي ست كه هر چه ارتفاع لايه كمتر باشه ارتفاع جو كمتر بوده و جريانات مسير كمتري رو لازم دارن طي كنن.
توي فصل سرما ارتفاعش كمتر و در فصل گرم بيشتره در قطب ارتفاعش كمتر و در استوا به حداكثر مي رسه.
درود استاده بزرگ:احترام:
جانم هومن؟