• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
با عبور سامانه کم‌فشار و جبهه‌ی گرم، فردا ظهر به بعد بارش اینجا اول به برف و بارون و بعدش به بارون تبدیل می‌شه!!

aznavar

کاربر ويژه
از اونجایی احتمال میدم اکثر بچه ها به این سایت سر میزنن. لازم دونستم تذکر بدم.بد افزار داره در حد خطر

ysa3rxpw0ix79lob1l9a.png

oe4wh1ozz81o6s56cgjx.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
فقط دوماد شدنش مونده و البته یه شیرینی تپل دادن :D

آره واقعا گل گفتی ماهان جان...

البته دست پیش رو نگیری پس بیفتی ها:خنده1: خودت باید پیش قدم شی که بعدش آقا بهزاد ازت یاد بگیره ، حالا شاید منم یه چیزایی یاد گرفتم:خجالت2:

Amir Masoud

کاربر ويژه
با عبور سامانه کم‌فشار و جبهه‌ی گرم، فردا ظهر به بعد بارش اینجا اول به برف و بارون و بعدش به بارون تبدیل می‌شه!!

اونقدر که تبدیل شدن بارون به برف شیرین و لذیذه ، همون قدر هم تبدیل برف به بارون دهشتناک و جانکاهه!!!

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام گرم به بهزاد گل:گل:

آقا بهزاد این طور نیست 1 اگه امسال برف نیومد عوضش شاید خیلی از اتفاق ها خوب تو زندگیت افتاد و خیلی دست آورد های خوبی تو کار و زندگیت بدست آوردی ، اگه برف نیومد اشکالی نداره ... رهاش کنیم ، اجازه بدیم که طبیعت کارش رو کنه...

حتم دارم سال های بعد و یا در آینده نزدیک به آرزوت میرسی:گل:

امیر مسعود جان کاملا با شما موافقم. اونم واسه شوخی گفتم. وگرنه من همیشه شاد و خوشحالم و البته شکرگزار. از همین بارون بسیار لایتی که الان داره میباره کلی لذت میبرم. وقتی به روزهای گذشته زندگیم فکر می کنم سعی می کنم چیزی به جز خاطرات خوب و خوش یادم نیاد. حالا مگه زندگی چقدر طولانیه که غم و غصه داشتن و نداشتن چیزی یا روزهای گذشته رو بخوریم. البته اعتقاد دارم آدم باید همیشه توی زندگی تلاش و کوشش خیلی خیلی زیادی کنه. :گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
امیر مسعود جان کاملا با شما موافقم. اونم واسه شوخی گفتم. وگرنه من همیشه شاد و خوشحالم و البته شکرگزار. از همین بارون بسیار لایتی که الان داره میباره کلی لذت میبرم. وقتی به روزهای گذشته زندگیم فکر می کنم سعی می کنم چیزی به جز خاطرات خوب و خوش یادم نیاد. حالا مگه زندگی چقدر طولانیه که غم و غصه داشتن و نداشتن چیزی یا روزهای گذشته رو بخوریم. البته اعتقاد دارم آدم باید همیشه توی زندگی تلاش و کوشش خیلی خیلی زیادی کنه. :گل:

آفرین و احسن به تو عزیز با معرفت و با شعور...

من از همون لحظه که حضورا دیدمت واقعا پی به شخصیت معنوی و با مرامت بردم و مفتخرم از آشنایی باهات...

راز زندگی همین هست که میگی ، باید از زیبایی ها لذت برد ، به زودی تموم میشه و خاطراتش بجا میمونه پس باید در هر لحظه خوب نگریست و زیبا تجربه کرد:گل:

ماهان.

کاربر ويژه

آره واقعا گل گفتی ماهان جان...

البته دست پیش رو نگیری پس بیفتی ها:خنده1: خودت باید پیش قدم شی که بعدش آقا بهزاد ازت یاد بگیره ، حالا شاید منم یه چیزایی یاد گرفتم:خجالت2:

نه والا مسعود جان. ما کلاً سعی می‌کنیم توی این لیگ‌ها بازی نکنیم. خطرناکه برامون :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریز در همین لحظه:

The report was made 17 minutes ago, at 20:00 UTC
Wind 15 km/h from north/northeast
Temperature 4°C
Humidity 87%
Pressure 1018 hPa
Visibility 8000 m
Scattered clouds at a height of 1067 m
Few clouds at a height of 1219 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 2743 m
Broken clouds at a height of 5182 m
light rain showers

mahmood600

کاربر ويژه

آفرین و احسن به تو عزیز با معرفت و با شعور...

من از همون لحظه که حضورا دیدمت واقعا پی به شخصیت معنوی و با مرامت بردم و مفتخرم از آشنایی باهات...

راز زندگی همین هست که میگی ، باید از زیبایی ها لذت برد ، به زودی تموم میشه و خاطراتش بجا میمونه پس باید در هر لحظه خوب نگریست و زیبا تجربه کرد:گل:

سلام و درود بر امیر مسعود عزیزم بارش برف در اردیبل تا ساعاتی دیگر احتمالا تا 2 بامداد شروع بشه و تا فردا ظهر بطور متناوب ادامه خواهد داشت مقدار بر تجمعی در اردبیل چیزی بین 5-10 سانت و در گردنه و شهرهای پر برف مثل مشکین شهر 15-30 سانت میتونه برسه
بار دیگر برای برفی دیگر اماده باش:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام و درود بر امیر مسعود عزیزم بارش برف در اردیبل تا ساعاتی دیگر احتمالا تا 2 بامداد شروع بشه و تا فردا ظهر بطور متناوب ادامه خواهد داشت مقدار بر تجمعی در اردبیل چیزی بین 5-10 سانت و در گردنه و شهرهای پر برف مثل مشکین شهر 15-30 سانت میتونه برسه
بار دیگر برای برفی دیگر اماده باش:گل:

درود به قاصد همیشه جوانمرد و خوش خبر:گل:

عرض به حضورت مه به قدری شدید شده که دید افق الان بیشتر از 10 متر نیست اینجا1

باد قطرات Drizzle را با سرعت جابجا میکنه! سرت رو که از پنجره میاری بیرون صورت خیس میشه از مه! واقعا رویایی هست !

همه چی نوید بارش برف رو میده...

پیشاپیش سلام میکنم به برف:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا