ali.doosti
کاربر ويژه
وا!علی جان آبدیت شد
کرمانشاه بارشش بد نبوده
سجاد ما از صبح گزارش بارش داده که!پس خرم آباد کو!
راستي يه جا خوندم جلگه خوزستان بزرگترين جلگه دنياست!راسته؟
وا!علی جان آبدیت شد
کرمانشاه بارشش بد نبوده
نمیزاره برم)آپ شد. پیش خودم همین اندازه تخمین زده بودم:دی
وا!
سجاد ما از صبح گزارش بارش داده که!پس خرم آباد کو!
راستي يه جا خوندم جلگه خوزستان بزرگترين جلگه دنياست!راسته؟
باید ببینیم منبعش بچه کجا بوده
ماشاا... عجب تغییری در الگوی نقشه سطح زمین با اپدیتش اتفاق افتاد
اخطاريه مورخه 05/12/91 استان گلستان
بررسي آخرين نقشه هاي هواشناسي بيانگر آن است كه امواج سامانه ناپايدار بتدريج از امشب به استان نفوذ کرده و تا روز سه شنبه مورخه 8/12/91 موجب ابرناکي ، گاهي وزش باد ، مواج شدن دريا ، بارندگي ، درنواحي کوهستاني و سردسير ريزش برف و مه آلود خواهد شد و دما نيز بطور نسبي بين 8 الي 10 درجه سانتي گراد کاهش مي يابد . لذا به سبب وقوع پديده مه و يخبندان اختلال در تردد محورهاي کوهستاني دور از انتظار نيست ./.
فکر کنم شرایطی مشابه 22بهمن سال پیش در انتظار بجنورد و قوچان باشه!!!اطلاعیه ش مثل اون زمانه!!!!
سلام:احترام:محمد جان یعنی میشه یه بار دیگه یه برف درست حسابی ببینیم!؟
منم اینبار دلم خیلی روشنه !
کم کم داشتم از دست میرفتم ، خیلی لاغر و نحیف شدم ، چشمام کم سو ، کمرم خمیده ، رنگ صورتم زرد و... دفعه پیش که رفته بودم بجنورد مادرم من و نشناخت!:خنده1:
اخطاريه مورخه 05/12/91 استان گلستان
بررسي آخرين نقشه هاي هواشناسي بيانگر آن است كه امواج سامانه ناپايدار بتدريج از امشب به استان نفوذ کرده و تا روز سه شنبه مورخه 8/12/91 موجب ابرناکي ، گاهي وزش باد ، مواج شدن دريا ، بارندگي ، درنواحي کوهستاني و سردسير ريزش برف و مه آلود خواهد شد و دما نيز بطور نسبي بين 8 الي 10 درجه سانتي گراد کاهش مي يابد . لذا به سبب وقوع پديده مه و يخبندان اختلال در تردد محورهاي کوهستاني دور از انتظار نيست ./.
فکر کنم شرایطی مشابه 22بهمن سال پیش در انتظار بجنورد و قوچان باشه!!!اطلاعیه ش مثل اون زمانه!!!!
محمد جان یعنی میشه یه بار دیگه یه برف درست حسابی ببینیم!؟
منم اینبار دلم خیلی روشنه !
کم کم داشتم از دست میرفتم ، خیلی لاغر و نحیف شدم ، چشمام کم سو ، کمرم خمیده ، رنگ صورتم زرد و... دفعه پیش که رفته بودم بجنورد مادرم من و نشناخت!:خنده1:
[h=4]Current weather observation:خنده1::خنده1::خنده2::خنده2:
حقیقتش منم دلم خیلی روشنه!!!اینقدر که خونه پر نور شده!!!
ولی از شوخی گذشته من خیلی امیدوارم به موج!!حتی واسه شهری مثل بجنورد!!!که خیلی کم اتفاق میفته برف سنگینی دشت کنه!!!که علتش هم خود میدونی{بدرانلو و ....}
داداشی بیا یه کاری کنیم!!!همه چی رو بدست اصل کاری بسپاریم!!!من مطمئنم که ناامید نخواهیم شد!!!
The report was made 52 minutes ago, at 12:00 UTC |
Wind 08 kt from south/southwest |
Temperature 15°C |
Humidity 21% |
Pressure 1016 hPa |
Visibility 10 km or more |
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus |
سلام هومن جانسلام:احترام:
محسن جان البته جدیدا طناز و طنزپرداز هم شدی!:50::50::15:
بله اون که صد البت:خنده1::خنده1::خنده2::خنده2:
حقیقتش منم دلم خیلی روشنه!!!اینقدر که خونه پر نور شده!!!
ولی از شوخی گذشته من خیلی امیدوارم به موج!!حتی واسه شهری مثل بجنورد!!!که خیلی کم اتفاق میفته برف سنگینی دشت کنه!!!که علتش هم خود میدونی{بدرانلو و ....}
داداشی بیا یه کاری کنیم!!!همه چی رو بدست اصل کاری بسپاریم!!!من مطمئنم که ناامید نخواهیم شد!!!
احتمالا آبادان!!!ولی فکر نکنم راست باشه!!!بزرگترین جلگه ی جهان؟؟!!!!
متاسفانه یا خوشبختانه منم اینجوریم:خنده1:سلام هومن جان
خلق و خوی بنده تابعی از شرایط جویه! نوع گفتمان و ادبیات و حتی شخصیتم ممکنه یه دفعه تغییر کنه!
سلام داش مملی:7:
خوشبینم تهرانم بیشتر از آنچه در نقشه ها و پیشبینیها اومده میباره:بدجنس: