• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
شاید دوباره بارش 50 سانتی اردبیل در 27 اسفند پارسال دوباره تکرار بشه...

حالا 50 هم نشد 20 سانت هم بشه ما تا آسمون هفتم میریم:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
لایک پسر گل سعید هم از طرف من باشه فردا. الان با موبایل اومدم نمی تونم لایک کنم.

مرسی سعید جان واقعا عالیه

راستی ماهان مقاله ت رو در مورد اتمسفر تو ویکی پدیا خوندم کامل و خوب بود.

mohamad$

کاربر ويژه

mahmood600

کاربر ويژه
الگوی کم نظیری برای بارش در حال شکل گیری و به نوعی تثبیت شده است(دریای سرخ بشدت رطوبت بارشهای هفته اینده رو برای بیشتر مناطق با دریای مدیترانه تامین خواهدکرد)
بارش های قابل ملاحظه ای در جنوب غرب و غرب و شمال غرب و بخصوص تهران به شکل برف در چهار شنبه خواهیم داشت

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!168!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013022712!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!180!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013022712!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!180!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013022712!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!192!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013022712!!chart.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
نروژ دمای یک روز رو به یک آپدیت گاهی 15-16 درجه عوض می کنه !!!
دو شب قبل چهارشنبه مشهد رو +2 زد الان 22 زده !!!

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان عجله نکن همه چیز دگرگون خواهد شد بارش برف خوبی را انشاا.... تجربه خواهید کرد

عجله ای نیست محمود جان . این برف هم نیاد مشکلی نیست مثل اون همه سیستمی که اومد و خبری نشد . عادت کردیم . برای قزوین و همدان هم چک کردم نروژ سرما و بارش چندانی نزده . gfs هم در اخرین اپدیتش چیزی نزده برای تهران . نقشه های شما بر اساس چه مدلی هست محمود جان ؟

hamed2148

کاربر ويژه
هنوز خيلي متغيره اين پيش بيني ها ، چون ديشب زنجان برف خيلي خوبي داشت ولي امشب نه خدا كنه بارش ما رو كاهش نده و دباره زد حال نزنه !!!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امیدوارم تهران برف نیاد مردم و من جمله خود ما کار داریم این آخر سالی و این برای ما مشکل درست می کنه.

اون زمان که باید میومد نیومد الان خیلی دیره کاری هم به ناهنجاری و فرصت های غیر معمول تهران ندارم

من اصلا راضی نیستم عده ای بخاطر خوشاینده من متضرر بشن

وقتی چیزی از معمول خودش خارج بشه اون دیگه خوب نیست باید طی 3 ماه گذشته میومد الانم می خوام 100 سال سیاه نیاد

mahmood600

کاربر ويژه
عجله ای نیست محمود جان . این برف هم نیاد مشکلی نیست مثل اون همه سیستمی که اومد و خبری نشد . عادت کردیم . برای قزوین و همدان هم چک کردم نروژ سرما و بارش چندانی نزده . gfs هم در اخرین اپدیتش چیزی نزده برای تهران . نقشه های شما بر اساس چه مدلی هست محمود جان ؟
محمد جان من بیشتر مدل نیروی دریایی NOGAPS و ECMWF رو مد نظر دارم البته در اپدیتهای بعدی GFS نیز به احتمال بالا تصحیح خواهد کرد چون پرفشار مد نظر از نوع مهاجر نیست بلکه در اثر فرا رفت یا همان پشته پرفشار ازور بر روی بخش مرکزی اروپا و شرق آن و نیز تضعیف پشته پرفشار سیبری در ناحیه شمال شرق و رخنه کم فشار و ریزش سرد چال با فشار 1040 بر روی نیمه شمالی رخ می دهد

navid-mashhad

کاربر ويژه
کلا پیش بینی اسفند ماه کار سختیه !!!!!!!!
جاهای دیگه رو نمیدونم ولی در اسفند ماه مشهد نشانه هایی از 4 فصل سال وجود داره
من خودم هم +32 دیدم تو اسفند هم -14

aznavar

کاربر ويژه
ترتیب ها و حدودی میدونم

رشت
یاسوج
ساری
گرگان
ایلام
کرمانشاه
شمال تهران
خرم آباد
سنندج
شیراز
شهرکرد

تا دی و هواشناسی ایران زده . بعدیاشم از سایت های خارجی جمع زدم خرم اباد 257 فکر کنم شد . روزای اینده تا بهمن و میزنه هواشناسی ایران
مرسی محمد جان از بهمن تا الانشو از سازمان گرفتم گفت 86 میل امده. تا بهمن و میدونی؟

خاک بسرم

سجاد الان سیستم رو خاموش کردم همه برقام خاموشه دارم رو تختم با موبایل پیام میدم معذرت می خوام اگه امکانش باشه فردا برات بنویسم برای هر ایستگاه سینوپتیک برای هر استانی رو دارم.

امروز کلی بشور بساب داشتم فردا هم باید فرش بشورم خیلی خسته م.

خدانکنه مهرداد جان. هر وقت تونستی و برات مقدور بود لطف کن و منت بر سرمان گذار:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
من تا حالا حصارک نرفته بودم سیمون بولیوار رفته بودم تا دانشگاه ازاد. حصارک عجب جای مزخرفیه من محلمونو به صد بالا شهر اونجوری نمیفروشم نه ابی نه الفی نه سبزه نه پارکی نه مغازه ای فقط چندردیف خونه سازی کوهاش مثل بیابون میمونن واقعا کوهای شمرون بهشته اوج گرمای ظهر اونجا بودم زیر افتاب داشتم بالا میووردم یعنی تا عمر دارم دیگه اون طرفا نمیرم راستی اون منبع کنده ها چی بود روکوه گذاشته بودن!!!

mahmood600

کاربر ويژه
امیدوارم تهران برف نیاد مردم و من جمله خود ما کار داریم این آخر سالی و این برای ما مشکل درست می کنه.

اون زمان که باید میومد نیومد الان خیلی دیره کاری هم به ناهنجاری و فرصت های غیر معمول تهران ندارم

من اصلا راضی نیستم عده ای بخاطر خوشاینده من متضرر بشن

وقتی چیزی از معمول خودش خارج بشه اون دیگه خوب نیست باید طی 3 ماه گذشته میومد الانم می خوام 100 سال سیاه نیاد

درود بر مهراد عزیزم
درسته مهرداد جان ولی شواهد چیز دیگری را می خواهند رقم بزنند

سیبری

کاربر ويژه
کلا پیش بینی اسفند ماه کار سختیه !!!!!!!!
جاهای دیگه رو نمیدونم ولی در اسفند ماه مشهد نشانه هایی از 4 فصل سال وجود داره
من خودم هم +32 دیدم تو اسفند هم -14

نوید جان میتونی تو شمالشرق منطقه ای که بیشترین میزان بارش برف رو براش نروژ پیش بینی کرده پیدا کنی

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
هنوز الگوی ریزش سرما در نیمه شرقی که از تابستون دیده میشد ادامه داره و معلوم نیست تا کی تداوم خواهد داشت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا