• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
شرمنده این پست دیگه خیلی نامربوطه اما یه سوال از EP-IEE
E که مخفف اکو و P مخفف پاپا
این I مخفف چیست در اسم شما؟

بازم شرمنده بابت پست نامربوط اما جواب سوال رو یافتم:

نام هواپیماها یا همان حروف رجیستری

به این دلیل حروف را آنگونه که اشاره شد میخوانند چون در پشت بی سیم ارتباطی یک موقع اشکال تلفظی ایجاد نشود مثلا حرف E با حروفی مثل B یا D اشتباه نشود یا مثلا حرف S اشتباها F شنیده نشود.اینگونه تلفظ در هوانوردی رایج هست حتی در آژانسهای مسافرتی نیز از اینگونه تلفظها استفاده میشود مخصوصا پای تلفن وقتی که با مراکز دیگر ارتباط برقرار میشود.​

نام هواپیماها یا همان حروف رجیستری

آلفا
ALPA
A

براوو
BRAVO
B

چارلی
CHARLIE
C

دلتا
DELTA
D

اکو
ECHO
E

فوکسترات
FOXTROT
F

گلف
GOLF
G

هتل
HOTEL
H

ایندیا
INDIA
I

ژولیت
JULIET
J

کیلو
KILO
K

لیما
LIMA
L

مایک
MIKE
M

نوامبر
NOVEMBER
N

اکتبر
OCTOBER
O

پاپا
PAPA
P

کیوبک
QUEBEC
Q

رومو
ROMEO
R

سییرا
SIERRA
S

تانگو
TANGO
T

یونیفورم
UNIFORM
U

ویکتور
VICTOR
V

ویسکی
WHISKY
W

ایکس -ری
X-RAY
X

یانکی
YANKEE
Y

زولو
ZULU
Z​

http://www.aerocenter.ir

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر خان خوبی.... آقا کلی نگرانت شدم خط قبلیت قطع بود.....

سلام محمد رضا جان

خوب هستید. خیلی خوش اومدید. آقای فربد مرد بزرگ کوهستان چطور هستند؟ سلام منو خدمت ایشون برسونید و دعوتشون کنید تشریف بیارین اینجا

اون سیم کارت قبلیم سوخت متاسفانه واسه همین دیگه پیگیریش نکردم.

خیلی ممنون که به فکرم بودید:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمیشن بارش مدل جی اف اس با مختصات شهر مشهد که با ستاره نمایش داده شده است:

162 الی 180 ساعت آینده:

bmqghg7bacmrt8r4un.gif

سلام محمد رضا جان

خوب هستید. خیلی خوش اومدید. آقای فربد مرد بزرگ کوهستان چطور هستند؟ سلام منو خدمت ایشون برسونید و دعوتشون کنید تشریف بیارین اینجا

اون سیم کارت قبلیم سوخت متاسفانه واسه همین دیگه پیگیریش نکردم.

خیلی ممنون که به فکرم بودید:گل:
خواهش میکنم امیر محسن جان آقا در ضمن یک کاره مهم باهاتون دارم اگه زحمت نیست میشه یه تماس بگیرد یا من باهاتون تماس بگیرم .....در ضمن پیام شخصی هم ارسال نمیشه واست....

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام دوستان
محمدرضاجان ممنونم بابت عکسهاتون از آبشارهای شوشتر...بله واقعا ساخته های عجیبین...والبته ازاین ندع در این استان کم نیست!
راستش منم یکی دوباری رفتم و اون موقع هم یه دوربین فیلم خور داشتم و از اون موقع که رفتم دانشگاه سفرهای این چنینیم کم شده!
ایشالاعیدشه یه کم این ور اون ورسربزنم با عکس هاشون در خدمتتون هستم...
فعلنم که شدیدباپروژه درگیرم!
راستی تبریک میگم بابت شکستن شاخ غول :)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم امیر محسن جان آقا در ضمن یک کاره مهم باهاتون دارم اگه زحمت نیست میشه یه تماس بگیرد یا من باهاتون تماس بگیرم .....در ضمن پیام شخصی هم ارسال نمیشه واست....

محمد رضا جان

واستون پیام خصوصی دادم. شما هم می تونید بفرستید.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان
محمدرضاجان ممنونم بابت عکسهاتون از آبشارهای شوشتر...بله واقعا ساخته های عجیبین...والبته ازاین ندع در این استان کم نیست!
راستش منم یکی دوباری رفتم و اون موقع هم یه دوربین فیلم خور داشتم و از اون موقع که رفتم دانشگاه سفرهای این چنینیم کم شده!
ایشالاعیدشه یه کم این ور اون ورسربزنم با عکس هاشون در خدمتتون هستم...
فعلنم که شدیدباپروژه درگیرم!
راستی تبریک میگم بابت شکستن شاخ غول :)

سلام بر علی آقای گل
خواهش میکنم
و بسیار سپاسگزارم
در مورد پایان نامه هم واقعا شاخه غوله:خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
توضيحات لازم درباره 9نوع ابر قابل ملاحظه که در ادامه مطالب دیشب هستش: 1- ابر سيروس: CIRRUS (CI)
ابري است به سبك پري شكل يا اليافي شكل كه اگر همراه باتشكيل ابرهايي از نوع ديگر نباشد نشانه مناسبي است براي هواي خوب است اگر اين ابر ها به صورت دسته هاي طولاني در سرتاسر آسمان كشيده شده باشد در اين صورت اين وضعيت نشانه خوبي است از بادهاي شديدي كه در جهت موازي بادسته هاي الياف تشكيل شده اين ابر به وزش د رمي آيد .
Cispiuncfib.jpg

2-ابر سيرواستراتوس: SIRO STRATUS
اگر اين نوع ابر در عرضهاي مياني چند ساعت پس از سيروس ظاهر شو د در اين صورت بارندگي بااحتمال 80% د ر24ساعت آينده قابل انتظار است (هر چند در مناطق حاره اغلب مشاهده شده است كه بعد از ابرهاي سيرو استراتوس Cs بارندگي انجام نشده است ).
Cs.jpg

3-ابر سيركومولوس: CIRRO CUMULUS (Cc)
در لايه اي كه اين ابر تشكيل ميشود اغتشاشات جوي وجود دارد و احتمال فعاليتهاي هواي طوفاني پس از اين ابرها كه ممكن است به مناسبت نزديك شدن يك توده هواي ناپايدار باشد وجود دارد .
cc.jpg

4-ابر آلتوكومولوس: S (Ac) ALTUCOMULU
توربولانس شديد در ارتفاعات مياني بين 6500 تا 20000پا از سطح درياي آزاد بوسيله اين نوع ابرها كه در قسمت فوقاني توربولانس قرار دارند نشان داده شود .بادهاي شديددر سلسله جبال و ياد راطراف آن بوسيله ابرها ي عدسي شكل آلتوكومولوس يعني Ac .LENTICULARIS آلتوكومولوس لنتي كولاريس در قسمت پشت قله كوها و در منطقه اوج صعود هوا در اين ناحيه ايجاد ميشود .
Accastellanus.jpg

6- ابر استراتوس: STRATUS (St)
اين ابر ممكن است بعد از غروب آفتاب و بعلت عدم وجود دماي لازم در سطح زمين و احتمالا كاهش سرعت باد به صورت مه FOG نيز تشكيل شود.
Stnebop.jpg

معمولا بارندگي در اين نوع ابر بصورت باران ريزه DRIZZLE است قطرات آب اين نوع باران ،ريز و نزديك هم و به صورت مداوم است .اگر لايه اين ابر كم ضخامت باشد سطح فوقاني آن مطابق باپستي و بلنديهاي زمين زير خود شكل ميگيرد . يعني آنكه كوهها ، تپه ها ، و زمينهاي مرتفع به صورت بلنديها و و رودخانه ها و دره ها به صورت گودي ديده ميشود .
7- ابر استراتو كومولوس:STRATOCUMU LUS (Sc)
اغتشاشات جوي همراه باباد ملايم يا شديد در اثر تشكيل ابر استراتوكومولوس حاصله از ابر استراتوس است . جهت باد عمود بر امتداد غلطك ها و يا نوردهاي غلتان ابر است . حركت صعودي هواد ر قسمت ضخيم ابر به وجود مي آيد . در بالاي لايه هوا مناسب ولي در قسمت مياني ابر وفضاي زير آن همراه بااغتشاش جوي خواهد بود خلبانهايي كه باهواپيما هاي سبك پرواز ميكنند مي بايستي احتياط كامل در پرواز ا زداخل اين ابر را بنمايد.
Scstr.jpg
- ۸. ا بر كومولوس:CUMULUS (Cu)

اگر ابر به تنهايي د رآسمان باشد به طور منفرد ،نشان دهنده توسعه عمودي هوا به مقياس كم است و ضمنا نشان دهنده مناسبي براي هواي خوب است .
Cumed.jpg

9- ابر كومولونيمبوس :CUMULONIMBUS (Cb)
اين ابر يكي از خطرناكترين ابرها براي خلباناني كه تاكنون باآن روبه رو شده انداست .علاوه بر توربولانس خيلي شديد كه در قسمتهاي فوقاني ابر وجود دارد اين ابر همراه بايخبندان –بارندگي –ريزش برف – تگرگ – رعد و برق و باد خيلي شديد همراه شديد همراه سريع ديد افقي در سطح زمين است . ابر كومولونيمبوس (Cb ) ممكن است به صورت منفرد و يا در يك خط به طول چند صد كيلومتر باهم ديگر ظاهر شوند.
يك خلبان مي بايست همواره مواظب تگرگ هاي خطرناكي باشد كه در زير ابرهاي كومولونيمبوس خيلي رشد كرده تشكيل ميشود.
Cbcapillatus.jpg

يك نوع خاص از ابرهاي Cb مورد توجه خلبانان است به نام ابرهاي ROLL-CLUD ياابرهاي خط اسكوال SQUALL-LINE اين نوع ابرها گاهي در پشت كوهها كه روبروي وزش باد قرار دارند و يا مطابق شكل در قسمت غلتان قرار داردند تشكيل ميشوند.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام بر علی آقای گل
خواهش میکنم
و بسیار سپاسگزارم
در مورد پایان نامه هم واقعا شاخه غوله:خنده1:

سلام
تبريك ميگم جناب ميري. پايان نامه رو وقتي كه دفاع مي كني انگار يك چند صد كيلويي سبك ميشي! حتما الان احساس بي وزني مي كنيد!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر محمد عزیز
الحمدلله بخیر و خوشی تموم شد و نمره خوبی گرفتم
سپاس :گل::گل::گل:

سلام بر همه ی دوستان

سلام بر جناب مهندس میری،خیلی مخلصیم قربان:احترام::aminkhan:

خدارو شکر که به خوبی تموم شد،من مطمئن بودم که شما پتانسیل گرفتن نمره ی خوب رو دارید،باز هم بهتون تبریک میگم.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام
تبريك ميگم جناب ميري. پايان نامه رو وقتي كه دفاع مي كني انگار يك چند صد كيلويي سبك ميشي! حتما الان احساس بي وزني مي كنيد!
سلام بر دوست و استاد عزیزمان
خیلی ممنون
واقعا تعبیر درستی در مورد پایان نامه بود و از دیروز ساعت 11:30 تا الان همچین حسی دارم:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر همه ی دوستان

سلام بر جناب مهندس میری،خیلی مخلصیم قربان:احترام::aminkhan:

خدارو شکر که به خوبی تموم شد،من مطمئن بودم که شما پتانسیل گرفتن نمره ی خوب رو دارید،باز هم بهتون تبریک میگم.:گل:

سلام محمد جان
دقایقی بود که پسندهای دریافتی رشد بسیار زیادی داشت و حضورت در فروم احساس میشد:خنده1:
منتظر بودم که برسی به صفحه آخر که بهت عرض سلام کنم که بازم مثل همیشه پیروز شدی
خیلی لطف داری نسبت به من
موفق و پیروز باشی

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان
دقایقی بود که پسندهای دریافتی رشد بسیار زیادی داشت و حضورت در فروم احساس میشد:خنده1:
منتظر بودم که برسی به صفحه آخر که بهت عرض سلام کنم که بازم مثل همیشه پیروز شدی
خیلی لطف داری نسبت به من
موفق و پیروز باشی

:خنده1::خنده1:

خواهش میکنم قربان:گل::گل::احترام:،بنده هم سپاسگزارم از شما بزرگوار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا