• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
تبریک هومن جان همیشه خوش خبر باشی :شاد2::شاد:
سلام به داش محمده گلم:گل:
ممنونم آره اینجا تقریبا یک ساعت و نیمی هست داره میباره البته دیشبم یه بارونی زده بود خیابونا صبح خیس بود تو این اوضاع حیلی به این بارون احتیاج داشتیم
راستی قم چه خبر؟

پسرخاله

کاربر ويژه
متاسفانه و متاسفانه در آپ جدید جی اف اس ملعون گرما و خشکی در روزهای آتی بیش از پیش تقویت شده:گریه::گریه::34::75:

ماهان.

کاربر ويژه
سلام. ارتفاع برف در ماگدبورگ دیشب از 13 سانتمیتر بیشتر نشد و برف قطع شده.

ارتفاع برف ایستگاههای کشور ساعت 7 صبح

Schneehoehen__Bild,property=default.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
سلام به داش محمده گلم:گل:
ممنونم آره اینجا تقریبا یک ساعت و نیمی هست داره میباره البته دیشبم یه بارونی زده بود خیابونا صبح خیس بود تو این اوضاع حیلی به این بارون احتیاج داشتیم
راستی قم چه خبر؟

خداروشکر.قم تا دریا سرخ فعال نباشه هیچ خبری نمیشه.الانم ابری ولی بخاطر کمبود رطوبت خبری نمیشه.

بارها گفتم دریا سرخی وجود نداشت مرکز ایران هیچ شهری وجود نداشت....

کدخدا

کاربر ويژه
متاسفانه و متاسفانه در آپ جدید جی اف اس ملعون گرما و خشکی در روزهای آتی بیش از پیش تقویت شده:گریه::گریه::34::75:

اسفند بازهم زیر نرمال خواهد بود.زمستون به این خشکی ندیده بودم.تمام امیدم به فروردین حداقل 70 تا بباره زیر نرمال نشیم که احتمال اون بارش هم بسیار کمه....

پسرخاله

کاربر ويژه
اسفند بازهم زیر نرمال خواهد بود.زمستون به این خشکی ندیده بودم.تمام امیدم به فروردین حداقل 70 تا بباره زیر نرمال نشیم که احتمال اون بارش هم بسیار کمه....
اگه اسفند جبران نکنه عصمت و طهارت اصغری زیره سوال میره:15::15:

پسرخاله

کاربر ويژه
سبزیهایی که تو حیاطه خونمون کاشتیم به خاطره گرم شدنه نسبی و زود هنگام هوا به بار نشستند:13:
ولی چون تا دیروز بارندگی نداشتیم رفتم دیدم خشک شده خاکش و آب دادم فکر نمیکردم بارشه امروز خوب باشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

پیشبینی های GFS برای روزهای آینده بسیار وحشتناک هستند مخصوصا از لحاظ دمائی!

خیلی سریع از الگوهای بهاری داریم به سمت الگو های تابستانی پیش میریم! اینطور بخواد جلو بره فروردین ماه دماهای بالای 25 درجه در بیشتر نقاط کشور رو خواهیم داشت!!

کدخدا

کاربر ويژه
اگر بهار مثل زمستون خشک بشه با خشکی تابستون. میشه گفت سه فصل از یک سال ابی با خشکی پشت سر گذاشتیم یا ده ماه از دوازده ماه سال با خشکی مهر ماه

گریم گرفته این فاجعست بخدا....

پسرخاله

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

پیشبینی های GFS برای روزهای آینده بسیار وحشتناک هستند مخصوصا از لحاظ دمائی!

خیلی سریع از الگوهای بهاری داریم به سمت الگو های تابستانی پیش میریم! اینطور بخواد جلو بره فروردین ماه دماهای بالای 25 درجه در بیشتر نقاط کشور رو خواهیم داشت!!
سلام بر آرش عزیز
آرش منم چند پسته قبلیم اشاره کردم متاسفانه داره تقویت و تثبیت میشه اینجوری باشه تابستون بعد از مدتها باید منتظره جیره بندی آب باشیم !
دمای تهران با این شرایط هنوز فروردین نشده به 25+ میرسه و بدون بارش

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سبزیهایی که تو حیاطه خونمون کاشتیم به خاطره گرم شدنه نسبی و زود هنگام هوا به بار نشستند:13:
ولی چون تا دیروز بارندگی نداشتیم رفتم دیدم خشک شده خاکش و آب دادم فکر نمیکردم بارشه امروز خوب باشه

بجاش با نیتروژنی که بارش باران به زمین میرسونه و رطوبتی که از قبل در خاک هست حسابی تقویت میشن!

از این باران حسابی لذت ببریم که تا 10 روز دیگه و احتمالا تا سال آینده بارش درست و درمانی نخواهیم داشت!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا