• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
در اپدیت جدید نروژ بارش جاهایی مثل تهران و کرمانشاه و همدان افزایش پیدا کرده و بارش جاهایی مثل قزوین و ایلام کاهش . و کماکان خبری از برف حتی برای شمالی ترین نقاط تهران هم نیست . بارش های مشهد هم به تاخیر افتاده و از سرماش یه مقدار کم شده . برای رشت هم شرایط تغییر چندانی نکرده

سلام....
اسکیوتی (سوند) ایستگاه مشهد:

استادان بزرگوار این اسکیوتی را برای بنده شرح بدهند...

OIMM-40745-28-FEB-2013-00UTC.gif

rahsazan

کاربر ويژه
سلام....
اسکیوتی (سوند) ایستگاه مشهد:

استادان بزرگوار این اسکیوتی را برای بنده شرح بدهند...

OIMM-40745-28-FEB-2013-00UTC.gif
سلام بر جناب مهدی عزیز
لینک انجمن هواشناسی و زمین شناسی شمالغرب ایران در امضای شما متاسفانه قابل دسترس نیست اگه میشه لینک رو اعلام بفرمایید

aznavar

کاربر ويژه
سجاد عزيز

فكر مي كنم محمد ديشب آماري رو كه مي خواستي بهت داد اگه باز هم لازم داري به من بگو بذارم :گل:

سلام مهرداد جان. بله محمد عزیز زحمتشو کشد. منون از محبتت:گل:
دوستان اگه دیر جواب مبدم عذر میخوام.دو سه روزی میشه که عملا نتم سرعتی نداره و برای لود هر صفحه چند دقیقه ای رو باید صبر کنم
تا چند روز پیش با ف ری گ ی ت میومدم و میشد با اون کندیشو جبران کنم اما چند روزی هست که فروم با ف ر ی گ ی ت باز نمیشه!!!

2lkal6dgkhv7i84p38xs.jpg

سلام بر جناب مهدی عزیز
لینک انجمن هواشناسی و زمین شناسی شمالغرب ایران در امضای شما متاسفانه قابل دسترس نیست اگه میشه لینک رو اعلام بفرمایید

سلام...

به اطلاع شما دوستان میرسانم که این انجمن فعلا از روز گذشته دچار مشکلاتی شده و به خوبی انجمن لود و نمایش داده نمیشود...
در حال حاضر بنده در حال طراحی انجمن فوق پیشرفته هواشناسی و زمین شناسی برای شمالغرب و کل مناطق ایران هستم...

پس بنابراین تا روزی که انجمن پیشرفته ما افتتاح و راه اندازی شود باید با انجمن درپیتی فعلی سر کنیم...

ادرس انجمن فعلی به شرح زیر است:

www.***********************

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
منتظر آپ جديد نروژ هستم معمولن تو اسفند واسه مشهد خوب پيش بيني ميكنه حالا ببينيم چه ميكنه!

خوب آپ نروژ نسبت به قبل خيلي بد بوده واسه مشهد ميزان بارش برف را خيلي كم كرده و همچنين بازه زماني بارش تغيير كرده البته تا يك هفته ديگر 13 بار ديگه اين آپديت ها تغيير ميكنه!

aznavar

کاربر ويژه
سلام...

به اطلاع شما دوستان میرسانم که این انجمن فعلا از روز گذشته دچار مشکلاتی شده و به خوبی انجمن لود و نمایش داده نمیشود...
در حال حاضر بنده در حال طراحی انجمن فوق پیشرفته هواشناسی و زمین شناسی برای شمالغرب و کل مناطق ایران هستم...

پس بنابراین تا روزی که انجمن پیشرفته ما افتتاح و راه اندازی شود باید با انجمن درپیتی فعلی سر کنیم...

انجمن آب و هوای شمالغرب ایران

شما مگه شهاب بوشهر نیستی!؟

rahsazan

کاربر ويژه
سلام...

انجمن آب و هوای شمالغرب ایران

انشالله که در این راه موفق باشید
لینک انجمن شما واسه من اینطوری نمایش داده میشه:
http://www.***********************/

Amir Masoud

کاربر ويژه
نروژ سرمای خوبی با بارش برف برای اردبیل پیش بینی کرده ...

اگه اینجوری باشه همه جا منجمد میشه ...:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
خوب آپ نروژ نسبت به قبل خيلي بد بوده واسه مشهد ميزان بارش برف را خيلي كم كرده و همچنين بازه زماني بارش تغيير كرده البته تا يك هفته ديگر 13 بار ديگه اين آپديت ها تغيير ميكنه!

سلام. بله ، حرف شما کاملا درست و بجاست همین چند هفته پیش که مشهد حدود 15 میلیمتر باران داشت سایت نروژ برای مشهد خیلی کمتر از میزان بارندگی اصلی پیش بینی کرده بود.:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
من نمی‌دونم جی‌اف‌اس احیانن آبکی‌ای چیزی خورده؟! برای دم عیدی با ما شوخی‌اش گرفته؟!

کانتر ضخامت 497 دکامتر!!!!

Capture.JPG

انشالله که در این راه موفق باشید
لینک انجمن شما واسه من اینطوری نمایش داده میشه:
http://www.%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A%2A/

آدرس انجمن را اصلا نمیگیره...

مشکلی نیست...
کافی شما فقط تو گوگل
(انجمن آب و هوای ایران) را سرچ کنید...
اولین چیزی که میاد خودش هست...

آرش-مشهد

کاربر ويژه
در واقع آبدیت امروز نروژ برای مشهد وقوع سرما رو بعد از بارشا در نظر گرفته (آخرای بارش سرما میرسه!) ولی شدت سرما قابل توجه: 7-

rahsazan

کاربر ويژه
آدرس انجمن را اصلا نمیگیره...

مشکلی نیست...
کافی شما فقط تو گوگل
(انجمن آب و هوای ایران) را سرچ کنید...
اولین چیزی که میاد خودش هست...

این همون انجمن آقای شهاب بوشهر و علی (هواشناس تبریز) هست
متاسفانه من هم نمیتونم لینک رو قرار بدم!
weatheriran .takbb .com

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا