• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
برف به دروازه های تهران هم رسیده و زنجان هم گزارش برف داره
عمرن از دروازه های تهران عبور نمیکنه.
الان جی اف اس رو چک کردم دیدم هوا بهاری که هیچ به سمته تابستونی میره از اواخره هفته امیدوارم تغییر کنه:ناراحت:

پسرخاله

کاربر ويژه
افزایش دمای با شکوه !:icestar::narges:
ol2gfb22n2ubem0djg65.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز صبح همگی بخیر...

بارش زیبا و شدید برف از ساعت 5 بامداد در اردبیل شروع شده و بکوب داره میاد...

از اون برف خشک ها هستش و اردبیل سفید پوش شده:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صیح همگی بخیر و شادکامی

امروز هوای مشهد ابری هست و بنظر هوای خیلی پاکی میاد چون همین الا از غرب مشهد می تونم کوههای خواجه اباصلت و همچنین برج خنک کننده نیروگاه برق حرارتی شریعتی در منتهی الیه شرق مشهد و در جاده سرخس رو هم ببینیم. وزش باد مطبوع و تا حدودی خنک هم از سمت غرب در جریان هست و عطر تازگی هم در هوا پیچیده.

بنظر میاد دیگه بارشهای ما قطعی شده و جی اف اس و ECMWF اختلافشون رو به حداقل رسوندن در مورد بارش و تنها محل اختلافشون جهت نفوذ هوای سرد هست که جی اف اس میگه هوای سرد از سمت قوچان و غرب مشهد نفوذ میکنه ولی ECMWF میگه از سمت شرق و فرودگاه.

امیدوارم که این محل اختلاف هم در آپدیت صبح امروز رفع بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز صبح همگی بخیر...

بارش زیبا و شدید برف از ساعت 5 بامداد در اردبیل شروع شده و بکوب داره میاد...

از اون برف خشک ها هستش و اردبیل سفید پوش شده:گل:

سلام امیر مسعود جان

بسیار بسیار تبریک میگم و امیدوارم که نهایت استفاده رو از این بارش زیبای برف ببری:گل:

شدیدترین بارش برف در منطقه شما همین امروز صبح تا ظهر رخ میده و بارش از امشب کاهش پیدا میکنه و تقریبا متوقف میشه

بنظرم امروز صبح قزوین و زنجان در محل اصلی گذر هسته بارشی قرار گرفتند و بعد هم هسته بارش میاد رو اردبیل و غرب دریای خزر:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
بچه های مشهد و شمال شرق اماده باشن توده عظیم و گردن کلفت ابر دیگه داره بهشون میرسه!!!

Amir Masoud

کاربر ويژه

سلام امیر مسعود جان

بسیار بسیار تبریک میگم و امیدوارم که نهایت استفاده رو از این بارش زیبای برف ببری:گل:

شدیدترین بارش برف در منطقه شما همین امروز صبح تا ظهر رخ میده و بارش از امشب کاهش پیدا میکنه و تقریبا متوقف میشه

بنظرم امروز صبح قزوین و زنجان در محل اصلی گذر هسته بارشی قرار گرفتند و بعد هم هسته بارش میاد رو اردبیل و غرب دریای خزر:گل:

سلام گرم به استاد ارجمند و مهربان در روز سرد و برفی:گل:

امیرمحسن عزیز خیلی خیلی ممنونم ازت ، واقعا نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم ازت که این چنین لطف می کنی به من...

آره برف واقعا زیبا می باره و و فک کنم اگه همین جوری تا عصر بباره به 10 سانت هم میرسه و بهترین برف امسال اردبیل میشه ... مهم اینه که واقعا الان دارم ازش لذت می برم و جای تو رو خیلی خالی می کنم...

امیدوارم لحظات برفی هر چه زود تر به استقبالت بیان:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
دیدبان مهراباد احتمالا رفته داره چای میخوره یا دیده کسی نیست داره یه چرتی میزنه:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا