Amir Masoud
کاربر ويژه
شاید دوباره بارش 50 سانتی اردبیل در 27 اسفند پارسال دوباره تکرار بشه...
حالا 50 هم نشد 20 سانت هم بشه ما تا آسمون هفتم میریم:گل:
حالا 50 هم نشد 20 سانت هم بشه ما تا آسمون هفتم میریم:گل:
انچه که شواهد و نقشه نشون میدن چهارشنبه شب به احتمال رخداد 50% تهران بهترین بارش برف خود را در سال 91 کسب خواهد کرد
پس ما چی :ناراحت:
تو دمای 10 - 15 درجه بالای صفر ؟
http://www.yr.no/place/Iran/Teheran/Tehran/long.html
این اپدیت نروژ هم داغون مثل قبلیا . سرما هم نزده
محمد جان عجله نکن همه چیز دگرگون خواهد شد بارش برف خوبی را انشاا.... تجربه خواهید کرد
محمد جان من بیشتر مدل نیروی دریایی NOGAPS و ECMWF رو مد نظر دارم البته در اپدیتهای بعدی GFS نیز به احتمال بالا تصحیح خواهد کرد چون پرفشار مد نظر از نوع مهاجر نیست بلکه در اثر فرا رفت یا همان پشته پرفشار ازور بر روی بخش مرکزی اروپا و شرق آن و نیز تضعیف پشته پرفشار سیبری در ناحیه شمال شرق و رخنه کم فشار و ریزش سرد چال با فشار 1040 بر روی نیمه شمالی رخ می دهدعجله ای نیست محمود جان . این برف هم نیاد مشکلی نیست مثل اون همه سیستمی که اومد و خبری نشد . عادت کردیم . برای قزوین و همدان هم چک کردم نروژ سرما و بارش چندانی نزده . gfs هم در اخرین اپدیتش چیزی نزده برای تهران . نقشه های شما بر اساس چه مدلی هست محمود جان ؟
پس ما چی :ناراحت:
مرسی محمد جان از بهمن تا الانشو از سازمان گرفتم گفت 86 میل امده. تا بهمن و میدونی؟ترتیب ها و حدودی میدونم
رشت
یاسوج
ساری
گرگان
ایلام
کرمانشاه
شمال تهران
خرم آباد
سنندج
شیراز
شهرکرد
تا دی و هواشناسی ایران زده . بعدیاشم از سایت های خارجی جمع زدم خرم اباد 257 فکر کنم شد . روزای اینده تا بهمن و میزنه هواشناسی ایران
خاک بسرم
سجاد الان سیستم رو خاموش کردم همه برقام خاموشه دارم رو تختم با موبایل پیام میدم معذرت می خوام اگه امکانش باشه فردا برات بنویسم برای هر ایستگاه سینوپتیک برای هر استانی رو دارم.
امروز کلی بشور بساب داشتم فردا هم باید فرش بشورم خیلی خسته م.
امیدوارم تهران برف نیاد مردم و من جمله خود ما کار داریم این آخر سالی و این برای ما مشکل درست می کنه.
اون زمان که باید میومد نیومد الان خیلی دیره کاری هم به ناهنجاری و فرصت های غیر معمول تهران ندارم
من اصلا راضی نیستم عده ای بخاطر خوشاینده من متضرر بشن
وقتی چیزی از معمول خودش خارج بشه اون دیگه خوب نیست باید طی 3 ماه گذشته میومد الانم می خوام 100 سال سیاه نیاد
کلا پیش بینی اسفند ماه کار سختیه !!!!!!!!
جاهای دیگه رو نمیدونم ولی در اسفند ماه مشهد نشانه هایی از 4 فصل سال وجود داره
من خودم هم +32 دیدم تو اسفند هم -14
مرسی محمد جان از بهمن تا الانشو از سازمان گرفتم گفت 86 میل امده. تا بهمن و میدونی؟
خدانکنه مهرداد جان. هر وقت تونستی و برات مقدور بود لطف کن و منت بر سرمان گذار:گل: