mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
پيش بيني 120 ساعت آينده باد تهران:
حالا شانس بیاری گردوخاک تابستانه را نیفته وگرنه با این گرمایی که تو میگی قراره اتفاق بیفته که مردم اهواز باید از اونجا فرار کنند!!!
مردم خوزستان سالهاست گرمای جهنمی و گرد و خاک رو تحمل میکنند! اما همین که یه قول معروف "پر" گرد و غبار به تهران میرسه، شهر تعطیل میشه!
مردم اهواز اگر فرار کنن دیگه کسی نیست برای بقیه ایران بنزین و انرژی تامین کنه!
پيش بيني چينش بادهاي نيمرخ قائم جو تهران
سلام!درود هومن عزیز
من به تجربه خودم که تقریبا 2 دهه اهواز زندگی کردم این رو میگم، سالهائی که دمای هوا در اهواز در بهمن و اسفند افزایش شدید داشت (حتی به صورت موقت) و به طبع اون بارش ها کاهش، تابستانی بسیار گرم و سوزان در سال بعد اتفاق میافتاد! امسال هم از همون سالها هست، وقتی وسط بهمن دمای هوا در اهواز بره بالای 25 درجه یعنی جنب حاره ای داره خودش رو آماده میکنه تا تابستانی بسیار گرم رو برای ما رقم بزنه.
اگه بهار خیلی گرم بشه گردوخاک هم تو بهار به تهران برسه چه خاکی برسر کنیم:سکوت:
مهرداد جان میشه بیشتر توضیح بدی؟ مثلا نزدیک شدن کمفشار یا پرفشار چه تاثیری روی این باد ها و جهتشون داره؟
سلام!
من راضیم جنب حاره با قدرت فراوان بیاد!!!
كلا با نزديك شدن كم فشار در تراز 200 ميلي بار باد ها واگرا از هم دور و نزول مي كنن و در سطح زمين و تراز هاي 850 و 500 ميلي بار بادها به هم رسيده همگرا شده و صعود مي كنن. اين بر عكس حالت پر فشار تراز مياني ست.
قدرت و ارتفاع جت استريم ها هم تغيير مي كنه.
ممنون از توضیح شما:گل:
پس با این حساب سه شنبه و چهار شنبه باید منتظر کمفشار باشیم؟
كم فشار هميشه به معناي بارش نيست. كلا از امروز فشار هوا طي 7 روز آينده كم مي شه.
آرش جان اون منحوس النواحیس الان باید نباشدش که مث بختک به جونمون افتاده!تابستون باید باشه تا جو آروم شه ورنه با این وضع خشکی بخواد مثل پارسال ضعیفم شه مشهد از گردوخاک در امان نیست...درود علی جان
ولی من راضی نیستم! پوست میکنه گرمای بیش از حد!
الان نقشه ابرها رو دیدم، چه خبره کویر مرکزی ایران!
آرش جان اون منحوس النواحیس الان باید نباشدش که مث بختک به جونمون افتاده!تابستون باید باشه تا جو آروم شه ورنه با این وضع خشکی بخواد مثل پارسال ضعیفم شه مشهد از گردوخاک در امان نیست...
تابستون باید مثل پتو بیفته رو این بیابونا نذاره نفس بکشن وگرنه کارمون با کرام الکاتبینه!گرما فوقش 2 نه 5 درجه بیشتر باشه!گرمای بالای 45 دیگه فرقی به حال ما نداره!در هردوصورت تو خونه میچپی!ولی خاکو نمیشه کاری کرد!بذار باشه بهتره!