• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بارش اسفند ماه از سال 84 تا 90 ايستگاه اقدسيه

84 : 0.7 :تعجب2:

85: 55.3

86: 4.4

87: 8.5

88: 23.5

89: 109

90: 10.6

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام به مرد با اخلاق و مهربان فروم جناب محمد عزیز:گل:

ممنونم از اظهار نظرت عزیزم ، امیدوارم برای اردبیل و بجنورد با هم اتفاق بیفته مرسی:گل:

ارادتمند امیرجان،انشاالله که همین طور بشه و برف سنگینی بخصوص در اردبیل رخ بده،گفتم اردبیل چون بجنورد پتانسیل برف سنگین رو نداره ولی اردبیل قهرمان هروقت اراده کنه برفای سنگینی میباره!!!

کاملا موافقم...

من اگر بخوام به مرد اخلاق در این فروم رای بدم 100% انتخاب اولم محمد عزیز از بجنورد خواهد بود ... توصیف لازم نیست ، همه دیگه شخصیت با اخلاقش رو میشناسن:گل:

به نظر من اگه در این فروم هر 1 ماه یک بار یا هر 2 ماه یک بار یه رای گیری انجام بشه و یه مرد اخلاق معرفی بشه ، به صمیمی تر شدن و دوستانه تر شدن فضای فروم خیلی کمک میکنه...:گل:

:توافق::توافق::احترام:

:احترام::احترام::احترام:

واییییییی!!!از خجالت آب شدم!!!:خجالت2::خجالت2::خجالت::خجالت:،سپاسگزارم،دلیل اصلیش شما دوستان خوب و با وفا هستید و آدم نمیتونه خوب نباشه وقتی شما دوستان گرام هستید،باز هم از تک تک شما دوستان عزیز سپاسگزارم که این همه لطف در حق بنده میکنید:گل::گل::احترام::احترام::aminkhan::aminkhan:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بارش فصل زمستان ايستگاه اقدسيه 84 تا 90

84: 313.6
85: 170.5
86: 86.5 :تعجب2:
87: 104
88: 119
89: 222.4
90: 146.1

ماهان.

کاربر ويژه
کلا شمال و استان اردبیل طبیعته زیبایی دارن اما به نظرم به پای جاده اسالم به خلخال نمیرسه.
خوده خلخال هم خیلی طبیعته بکری داره

پای مسافران و گردشگران به غرب گیلان و منطقه‌ی تالش به‌علت دوری از مرکز هنوز وا نشده. برای همینه که این منطقه خیلی زیباتر و تمیزتر و دست‌نخورده‌تر مونده. کلاردشت‌ هم یه زمانی که چندان هم دور نیست طبیعتی شبیه به همین داشت که الان بخش بزرگی‌اش نابود شده.

Amir Masoud

کاربر ويژه
مسعود جان این عکس تابستونشه. زمستونش که همش برفیه.

آره میدونم ماهان جان این ماله تابستونه!

زمستونه امسال حیران خیلی کم سفید بود ، بیشتر وزش باد فوق شدید داشت که آدم رو از جا میکند! یا مه بسیار بسیار شدید که تا 10 سانتت رو هم به سختی میدیدی!

Amir Masoud

کاربر ويژه
خیلی زیباست امیرجان،یادش بخیر دقیقا همون شب پدرم از مکه اومد!!!صبح روز بعدش که دیدم همچین برفی تو ارومیه اومده،کپ کردم!!!!

قربونت محمد گل ...:گل: شاید بیشتر از 120 عکس از این برف دارم:خنده1:

این برف خیلی عجیبی بود که شاخه چندین درخت رو شکوند و اونها رو خم کرد! چون آبدار بود و با 0 درجه میبارید!

عجب خاطراتی بود...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آبدیت جدید

13030712_2_2712.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه

قربونت محمد گل ...:گل: شاید بیشتر از 120 عکس از این برف دارم:خنده1:

این برف خیلی عجیبی بود که شاخه چندین درخت رو شکوند و اونها رو خم کرد! چون آبدار بود و با 0 درجه میبارید!

عجب خاطراتی بود...

120تا؟؟؟!!!!خب بذار دیگه امیرمسعود جان!!!تو این اوضاع بی برفی مرهمی بشه واسه دلامون!!!شاید باور نکنی ولی تا حالا باریدن برف رو در دمای صفر درجه تجربه نکردم!!!1-2 و زیر صفر رو تجربه کردم ولی 0 رو تجربه نکردم!!!امیدوارم بزودی در اردبیل هم همچین خاطرات خوبی رو به ذهن بسپاری،خب دوستان،کم کم باید برم سالن واسه فوتسال!!!یه پا فرهاد مجیدی هستم واسه خودم!!!:خنده1:،انشاالله برگشتم با آبدیت های بسیار خوبی روبرو شم،فعلا دوستان.....:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ميانگين دما اسفند ماه از 84 تا 90 ايستگاه اقدس

84: 10.3
85: -
86: 10
87: 10.1
88: 12.4
89: 7.1
90: 4.9 :خنده1:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اینم خیلی خوب بود حیفم اومد نذارمش!!!برف در سرتاسر نوار شمالی!!!!الان ماهان عزیز میگه سواحل جزء مناطق برفی نیست!!!جون من این دفع تایید کنش که سواحل هم برف میباره!!!!:خنده1::خنده1:

13030700_2_2700.gif

samann

کاربر ويژه
خوب مشهد از یک سامانه شمالی 10 میل بارشو کسب کرد. خصوصیت این سامانه ها بارش ملایم در مدت زمان طولانیه

همونطور که قبلا هم گفتیم باید امسال منتظر تغییر دمای ناگهانی و سرما زدگی محصولات باشیم دلیلشم تغییرات شدید شاخص نوسان قطبی در مدت زمان کوتاهه. در نمودار زیر دیده میشه که شاخص با شیب تند به مینیمم مقدارش در حال تغییره که پیامدش افزایش شدید دما در هفته اتی در شمال و شمال شرقه به طوریکه احتمال اینکه دمای مشهد در هفته اتی به 27 درجه برسه نیز وجود داره از طرفی بعد از نقطه مینیمم پیش بینی شده که با شیب زیاد به سمت نقطه ماکزیممش تغییر میکنه که همونطور که میدونین کاهش شدید دما بعد از اون موج گرما در شمال شرق رخ خواهد داد. مادامیکه تغییرات این شاخص ناگهانی و شدید باشه همین بساط رو در این نواحی از میهن خواهیم داشت.

نمودار دوم هم نمودار نوسان اطلس شمالیه که تقریبا هم فاز با نوسان قطبی داره پیش میره فرق اون با نمودار بالا در اینه که میانگین این شاخص در فاز منفی بسیار ضعیفه و از این بابت خدا رو شاکریم ، چون که در صورتیکه اگه این شاخص مثه نوسان قطبی در فاز منفی قوی می بود بایستی در شمال شرق نماز بارون می خوندیم

آرش-مشهد

کاربر ويژه
جدیدترین پیشبینی Accuweather خیلی وحشتناکه!!!!:

مشهد پنجشنبه هفته دیگه ان شا الله:خنده1:

jhc4vrfi47t2bp9ak.png

آبدیت جدید GFS هم بارشامون رو افزایش داده. فقط تفاوتش با ECM در زمان بارشها هست. ECM پیک بارشا رو پنجشنبه میدونه ولی GFS شب چهارشنبه:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

امیدوارم ان شا الله محقق بشه:دعا:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا