navid-mashhad
کاربر ويژه
خب همین که بعد از 26 دی ماه چشممون به جمال برف روشن شد غنیمته
در ضمن الان دیگه محله ما بارون میاد:خنده1:
در ضمن الان دیگه محله ما بارون میاد:خنده1:
سلام امیر محسن جان بابت بارش برف بهتون تبریک میگم اصفهان هم که مثل همیشه هیچی درسته یا نه.
سلام آرش جان
تبریک میگم من که خیلی راضیم چون همینقدر هم فکر نمیکردم بیاد و همینکه اون شرایط بی بارشی شکسته شد ارزش داره.
در ضمن دیشب خوندم که نوشته بودی جی اف اس امتحان خوبی رو پس نداده ولی بنظر من بازهم تقریبا خیلی عالی و بدون نقص پیش بینی کرده بود.:گل:
سلام آرش جان
تبریک میگم من که خیلی راضیم چون همینقدر هم فکر نمیکردم بیاد و همینکه اون شرایط بی بارشی شکسته شد ارزش داره.
در ضمن دیشب خوندم که نوشته بودی جی اف اس امتحان خوبی رو پس نداده ولی بنظر من بازهم تقریبا خیلی عالی و بدون نقص پیش بینی کرده بود.:گل:
خوبه اومدی آقا سجاد یه سوال جغرافیایی ازت داشتم.
به غرب و شمال غرب خرم آباد دقت کرده ای یه منطقه خالی بین خرم آباد الشتر نورآباد هرسین کرمانشاه و کوهدشت وجود داره که توش هیچ شهر یا مرکز بخشی وجود نداره در حالی که جای صعب العبور یا سخت واسه زندگی نیست و اتفاقاً خوش آب و هواست، این سفید کوهم تو مرکز این منطقه ای که میگم میفته، منطقه کوچیکی نیست و الان روبروم تو نقشه بزرگ اتاقمه که توجهمو جلب کرده، تا حالا بهش دقت کردی دلیلشو نمیدونی چیه؟
هیچ دلیلی برایه کاهش نور خورشید نگفته چرا انرژی خورشید کم میشه به نظر من منطقی نمیاد حتی اگر این اتفاق بیوفته هم ممکنه برایه ایران بدتر بشه و بارندگی ها از این هم کمتر بشه
Wednesday 06/03/2013 | 21:00–03:00 |
| 7° | 0.7 mm |
|
---|---|---|---|---|---|
03:00–09:00 |
| 3° | 1.8 mm |
|