• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
به به!!!

کانتر 522 تا شمال دریای خزر میاد پایین!!

casia1.120hr.png

casia1.144hr.png

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام امیرمحسن عزیز و استاد

شب بخیر...

قربان با اوضاع فعلی چه آینده ای رو برای اردبیل متصوری؟:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

آخ پام!!!بابا نروژ فکر کنم قاط زده!!!مطمئنم فردا یک سوم بارش هایی رو که پیش بینی کرده رو پیش بینی نمیکنه{تو آبدیت جدیدش}

Thursday28 FebruaryFriday01 MarchSaturday02 MarchSunday03 MarchMonday04 MarchTuesday05 MarchWednesday06 MarchThursday07 MarchFriday08 MarchSaturday09 March
03d.png
04.png
03d.png
01d.png
03d.png
03d.png
04.png
13.png
13.png
02d.png
13°17°12°16°20°21°-2°-4°
0 mm precipitation per 24 hours
0 mm precipitation per 24 hours2.5 mm precipitation per 24 hours2.0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours6 mm precipitation per 24 hours29 mm precipitation per 24 hours4.5 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours

این دفعه دیگه یه دل نه ، بلکه صد دل از عزا در میاری:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مجموع بارش 12 ساعته

144 تا 180 ساعت آینده( مدل جی اف اس)

Tau 144 ---- Previous 12-hr Precipitation Rate [mm/12hr] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 156 ---- Previous 12-hr Precipitation Rate [mm/12hr] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 168 ---- Previous 12-hr Precipitation Rate [mm/12hr] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 180 ---- Previous 12-hr Precipitation Rate [mm/12hr] and Sea Level Pressure [hPa]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن عزیز و استاد

شب بخیر...

قربان با اوضاع فعلی چه آینده ای رو برای اردبیل متصوری؟:گل:

سلام امیر مسعود عزیز

به امید خدا روزهای خوبی در راه هست و انشاء الله که اردبیل بارشهای خوبی رو به شکل برف سنگین و کولاک شدید از روز سه شنبه هفته آینده به بعد تجربه خواهد کرد و شما هم حسابی لذت خواهید برد.

به نظر میرسه این تازه آغاز راه خواهد بود و باز هم شرایط برای اردبیل بعد از خروج این سامانه فراهم خواهد شد.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

این دفعه دیگه یه دل نه ، بلکه صد دل از عزا در میاری:خنده1:

فقط میتونم بگم انشاالله!!!تصمیم گرفتم دیگه به هیچ موجی دل نبندم!!!هنوز 2شب از شکست عشقیم نگذشته!!!دیگه با تجربه شدم!!!سپاسگزارم امیرجان:گل:راستی اشکالی نداره به شما بگم امیر؟؟؟البته اصلش اینه که اسم اشخاص رو کامل بگیم!!!

کدخدا

کاربر ويژه
اگه همین شرایط تا تابستون برقرار باشه و دما با این شدت بالا نرمال باشه فک کنم تا اخر تابستون از شدت گرما بخار شیم :تعجب2::ناراحت:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
درود بر محمد عزیز . البته اون سیستم ژانویه که گفتید و رشت برف بارید و چالوس سفید شد روی تهران یه قطره هم بارش رخ نداد . من متاسفانه برای شهر تهران و حتی کوهای شمال شهر بارش جالبی متصور نیستم . gfs و ecmwf بارش خوبی نشون نمیدن و سرما هم جزئی خواهد بود . البته با نقشه های فعلی . باید دید اپدیت های بعدی چی میزنن . امیدوارم تقویت شه .

یه نکته هم بگم خدمت دوستان تهرانی . بر اساس تجربه غالبا تا زمانی که شهر تهران بارش خوبی نداشته باشه کوهای تهران هم برف سنگینی رخ نمیده . حداقلش باید شمال شهر بارش خوبی رخ بده تا کوها برف سنگین و قابل قبولی بیاد . این که خیلی وقتا میبینید کوها رو مه شدید گرفته دلیل بر این نیست که بارش شدیدی هم داره رخ میده . شاید فقط مه باشه .

