• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
sa

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرجان یعنی هنوز امید هست؟خرن آباد که تموم شد من فکر کردم کار سیستم تموم شده دیگه!

سلام علی جان

آره چرا امیدی نباشه !!!!!

چون کیپ که مناسبه و به امید خدا شرایط دیگه هم خوب خواهد بود. چون بر اساس آخرین نقشه ها ، همگرایی در سطح زمین و واگرایی در طبقات بالایی جو به بهترین شکل ممکن در منطقه شما به چشم میخوره:

اینهم نقشه های کیپ امشب و بامداد فردا:

7cl5ajyishoxa3cmwy0y.jpg

slo0x18v8glrrq7abbp4.jpg

nojeana

کاربر ويژه
دوست عزیز اگه اسمتو بگی ممنون میشم .
تو یه سال دیر به تهران امدی اگه پارسال به تهران میومدی خیلی از پدیدهای جالب هواشناسی رو میدیدی از بارش شدید بارون توی تابستون که فکنم فقط تو ایران بشه تو شمال دیدتا بارش بسیار شدید بارون تو ابان تقریبا 7روز پشت سرهم بارون میومدکه2-3روزش واقعا شدیدبود تا برف نیم متری تو پاییز تا تگرگ ترسناک عید و حرکت ابرا از جنوب شرق به شمال غرب!!!
خوب  ماهی رو هر وقت از آب بگیر تازه است البته برف نیم متری تهران مصادف بود با برف 30 سانتی نهاوند تو  16  آبان نهاوند و بارون  شهریور هم تو نهاوند هوا ابری البته بارون نداشتیم که تو دو پدیده حدفاصل الگ کوه گرین بود چون لرستان هوا صاف بود .و تگرگ آخر فروردین هم خودم تهران بودم و اولین عکس های اطلاع رسانی اش هم من تو پی تی گذاشتم یادش بخیر ایشاله حالا برف و بیخیال امسال هم از این پدیده ها زیاد خواهیم داشت

saeed hh

کاربر ويژه
خوب ماهی رو هر وقت از آب بگیر تازه است البته برف نیم متری تهران مصادف بود با برف 30 سانتی نهاوند تو 16 آبان نهاوند و بارون شهریور هم تو نهاوند هوا ابری البته بارون نداشتیم که تو دو پدیده حدفاصل الگ کوه گرین بود چون لرستان هوا صاف بود .و تگرگ آخر فروردین هم خودم تهران بودم و اولین عکس های اطلاع رسانی اش هم من تو پی تی گذاشتم یادش بخیر ایشاله حالا برف و بیخیال امسال هم از این پدیده ها زیاد خواهیم داشت

اسم شریفتون رو فراموش کردید بگید:خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام علی جان

آره چرا امیدی نباشه !!!!!

چون کیپ که مناسبه و به امید خدا شرایط دیگه هم خوب خواهد بود. چون بر اساس آخرین نقشه ها ، همگرایی در سطح زمین و واگرایی در طبقات بالایی جو به بهترین شکل ممکن در منطقه شما به چشم میخوره:

اینهم نقشه های کیپ امشب و بامداد فردا:

7cl5ajyishoxa3cmwy0y.jpg

slo0x18v8glrrq7abbp4.jpg

درود بر محسن گل...
والا واحدشو که نمیدونم از کجا ببخونم ولی قرمز فکر کنم همون cap بالاس که مهرداد جان فرمودن...
ایشالا رطوبت کافی باشه ماهم بی نصیب نمونیم:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام فراوان به امیر مسعود عزیز.
زمستون امسال داغونمون کرد آقوو! یعنی له شدیما! له له! من الان از درون خورد خوردم!

1haaql8xtsfqlycs3pm3.jpg

سلام گرم به بهزاد گل:گل:

آقا بهزاد این طور نیست 1 اگه امسال برف نیومد عوضش شاید خیلی از اتفاق ها خوب تو زندگیت افتاد و خیلی دست آورد های خوبی تو کار و زندگیت بدست آوردی ، اگه برف نیومد اشکالی نداره ... رهاش کنیم ، اجازه بدیم که طبیعت کارش رو کنه...

حتم دارم سال های بعد و یا در آینده نزدیک به آرزوت میرسی:گل:

ماهان.

کاربر ويژه

سلام گرم به بهزاد گل:گل:

آقا بهزاد این طور نیست 1 اگه امسال برف نیومد عوضش شاید خیلی از اتفاق ها خوب تو زندگیت افتاد و خیلی دست آورد های خوبی تو کار و زندگیت بدست آوردی ، اگه برف نیومد اشکالی نداره ... رهاش کنیم ، اجازه بدیم که طبیعت کارش رو کنه...

حتم دارم سال های بعد و یا در آینده نزدیک به آرزوت میرسی:گل:

فقط دوماد شدنش مونده و البته یه شیرینی تپل دادن :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا