• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان آبدیت شد
کرمانشاه بارشش بد نبوده

cc0b7nvcoktuebyc1pjh.jpg
وا!
سجاد ما از صبح گزارش بارش داده که!پس خرم آباد کو!
راستي يه جا خوندم جلگه خوزستان بزرگترين جلگه دنياست!راسته؟

ali.doosti

کاربر ويژه
آها اين شد يه آمار خوب..تبريک مجدد به سجاد...
شهر ماهم tr داشته ولي هنوز دل من روشنه که بباره...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اخطاريه مورخه 05/12/91 استان گلستان
بررسي آخرين نقشه هاي هواشناسي بيانگر آن است كه امواج سامانه ناپايدار بتدريج از امشب به استان نفوذ کرده و تا روز سه شنبه مورخه 8/12/91 موجب ابرناکي ، گاهي وزش باد ، مواج شدن دريا ، بارندگي ، درنواحي کوهستاني و سردسير ريزش برف و مه آلود خواهد شد و دما نيز بطور نسبي بين 8 الي 10 درجه سانتي گراد کاهش مي يابد . لذا به سبب وقوع پديده مه و يخبندان اختلال در تردد محورهاي کوهستاني دور از انتظار نيست ./.

فکر کنم شرایطی مشابه 22بهمن سال پیش در انتظار بجنورد و قوچان باشه!!!اطلاعیه ش مثل اون زمانه!!!!

سیبری

کاربر ويژه
بررسي آخرين نقشه هاي هواشناسي بيانگر آن است كه امواج سامانه ناپايدار بتدريج از امشب به استان نفوذ کرده و تا روز سه شنبه مورخه 8/12/91 موجب ابرناکي ، گاهي وزش باد ، مواج شدن دريا ، بارندگي ، درنواحي کوهستاني و سردسير ريزش برف و مه آلود خواهد شد و دما نيز بطور نسبي بين 8 الي 10 درجه سانتي گراد کاهش مي يابد . لذا به سبب وقوع پديده مه و يخبندان اختلال در تردد محورهاي کوهستاني دور از انتظار نيست ./.

فکر کنم شرایطی مشابه 22بهمن سال پیش در انتظار بجنورد و قوچان باشه!!!اطلاعیه ش مثل اون زمانه!!!!

محمد جان یعنی میشه یه بار دیگه یه برف درست حسابی ببینیم!؟
منم اینبار دلم خیلی روشنه !
کم کم داشتم از دست میرفتم ، خیلی لاغر و نحیف شدم ، چشمام کم سو ، کمرم خمیده ، رنگ صورتم زرد و... دفعه پیش که رفته بودم بجنورد مادرم من و نشناخت!:خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه
کم کم داشتم از دست میرفتم ، خیلی لاغر و نحیف شدم ، چشمام کم سو ، کمرم خمیده ، رنگ صورتم زرد و... دفعه پیش که رفته بودم بجنورد مادرم من و نشناخت!:خنده1:
سلام:احترام:
محسن جان البته جدیدا طناز و طنزپرداز هم شدی!:50::50::15:

پسرخاله

کاربر ويژه

سلام داش مملی:7:
خوشبینم تهرانم بیشتر از آنچه در نقشه ها و پیشبینیها اومده میباره:بدجنس:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

:خنده1::خنده1::خنده2::خنده2:

حقیقتش منم دلم خیلی روشنه!!!اینقدر که خونه پر نور شده!!!

ولی از شوخی گذشته من خیلی امیدوارم به موج!!حتی واسه شهری مثل بجنورد!!!که خیلی کم اتفاق میفته برف سنگینی دشت کنه!!!که علتش هم خود میدونی{بدرانلو و ....}

داداشی بیا یه کاری کنیم!!!همه چی رو بدست اصل کاری بسپاریم!!!من مطمئنم که ناامید نخواهیم شد!!!

پسرخاله

کاربر ويژه

ولی از شوخی گذشته من خیلی امیدوارم به موج!!حتی واسه شهری مثل بجنورد!!!که خیلی کم اتفاق میفته برف سنگینی دشت کنه!!!که علتش هم خود میدونی{بدرانلو و ....}

داداشی بیا یه کاری کنیم!!!همه چی رو بدست اصل کاری بسپاریم!!!من مطمئنم که ناامید نخواهیم شد!!!
[h=4]Current weather observation
The report was made 52 minutes ago, at 12:00 UTC
Wind 08 kt from south/southwest
Temperature 15°C
Humidity 21%
Pressure 1016 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

سیبری

کاربر ويژه

بله اون که صد البت
شاعر میگه
خدا کشتی آنجا که خواهدبرد
و گرن ناخدا جامه بر تن درد

ali.doosti

کاربر ويژه
احتمالا آبادان!!!ولی فکر نکنم راست باشه!!!بزرگترین جلگه ی جهان؟؟!!!!

نه اشتباه بوده!آمازون برزيله!من فکر کردم جلگه خوزستانو بين النهرينو يکي دونستنو اينجور بزرگترين شده!
راستي بزرگترين بیابان جهان در مغولستان با وسعت 768000 کیلومتر مربع قرار داره و صحراي آفريقا نيست!
گرم ترین ناحیه ی آبی جهان خلیج فارس با 32 درجه ی سانتیگراد است.
کم بارش ترین مدار کره ی زمین مدار 30 درجه می باشد که به مدار اسب کش معروف است.
بیش ترین روز های بارانی ، در کوه ال ال در کوآیی است که به مدّت 350 روز از سال باران می بارد.
بیش ترین روز های آفتابی در سال متعلق به ناحیه ی یوما در آریزونای آمریکا که ٪90 از روز ها آفتابی است.
صحرای آتاکاما در شیلی دارای بارانه ی سالانه موثری نمی باشد خشک ترین مکان دنیا محسوب می شود.
سرد ترین ناحیه ی غیر قطبی جهان اویمیاکن روسیه با 68 درجه سانتیگراد زیر 0ْ است که در قارّه آسیا قرار دارد.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام داش مملی:7:
خوشبینم تهرانم بیشتر از آنچه در نقشه ها و پیشبینیها اومده میباره:بدجنس:

چاکر داش هومن عزیز:احترام::دوست::دوست::aminkhan:

ای جانتو بگردم من داداش،واقعا نمیدونم چی بگم،خداوکیلی خیلی امیدوارمون کرده این موج!!!امیدوارم برای چندمین بار شکست عشقی رو تجربه نکنیم!!!!:خنده1:،منم معتقدم{البته شاید واسه کسی مهم نباشه!!!}که تهران بالای 10 میل بارش میگیره،چون سیستم قدرتش خوبه،پرفشار شمالی هم نفوذ میکنه و تهرانم که با پرفشار رابطه ی بسیار خوبی داره!!!پس انتظار همچین بارشی{بالای 10 میل}؛انتظار بی جایی هم نیست!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا