• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

با نظر مهدی عزیز کاملا موافقم

اگه عکس آواتار منو با دقت نگاه کنید این پیام کاملا مشخص هست که هنوز به هیچ جمع بندی مشخصی از تغییرات اقلیمی سالهای آینده نرسیده اند و هنور Uncertain هست که تبعاتش خشک سالیه یا ترسالی.

فقط تونستند تشخیص بدن که به این دوره ناهنجاریهای اقلیمی وارد شده ایم: WELCOME TO CLIMATE CHANGE !

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویری هست که من در همین لحظه از مرکز و شرق مشهد می بینیم:

l33emyep7he5h7u3j1px.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
در ایام مذکور بخش موثر دریای سرخ بر بارش کشور بسیار فعال بنظر میاد .

wvhbetlgceek1pfdp8f.jpg

بهزاد جان سلام

گستره هوای سرد و عمق نفوذ ناوه در تراز 500 در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته آینده بسیار مطلوب بنظر میرسه و اینکه آیا کانتر 528 نفوذ میکنه یا نه هنوز زوده برای اظهار نظر.

در واقع باید بگیم که کشور ما از منطقه پشته پرفشار سیبری خارج میشه و این پشت با حرکت چشمگیر به سمت شرق موثر بر شبه قاره هند میشه و همزمان بخش بزرگی از اروپا هم یعنی نیمه غربیش بصورت مورب از جنوب به شمال شاهد فرارفت هوای گرم افریقایی خواهد شد. بخش شرقی اروپا و بالکان که امسال زمستان گرم و بدون برفی داشته هم روزهای سرد و پر برفی رو تجربه خواهند کرد.

تشکر فراوان. امیر محسن عزیز می دونید که من به خاطر خودم نیست که دوست دارم رشت برف بیاد بلکه به خاطر این آدم برفکی:

uqolwqvkohgygisyq15b.jpg

که الان چند روزی میشه غمگین و تنها گوشه فریزر نشسته، دوست دارم اینجا هم تا آخر سال یک بار برف بباره! فقط نمی دونم این چرا توی فریزر که هوا سرده کلاه نمیذاره ولی از فریزر که میاد بیرون کلاه میذاره سرش!

aznavar

کاربر ويژه
درود
تبریک به بچه های شمال شرق:گل:

به کمینه صبح شنبه دقت کنید چ خبره! اواخر اردیبهشت!!!

if4nzlul7qm6pgeariat.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خرسهاي قطبي كه دست به كار شدند!

بسیار زیبا.

راستی من یک اشتباه تایپی داشتم که سالهای آینده رو نوشته بودم گذشته که در پست خودم اصلاح شد.

اینجا بصورت ناگهانی ابرها پایین کشیدند و بارش برف که یک ساعتی بود کامل قطع شده بود مجددا آغاز شد.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

اگه عکس آواتار منو با دقت نگاه کنید این پیام کاملا مشخص هست که هنوز به هیچ جمع بندی مشخصی از تغییرات اقلیمی سالهای آینده نرسیده اند و هنور Uncertain هست که تبعاتش خشک سالیه یا ترسالی.

فقط تونستند تشخیص بدن که به این دوره ناهنجاریهای اقلیمی وارد شده ایم: WELCOME TO CLIMATE CHANGE !

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

بسیار زیبا.

راستی من یک اشتباه تایپی داشتم که سالهای آینده رو نوشته بودم گذشته که در پست خودم اصلاح شد.

اینجا بصورت ناگهانی ابرها پایین کشیدند و بارش برف که یک ساعتی بود کامل قطع شده بود مجددا آغاز شد.

عكس رو اشتباهي آپلود كردم، حتما قسمت شما بوده!

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود
تبریک به بچه های شمال شرق:گل:

به کمینه صبح شنبه دقت کنید چ خبره! اواخر اردیبهشت!!!

if4nzlul7qm6pgeariat.png

خوبه اومدی آقا سجاد یه سوال جغرافیایی ازت داشتم.
به غرب و شمال غرب خرم آباد دقت کرده ای یه منطقه خالی بین خرم آباد الشتر نورآباد هرسین کرمانشاه و کوهدشت وجود داره که توش هیچ شهر یا مرکز بخشی وجود نداره در حالی که جای صعب العبور یا سخت واسه زندگی نیست و اتفاقاً خوش آب و هواست، این سفید کوهم تو مرکز این منطقه ای که میگم میفته، منطقه کوچیکی نیست و الان روبروم تو نقشه بزرگ اتاقمه که توجهمو جلب کرده، تا حالا بهش دقت کردی دلیلشو نمیدونی چیه؟

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بارش 24 ساعت گدشته فرودگاه مشهد 6.8 میلیمتر بوده که با 1.6 دیروز مجموع بارشمون از این سامانه به 8.4 میلیمتر رسید:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های ECMWF هم تا 24 ساعت آینده آپدیت شدند و طبق این نقشه ها بارشها تا عصر امروز بصورت پراکنده در مشهد ادامه داره و پس از اون زمان تا نیمه شب امشب فقط مختصات رشته کوههای هزارمسجد و بینالود خواهد بود.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
بارش 24 ساعت گدشته فرودگاه مشهد 6.8 میلیمتر بوده که با 1.6 دیروز مجموع بارشمون از این سامانه به 8.4 میلیمتر رسید:گل:

به هر حال اين سامانه اون طور كه از اون انتظار ميرفت فعاليت نكرد. من فكر مي كردم حداقل 15-12 م م در 24 ساعت بباره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام آرش جان

