• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
مقادیر بارش در خراسان بزرگ تا ساعت 3شب
طبس 9!!
بیرجند 6
بجنورد 2.7
قوچان2.4
فردوس 4.
مشهد 1.
نهبندان1.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر دکتر سحر خیز

سلام بر جناب محسن همواره سحر خیز.
منم این اول صبحی یه پیش بینی جوی داشته باشم، به نظرم در خراسان های قهرمان این دوستان به ترتیب برف می بینن: محسن از قوچان، محمد از بجنورد و بعد از اون دوستان عزیز مشهدی.

سیبری

کاربر ويژه
سلام بر جناب محسن همواره سحر خیز.
منم این اول صبحی یه پیش بینی جوی داشته باشم، به نظرم در خراسان های قهرمان این دوستان به ترتیب برف می بینن: محسن از قوچان، محمد از بجنورد و بعد از اون دوستان عزیز مشهدی.
فقط به فاصله چند دقیقه پیش بینیت محقق شد
قوچان شروع کرد

Dr.ben

کاربر ويژه
فقط به فاصله چند دقیقه پیش بینیت محقق شد
قوچان شروع کرد

تبریک فراوان. امیدوارم کلی برف بباره و با عکس های قشنگی که میگیرید ما رو هم در شادی هاتون سهیم کنید. راستی سلام ما رو به برف برسونید بگین خیلی بی معرفتی!

سیبری

کاربر ويژه
تبریک فراوان. امیدوارم کلی برف بباره و با عکس های قشنگی که میگیرید ما رو هم در شادی هاتون سهیم کنید. راستی سلام ما رو به برف برسونید بگین خیلی بی معرفتی!

چشم بهزاد جان حتما بهش میگم:گل:
البته هنوز تازه شروع کرده و جوندار نیست ، ببینم میتونم عکسش رو بذارم

Dr.ben

کاربر ويژه
به امید بارش های خوب و شادی و خوشی در سراسر خاک ایران زمین. :گل:
الهی به امید تو! من دیگه کم کم برم دنبال یه لقمه نون. :بای:

Amir Masoud

کاربر ويژه
خدایا هزاران مرتبه شکرت:گل:

آغاز بارش برف همینک

خدا روووووووووووو شکر ......... تبریک ک ک ک ک ک میگم محسن جووون:گل::گل::گل:

لذتش رو ببری عزیزم...
نوش جووووووووووووووووووونت:گل:

در اردبیل هم برف خیلی ملایم میاد الان:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
صبح باز هم با بارش برف چشمام از خواب بیدار شد ، نمیدونم با چه زبونی از خدا تشکر کنم ، 2 سانت دیگه برف اومده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

خدا رو شکر مشهد هم داره بارش خوبی رو به شکل باران تجربه میکنه :گل: الان آخرین تصاویر ماهواره ای رو که چک کردم نشون دهنده این مطالب هست که ابر جونداری داره از سمت عرضهای جنوبی و به بصورت مواج به گستره ای مشتمل بر مشهد - نیشابور - قوچان و فریمان کشیده میشه که با این ترتیب بر شدت بارشها تا حدود زیادی افزوده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا