• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
یه موج بارشی این‌بار باران از سمت شرق داره به‌مون نزدیک می‌شه. جلوش در برخی نقاط بارون یخ‌زده هم وجود داره. اما در جنوب آلمان بارش برف داریم. اکثر نقاط فرانسه الان بارش برف داره که در جنوبش شدیده و در سواحل غربی فرانسه هم هوا بارانیه،‌ بلژیک و هلند بارش باران یخ‌زده و در برخی نقاط ساحلی باران شدید دارن

همانطور که توی نقشه هم دیده می‌شه هوای اینجا بشدت مه‌آلود شده. دید افقی الان فقط 100 متره

satwetter.jpg

راهنما:‌ سبز باران
نارنجی:‌ باران یخ‌زده
آبی: برف
زرد: مه

رنگ‌های پررنگ‌تر:‌ بارش شدیدتر
کم‌رنگ‌تر:‌ بارش لایت

s@d3q

کاربر ويژه
سلام و درود فراون به محمود عزیز. آقا از روزهای آینده چه خبر؟ فکر کنم جناب صادق نوشته بودن کانتر526 واسه رشت پیش بینی شده
سلام جناب دکتر بن..خدمتتون عرض کنم درمدل عددی gfs واسه هفته ی دوم رشت 524 رویت میشه که البته بهتر از من میدونین که تجربه به وفور نشون داده هفته ی دوم gfs رو هواست..یهو کلا بارش و سرما رو با افتاب سوزان عوض می کنه...اما به هر حال همین که بعد از اینهمه مدت احتمال ورود کانتری زیر 530 رو هم داده جای بسی مسرته !

s@d3q

کاربر ويژه
چیزی که برا جالبه ecm کاهش محسوس دما واسه گیلان در نظرگرفته واسه ده روز دیگه اما بارشش در حد ناچیزه ! کمتر پیش میاد همچین کاهش دمایی با بارش کم اتفاق بیفته..درست میگم؟ ماهان جان ؟(البته میدونم هزارجور عوض میشن این نقشه ها تا اون موقع)

s@d3q

کاربر ويژه
سمت شمالغرب آسمون حسابی قرمزه ! کاش کسی از سمتای پونک و جنت آباد شمالی بودش الان...دوست خوبمون امیر از سعادت آباد هم که پیداش نیست

ماهان.

کاربر ويژه
چیزی که برا جالبه ecm کاهش محسوس دما واسه گیلان در نظرگرفته واسه ده روز دیگه اما بارشش در حد ناچیزه ! کمتر پیش میاد همچین کاهش دمایی با بارش کم اتفاق بیفته..درست میگم؟ ماهان جان ؟(البته میدونم هزارجور عوض میشن این نقشه ها تا اون موقع)

صادق جان خیلی هم دماهاش سرد نیستا

بیشینه‌ها:

سه‌شنبه: 11
چهارشنبه: 13
پنجشنبه: 14
جمعه: 15
شنبه: 13
یکشنبه: 20
دوشنبه: 25
سه‌شنبه: 9

وضعیت
موضوع بسته شده است.