تبریک میگم من که خیلی راضیم چون همینقدر هم فکر نمیکردم بیاد و همینکه اون شرایط بی بارشی شکسته شد ارزش داره.
در ضمن دیشب خوندم که نوشته بودی جی اف اس امتحان خوبی رو پس نداده ولی بنظر من بازهم تقریبا خیلی عالی و بدون نقص پیش بینی کرده بود.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
1 Gorgan (Iran)12.7 mm
2 Gharakhil (Iran)11.4 mm
3 Maraveh-Tappeh (Iran)11.3 mm
4 Ghuchan (Iran)11.2 mm
5 Babulsar (Iran)9.8 mm
6 Saravan (Iran)8.1 mm
7 Mashhad (Iran)6.8 mm
8 Iranshahr (Iran)5.1 mm
9 Birjand (Iran)4.7 mm
10 Kerman (Iran)2.9 mm
11 Noshahr (Iran)2.9 mm
12 Ferdous (Iran)2.3 mm
13 Kashmar (Iran)2.2 mm
14 Yazd (Iran)1.9 mm
15 Kahnuj (Iran)1.6 mm
16 Bam (Iran)1.0 mm
17 Bandarabbass (Iran)1.0 mm
18 Khor (Iran)0.5 mm
19 Ramsar (Iran)0.5 mm
20 Ali-Goodarz (Iran)0.2 mm
21 Nehbandan (Iran)0.2 mm
22 Tehran-Mehrabad (Iran)0.2 mm
23 Zahedan (Iran)0.2 mm
24 hours amount precipitation. 02/26/2013 at 06:00 UTC
(77 of 77 stations)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم گزارش دیده بان هواشناسی مشهد در آپدیت جدید:

201302260600 : Date/hour of observation (*) -> 02/26/2013 at 06:00 UTC
AAXXIdentification letters of the report : FM 12–XI Ext. SYNOP. Land Station
26061Day of month (UTC) : 26
26061Nearest whole Hour (UTC) for actual observation time : 06
26061Indicator for source and units used in speed wind data : Wind speed from anemometer, in meters per second
40745Station WMO index : Mashhad (Iran). 36-16N 059-38E 989 m. WMO region: Asia.
11208Indicator for inclusion or omission of precipitation data : Group 6RRRtr is included in section 1
11208Indicator for type of station operation (manned or automatic) and for present and past weather : Manned, group 7wwW1W2 or 7w1w2W1W2 included
11208Height of base of lowest observed cloud : 100 to 199 m
11208Horizontal visibility at surface : 0,8 Km
81204Total cloud cover : 8 oktas, overcast
81204True direction, in tens of degrees, from which wind is blowing : 115° – 124°
81204Wind speed : 4 m/s (14.4 Km/h, 7.8 Kt)
10010Temperature : 1.0 C (33.8 F)
20010Dew point temperature : 1.0 C (33.8 F)
39122Pressure at station level : 912.2 hPa (mb)
40309Pressure at sea level : 1030.9 hPa (mb)
51013Characteristic of pressure tendency during the three hours preceding the time of observation : Increasing, then steady; or increasing, then increasing more slowly; atmospheric pressure now higher than three hours ago
510133 Hour Pressure tendency : 1.3 hPa (mb)
60031Amount of precipitation : 3.0 mm
60031Duration of period of reference for amount of precipitation, ending at the time of the report : Total precipitation during the 6 hours preceding the observation
77175Present weather reported from a manned weather station : Continuous fall of snowflakes, slight at time of observation
77175Past weather. Item 1 : Snow, or rain and snow mixed
77175Past weather. Item 2 : Drizzle
8672/Total low clouds cover, genera Stratocumulus, Stratus, Cumulus and Cumulonimbus : 6 oktas
8672/Clouds of the genera Stratocumulus, Stratus, Cumulus and Cumulonimbus : Stratus fractus of bad weather or Cumulus fractus of bad weather, or both (pannus), usually below Altostratus or Nimbostratus
8672/Clouds of the genera Altocumulus, Altostratus and Nimbostratus : Altostratus, the greater part of which is sufficiently dense to hide the sun or moon, or Nimbostratus
8672/Clouds of the genera Cirrus, Cirrocumulus and Cirrostratus : Cirrus, Cirrocumulus and Cirrostratus invisible owing to darkness, fog, blowing dust or sand, or other similar phenomena, or more often because of the presence of a continuous layer of lower clouds
333Section 3 of report
70068Latest 24 hours accumulated precipitation : 6.8 mm

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
به هر حال اين سامانه اون طور كه از اون انتظار ميرفت فعاليت نكرد. من فكر مي كردم حداقل 15-12 م م در 24 ساعت بباره.

با همه اين حرفها و تحليلها، نبايد شكرگزاري از خداوند را فراموش كرد. چرا كه شكر نعمت، نعمتت افزون كند...
خدايا شكرت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ecmwf میگه تهران و دامنه های زاگرس ارتفاعات غربی البرز- کردستان- بخشهایی از آذربایجان و حتی شمال شرق ایران در روزهای شنبه و یکشنبه هفته جدید با پدیده بارش مواجه خواهند بود و تهران و لرستان-همدان-مرکزی-کرمانشاه بارشهای خوبی رو دشت میکنند

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
ecmwf میگه تهران و دامنه های زاگرس ارتفاعات غربی البرز- کردستان- بخشهایی از آذربایجان و حتی شمال شرق ایران در روزهای شنبه و یکشنبه هفته جدید با پدیده بارش مواجه خواهند بود و تهران و لرستان-همدان-مرکزی-کرمانشاه بارشهای خوبی رو دشت میکنند

ایشون لطف دارن به ما

برفی

کاربر ويژه

سلام امیر محسن جان بابت بارش برف بهتون تبریک میگم اصفهان هم که مثل همیشه هیچی درسته یا نه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا