سلام بر دوستان عزیز
امروز دفاع کردم و الان سوار قطار دارم میام مشهد
از اینترنت ایستگاه استفادع کردم
یا علی
دوستان سلام
:گل:
تبریک محمد رضا عزیز
سلام بر دوستان عزیز
امروز دفاع کردم و الان سوار قطار دارم میام مشهد
از اینترنت ایستگاه استفادع کردم
یا علی
اصلا واقعا موندیم که تهران پس چه جوری برف میومد که امسال نمیاد !! سیستم ها از کجا بودن ؟ مگه اون موقع تهران همین جایی که الان هست نبود و ارتفاع و فلان و بهمانش همینقدر نبود ؟! پس چرا الان هر چی سیستم بارشی میاد گرما داره و سیستم های سرد هم که فقط خشکی دارن . قبلا چه اتفاقی میوفتاد که از قزوین تا تهران برف شدید و سراسری میومد ولی امسال و تا حدود زیادی پارسال این منطقه مذکور برف براش با سلام و صلوات و نذر و نیاز و اه و شیون رخ میده . پارسال هم اسفند هر چی سیستم سرد اومد قزوین و کرج و تهران خشکیدن !!
کاش بعضی از این دوستان که تنبلی میکنن در زدنه لایک و تشکر و یا فکر میکنند کلاسشون با این کار میاد پایین یا فکرای متعدده دیگه میکنن یکم از این محمد از بجنورد محبت کردن و انسانیت یاد بگیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آفتاب ظهره امروز خیلی گرم بود واقعا غصه ام میگیره وقتی وارده فصله گرما میشیم چون نه تنها رو شرایطه روحیم بلکه رو شرایطه جسمیم تاثیره بدی میزاره:ناراحت:روزای کاووس واری رو باید از لحاظ دمایی بگذرونیم:توافق:
آخ آخ!!گفتی ها!!!امروز که دقت کردم بعضی از درختای شهر بجنورد هم شکوفه دادن!!با توجه به شرایط پیشرو{ابتدا گرمای نسبتا شدید!!!سپس سرمای نسبتا شدید!!}اوضاع نگران کننده ای در انتظار درختا و گیاهان خواهد بود!!!
از طرفی هم اوضاع بارشی بهبود پیدا خواهد کرد،واقعا نمیشه از کارهای خدا سر در آورد!!!
درود بر برادر بزرگوار و گرامیم امیرمسعودخان؛خیلی مخلصیم:aminkhan::aminkhan:
نقشه ها که میگن اردبیل ابتدا جهنم!!!و سپس عصر یخبندان!!!خواهد شد!!!:خنده1:
کاش بعضی از این دوستان که تنبلی میکنن در زدنه لایک و تشکر و یا فکر میکنند کلاسشون با این کار میاد پایین یا فکرای متعدده دیگه میکنن یکم از این محمد از بجنورد محبت کردن و انسانیت یاد بگیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاملا موافقم...
من اگر بخوام به مرد اخلاق در این فروم رای بدم 100% انتخاب اولم محمد عزیز از بجنورد خواهد بود ... توصیف لازم نیست ، همه دیگه شخصیت با اخلاقش رو میشناسن:گل:
به نظر من اگه در این فروم هر 1 ماه یک بار یا هر 2 ماه یک بار یه رای گیری انجام بشه و یه مرد اخلاق معرفی بشه ، به صمیمی تر شدن و دوستانه تر شدن فضای فروم خیلی کمک میکنه...:گل:
:احترام::احترام::احترام::خنده2::خنده2:
چاکر داش هومن عزیز،شرمنده میکنی ما رو:خجالت2::خجالت2:،همه ی پست ها از دید من بسیار زیبا هستن واسه همین حیفم میاد لایک نکنم!!!
و جادهی آستارا؛ اردبیل
این جاده رو بار ها رفتم...
تازه در پاییز و زمستون رفتم بهشتی هست که کم نظیر در جهان!!!
اگه زمستونش اینجوری بهشتیه ، تابستونش چی میشه دیگه....
کلا شمال و استان اردبیل طبیعته زیبایی دارن اما به نظرم به پای جاده اسالم به خلخال نمیرسه.
خوده خلخال هم خیلی طبیعته بکری داره