• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
مشهد هم کم کم هواداره ابری می شود و ظاهرا بارش ها از عصر امروز آغاز می شود.:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
بهترین الگو برای بارش اینجا این نقشه‌ست. مثل ایران،‌ پرفشار در شمال با چرخش ساعتگرد زیرش سرما و کم‌فشار در جنوب با چرخش پادساعتگرد نقش تغذیه رطوبت رو داره

13022412_2406.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
در بوجود اومدن شرايطي كه داريم مي بينيم پر فشار جنب حاره اي تنها نيست پشته هاي مكرر پر فشار تراز مياني از قطب شمال هم به كمك اين واچرخند وامونده مياد!!!!!

کدخدا

کاربر ويژه
در بوجود اومدن شرايطي كه داريم مي بينيم پر فشار جنب حاره اي تنها نيست پشته هاي مكرر پر فشار تراز مياني از قطب شمال هم به كمك اين واچرخند وامونده مياد!!!!!

مهرداد جان به نظرت تابستون چی میشه؟من نگرانم بخدا فک کنم گرم ترین سال ببینیم :ناراحت:

ماهان.

کاربر ويژه
ارتفاع برف به 15 سانت و دما به 0.6+‌ رسیده. بین دونه های برف بارون یخ‌زده هم دیده می‌شه!

Capture.JPG

این رو الان از پشت پنجره گرفتم

24022013121.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان به نظرت تابستون چی میشه؟من نگرانم بخدا فک کنم گرم ترین سال ببینیم :ناراحت:

hqlsa8f2il5k6wh9ola1.png

نه هيچ معلوم نيست كه چون ايام گرمي رو داريم سپري مي كنيم تابستان حتما سوزان ميشه. 3 عنصر بسيار مهم در تابستان :

1- شاخص AO
2- شاخص PNA
3- شاخص ENSO

کدخدا

کاربر ويژه

hqlsa8f2il5k6wh9ola1.png

نه هيچ معلوم نيست كه چون ايام گرمي رو داريم سپري مي كنيم تابستان حتما سوزان ميشه. 3 عنصر بسيار مهم در تابستان :

1- شاخص AO
2- شاخص PNA
3- شاخص ENSO

ao باید + باشه؟
اون دو تا چه شرایطی باید داشته باشن تا تابستون خنکی داشته باشیم؟

یادته تابستون 86 چقدر خنک بود خعلی حال داد

arashz

مدیر بخش هواشناسی

hqlsa8f2il5k6wh9ola1.png

1- شاخص AO
2- شاخص PNA
3- شاخص ENSO

امیدوارم که دما در تابستان نرمال رو به خنک باشه اما از من گفتن: امسال تابستان سختی در پیش هست!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ao باید + باشه؟
اون دو تا چه شرایطی باید داشته باشن تا تابستون خنکی داشته باشیم؟

یادته تابستون 86 چقدر خنک بود خعلی حال داد

1- بله

2- البته تاثير PNA تو تابستون كمه اما به هر حال فاز - شاخص با سرمايش توامه.

3- انسو بايد تو فاز لانينا يعني فاز منفي باشه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر همه ی دوستان

خیلی مخلصیم،ابتدا به امیرمسعود عزیز بابت بارش زیبای برف در اردبیل و به تمامی دوستان تهرانی بابت بارش زیبای باران تبریک ویژه ای عرض میکنم:گل:

همانند دفعات قبل،باز هم بارش های بجنورد کاهش یافت!!!نروژ حول و حوش 6 میل برف پیش بینی کرده!!!نمیدونم چی بگم بهش!!!وقت زیادی ندارم،انشاالله تا آخر شب برمیگردم،روز خوش،یا حق.

saeed hh

کاربر ويژه
خدا از دهنت بشنوه! من رو بگو که امسال برای کارم باید تابستان مرتب برم اهواز!:ناراحت:

حالا شانس بیاری گردوخاک تابستانه را نیفته وگرنه با این گرمایی که تو میگی قراره اتفاق بیفته که مردم اهواز باید از اونجا فرار کنند!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا