محمد بجنورد
کاربر ويژه
به به!!!
کانتر 522 تا شمال دریای خزر میاد پایین!!
به به ، عالیبه به!!!
به به ، عالی
سلام بر دوستان عزیز
آخ پام!!!بابا نروژ فکر کنم قاط زده!!!مطمئنم فردا یک سوم بارش هایی رو که پیش بینی کرده رو پیش بینی نمیکنه{تو آبدیت جدیدش}
Thursday28 February Friday01 March Saturday02 March Sunday03 March Monday04 March Tuesday05 March Wednesday06 March Thursday07 March Friday08 March Saturday09 March 13° 17° 12° 9° 16° 20° 21° 2° -2° -4° 0 mm precipitation per 24 hours
0 mm precipitation per 24 hours 2.5 mm precipitation per 24 hours 2.0 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 6 mm precipitation per 24 hours 29 mm precipitation per 24 hours 4.5 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours
سلام امیرمحسن عزیز و استاد
شب بخیر...
قربان با اوضاع فعلی چه آینده ای رو برای اردبیل متصوری؟:گل:
این دفعه دیگه یه دل نه ، بلکه صد دل از عزا در میاری:خنده1:
درود بر محمد عزیز . البته اون سیستم ژانویه که گفتید و رشت برف بارید و چالوس سفید شد روی تهران یه قطره هم بارش رخ نداد . من متاسفانه برای شهر تهران و حتی کوهای شمال شهر بارش جالبی متصور نیستم . gfs و ecmwf بارش خوبی نشون نمیدن و سرما هم جزئی خواهد بود . البته با نقشه های فعلی . باید دید اپدیت های بعدی چی میزنن . امیدوارم تقویت شه .
یه نکته هم بگم خدمت دوستان تهرانی . بر اساس تجربه غالبا تا زمانی که شهر تهران بارش خوبی نداشته باشه کوهای تهران هم برف سنگینی رخ نمیده . حداقلش باید شمال شهر بارش خوبی رخ بده تا کوها برف سنگین و قابل قبولی بیاد . این که خیلی وقتا میبینید کوها رو مه شدید گرفته دلیل بر این نیست که بارش شدیدی هم داره رخ میده . شاید فقط مه باشه .
مجموع بارش 12 ساعته
144 تا 180 ساعت آینده( مدل جی اف اس)
سلام امیر مسعود عزیز
به امید خدا روزهای خوبی در راه هست و انشاء الله که اردبیل بارشهای خوبی رو به شکل برف سنگین و کولاک شدید از روز سه شنبه هفته آینده به بعد تجربه خواهد کرد و شما هم حسابی لذت خواهید برد.
به نظر میرسه این تازه آغاز راه خواهد بود و باز هم شرایط برای اردبیل بعد از خروج این سامانه فراهم خواهد شد.
اگه همین شرایط تا تابستون برقرار باشه و دما با این شدت بالا نرمال باشه فک کنم تا اخر تابستون از شدت گرما بخار شیم :تعجب2::ناراحت:
فقط میتونم بگم انشاالله!!!تصمیم گرفتم دیگه به هیچ موجی دل نبندم!!!هنوز 2شب از شکست عشقیم نگذشته!!!دیگه با تجربه شدم!!!سپاسگزارم امیرجان:گل:راستی اشکالی نداره به شما بگم امیر؟؟؟البته اصلش اینه که اسم اشخاص رو کامل بگیم!!!
دوستان اینا رو شما میبینید؟
درسته محمد جان . در زندگی نباید به خیلی چیزا دل بست و به اون ها وابسته شد ... زندگی دریای تجربه و بالا و پایین هاست ... همیشه میگم عاشق نعمت های خدا باشیم ودل بسته اونها باشیم ، نه وابسته...:گل:
هر جور راحتی صدام کن عزیزم این حرفا چیه ... اتفاقا تو اجتماع بیشتر من رو امیر صدا می زنن ... البته من خودم امیرمسعود رو خیلی دوست دارم:خجالت2:
بله امیرجان،باید چشم بصیرت داشته باشی!!!!!:خنده1:شوخی کردم!!!باید proced any wayرو بزنی تا نشون بده
https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cgi/cgi-bin/wxmap_DOD_area.cgi?area=fnmoc_swasia&set=All
دقیقا!!:توافق:
نه دیگه!!من هم همون امیرمسعود عزیز رو میگم!!!خیلی مخلصیم آقا
درود داداشی
خوبی داداش؟؟پات بهتر شد؟؟کمتر میای فروم!!!زیاد بدبین نباش!!از کجا معلوم یه هویی تغییرات شروع نشه و بهار و تابستون سردی نداشته باشیم؟؟!!!بنظر من فقط باید صبر کرد،همین!!!