درود محمد جان

متاسفانه درسته.من خیلی دقت نکردم موقع بررسی شرایط تهران.

ecmwf کمی بهتر شده و مقداری بارش برای تهران در نظر گرفته که ایشالا بیشتر می شه.امیدوارم وضعیت دمایی هم بهبود پیدا کنه.

amir551

کاربر ويژه
مجموع بارش 12 ساعته

144 تا 180 ساعت آینده( مدل جی اف اس)

Tau 144 ---- Previous 12-hr Precipitation Rate [mm/12hr] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 156 ---- Previous 12-hr Precipitation Rate [mm/12hr] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 168 ---- Previous 12-hr Precipitation Rate [mm/12hr] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 180 ---- Previous 12-hr Precipitation Rate [mm/12hr] and Sea Level Pressure [hPa]

دوستان اینا رو شما میبینید؟

Amir Masoud

کاربر ويژه

سلام امیر مسعود عزیز

به امید خدا روزهای خوبی در راه هست و انشاء الله که اردبیل بارشهای خوبی رو به شکل برف سنگین و کولاک شدید از روز سه شنبه هفته آینده به بعد تجربه خواهد کرد و شما هم حسابی لذت خواهید برد.

به نظر میرسه این تازه آغاز راه خواهد بود و باز هم شرایط برای اردبیل بعد از خروج این سامانه فراهم خواهد شد.

مثل همیشه مصمم و محکم و مقتدرانه پاسخ دادی ممنونم ازت امیرمحسن عزیزم... ما هم دلمون به امیر محسنمون خوشه دیگه....:گل:

راستی امروز به پست های چند روز پیشت برخوردم و باخبر شدم برادر گرامیت از قسمت پا دچار سانحه شدن ، خیلی ناراحت شدم...

حال امیرمسعود خان الان چطوره؟ بهتر شدن به امید خدا؟:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اگه همین شرایط تا تابستون برقرار باشه و دما با این شدت بالا نرمال باشه فک کنم تا اخر تابستون از شدت گرما بخار شیم :تعجب2::ناراحت:

درود داداشی

خوبی داداش؟؟پات بهتر شد؟؟کمتر میای فروم!!!زیاد بدبین نباش!!از کجا معلوم یه هویی تغییرات شروع نشه و بهار و تابستون سردی نداشته باشیم؟؟!!!بنظر من فقط باید صبر کرد،همین!!!

Amir Masoud

کاربر ويژه
فقط میتونم بگم انشاالله!!!تصمیم گرفتم دیگه به هیچ موجی دل نبندم!!!هنوز 2شب از شکست عشقیم نگذشته!!!دیگه با تجربه شدم!!!سپاسگزارم امیرجان:گل:راستی اشکالی نداره به شما بگم امیر؟؟؟البته اصلش اینه که اسم اشخاص رو کامل بگیم!!!

درسته محمد جان . در زندگی نباید به خیلی چیزا وابسته شد ... زندگی دریای تجربه و بالا و پایین هاست ... همیشه میگم عاشق نعمت های خدا باشیم ودل بسته اونها باشیم ، نه وابسته...:گل:

هر جور راحتی صدام کن عزیزم این حرفا چیه ... اتفاقا تو اجتماع بیشتر من رو امیر صدا می زنن ... البته من خودم امیرمسعود رو خیلی دوست دارم:خجالت2:

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

درسته محمد جان . در زندگی نباید به خیلی چیزا دل بست و به اون ها وابسته شد ... زندگی دریای تجربه و بالا و پایین هاست ... همیشه میگم عاشق نعمت های خدا باشیم ودل بسته اونها باشیم ، نه وابسته...:گل:

هر جور راحتی صدام کن عزیزم این حرفا چیه ... اتفاقا تو اجتماع بیشتر من رو امیر صدا می زنن ... البته من خودم امیرمسعود رو خیلی دوست دارم:خجالت2:

دقیقا!!:توافق:

نه دیگه!!من هم همون امیرمسعود عزیز رو میگم!!!خیلی مخلصیم آقا

کدخدا

کاربر ويژه
درود داداشی

خوبی داداش؟؟پات بهتر شد؟؟کمتر میای فروم!!!زیاد بدبین نباش!!از کجا معلوم یه هویی تغییرات شروع نشه و بهار و تابستون سردی نداشته باشیم؟؟!!!بنظر من فقط باید صبر کرد،همین!!!

درود مملی خوبی؟

تو خونه مونده بودم اعصابم خورد بود بازش کردم رفتم بیرون سرحال شدم....
والا محمد جان دیگه من اصلا ناهنجاری دوست ندارم شاید قبلا دلم میخواست ناهنجاری مثل سال 86 رخ بده ولی الان کاملا نظرم عوض شده .اگر یه فصل تغییر کنه فصل های بعدی نیز دچار تغییرات میشن مثل پاییز امسال تو دو ماه 100 میل بارید که 50 %بالاتر از نرمال بود که زمستون خشک شد. از این به بعد فقط نرمال هر فصل دوست دارم چه تابستون چه زمستون...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا