mohammadsadat
کاربر ويژه
حالا مگه این بدبختا با هات چیکار میخان بکنن:خنده1:
دوستام از مزایای هم صحبتی با این دو قوم داستان های زیادی واسم گفتن:خنده1:
حالا مگه این بدبختا با هات چیکار میخان بکنن:خنده1:
دوستام از مزایای هم صحبتی با این دو قوم داستان های زیادی واسم گفتن:خنده1:
اتفاقاً تک فرزندم مهرداد جان ولی هیچ راهی وجود نداره حتی گفتن محل سکونت هم نمیندازن.
نمیدونم چند سالته اما ناراحتی اصلی من اینه که به خاطر یه بیماری ارشدم سه سال طول کشید وگرنه سربازیم 16 ماهه بود و الان ماههای آخرش بود. شما دعا کن حداقل یه جای خوب بیفتم حوصله درجه دارای بیسواد و سربازای دیپلم ردی رو ندارم
اتفاقا سروکله زدن با اینا خیلی راحتراز اون با سوادا هستش فقط باید راهشو بلد باشی اگه بتونی باهاشون رفیق بشی خیلی جاها میتونی ازشون استفاده کنی:خنده1:
برو دعا کن سیستان بلوچستان و کردستان این جور جاها نیفتی که اگه فرار کنی خیلی بهتر از اینجاهاست!!!
من 25 سالمه
از صميم قلب مي خوام اولا نري سربازي در درجه دوم اگرم هيچ راهي نبود نزديكترين جا باشه و سپاه يا نيرو هوايي بيوفتي.
به خاطر اوضاع فعلي دارن توي قوانين سربازي سخت مي گيرن و هر روز هم سخت تر ميشه.
خدا خودش به همه جوناي اين مملكت صبر، اميد و دلخوش بده :گل:
محمد سادات اگه رفتي خدمت با تمام وجود از حقت دفاع كن حتي جلوي تيمسار هم در كمال احترامات نظامي با قاطعيت صحبت و برخورد كن. اين رو از هم داشته باش از روز اول جلوي فرمانده طوري رفتار كن كه حساب كار دستش بياد و جرات سوئ استفاده نداشته باشه.
من سر حق و حقوقم تا نزديكي هاي زندان افتادن هم پيش رفتم. :خنده1:
سلاماتفاقاً از همین نگرانم، چون خیلی کله شقم و حرف زور رو تحمل نمیکنم و ممکنه مثل دوره دانشجوییم گرفتاری زیادی برام پیش بیاد :خنده1:
ببابا مهرداد بیخیال نترسون بندگان خدارو!
سلام محمد جان
بله متاسفانه
حتي برخي زمزمه ها مبني بر لغو امريه ها شنيده مي شه البته هنوز اجراي نشده اما گفتن اگه لازم باشه امريه ها لغو ميشه. خبر ديگه هم اينكه گفتن خريد سربازي براي مشمولان خارج كشور لغو شده.
از هر وسيله ممكن (پارتي - ادامه تحصيل - امريه و ....) كه مي توني استفاده كني نرو خدمت به هيچ وجه.
من بعنوان يه كسي كه 17 ماه عمرم رو توي اين راه گذاشتم آثار و تبعات بسيار بدي بر روح و روانم گذاشته و هنوز بعد از 4 ماه از پايان خدمتم آثارش از بين نرفته.
اين توصيه رو براي تمام كساني كه در آستانه اعزام به خدمت هستن دارم.
محمد سادات اگه رفتي خدمت با تمام وجود از حقت دفاع كن حتي جلوي تيمسار هم در كمال احترامات نظامي با قاطعيت صحبت و برخورد كن. اين رو از هم داشته باش از روز اول جلوي فرمانده طوري رفتار كن كه حساب كار دستش بياد و جرات سوئ استفاده نداشته باشه.
من سر حق و حقوقم تا نزديكي هاي زندان افتادن هم پيش رفتم. :خنده1:
دیگه اینجوریام نیست !
نمیدونم به تو چی گذشته ولی برای همه خیلیم بد نیست دیگه
اتفاقا من زود جوشم ولی مشکلم اینکه با حرف نمیتونم راهمو به پیش ببرم همیشه اخرش کار به درگیریه فیزیکی میرسه یه بار صندلی رو پرت کردم طرف حراست دانشگاه چشامو بستم برم بترکونمش از همه طرف گرفتنم ولی یه لگد بهش زدم تا دوترم منو میدید راشو کج میکرد میرفتش اون ور ولی عوضشسلام
منم همینطورم ترمه پیش با استادم دعوا کردم ولی کلا همش ضرره!
منم خودم زود جوشم ولی همیشه هم به ضررت تموم میشه
نتیجش این شد که اون درسو بهم 0 داد و به خاطرش مشروط شدم
اتفاقا من زود جوشم ولی مشکلم اینکه با حرف نمیتونم راهمو به پیش ببرم همیشه اخرش کار به درگیریه فیزیکی میرسه یه بار صندلی رو پرت کردم طرف حراست دانشگاه چشامو بستم برم بترکونمش از همه طرف گرفتنم ولی یه لگد بهش زدم تا دوترم منو میدید راشو کج میکرد میرفتش اون ور ولی عوضش
دوماه اخراج شدم اون ترم هم کلا نابود شد:سکوت:
هر چند اسپم ها زیاد شد ولی یه سوال از شما که اطلاع داری
وضعیت سربازی ارشدها چطوره بعد از ظهرها در اختیار خودمون هستیم یا نه؟ میشه خونه گرفت و شب بیرون محل خدمت بود؟
دیگه اینجوریام نیست !
نمیدونم به تو چی گذشته ولی برای همه خیلیم بد نیست دیگه
كلا به طور عموم وضعيت وظيفه هاي دانشگاهي بسيار خوبه. حتي دوران آموزشي وظيفه هاي دانشگاهي با دپلم ها و پايين تر جدا آموزش مي بينن و يه طور ديگه برخورد مي كنن.
بعد از دوران آموزشي، توي يگان، ساعت اداري تا 13 ست (البته گردانها ممكنه فرق داشته باشه) بعد از اون در اختيار خودت هستي و با لباس شخصي هر جا دلت خواست مي توني بري و تردد كني اگه محل خونه باشي بري بيرون و اگر هم شهر ديگه باشي بري بگردي.
بله مي شه بيرون از محل خدمت اقامت داشته باشي منتها بايد ساعت خدمت توي پادگان به موقع حاضر باشي.
Friday01 March | Saturday02 March | Sunday03 March | Monday04 March | Tuesday05 March | Wednesday06 March | Thursday07 March | Friday08 March | Saturday09 March | Sunday10 March |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19° | 22° | 9° | 15° | 18° | 22° | 1° | -5° | -6° | 1° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 1.2 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.4 mm precipitation per 24 hours | 21 mm precipitation per 24 hours | 2.1 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Friday01 March | Saturday02 March | Sunday03 March | Monday04 March | Tuesday05 March | Wednesday06 March | Thursday07 March | Friday08 March | Saturday09 March | Sunday10 March |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
16° | 17° | 10° | 14° | 18° | 19° | -3° | -10° | -7° | 1° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0.7 mm precipitation per 24 hours | 0.2 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 6 mm precipitation per 24 hours | 22 mm precipitation per 24 hours | 0.2 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18° | 17° | 10° | 16° | 19° | 12° | -2° | -9° | -5° | 2° |
0 mm precipitation per 24 hours | 2.8 mm precipitation per 24 hours | 0.8 mm precipitation per 24 hours | 0.2 mm precipitation per 24 hours | 0.2 mm precipitation per 24 hours | 10 mm precipitation per 24 hours | 14 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fredag1. mars | Lørdag2. mars | Søndag3. mars | Mandag4. mars | Tirsdag5. mars | Onsdag6. mars | Torsdag7. mars | Fredag8. mars | Lørdag9. mars | Søndag10. mars |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19° | 22° | 9° | 15° | 18° | 22° | 1° | -5° | -6° | 1° |
0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 1,2 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0,4 mm nedbør i døgnet | 21 mm nedbør i døgnet | 2,1 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet |
Fredag1. mars | Lørdag2. mars | Søndag3. mars | Mandag4. mars | Tirsdag5. mars | Onsdag6. mars | Torsdag7. mars | Fredag8. mars | Lørdag9. mars | Søndag10. mars |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
16° | 17° | 10° | 14° | 18° | 19° | -3° | -10° | -7° | 1° |
0 mm nedbør i døgnet | 0,7 mm nedbør i døgnet | 0,2 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0,1 mm nedbør i døgnet | 6 mm nedbør i døgnet | 22 mm nedbør i døgnet | 0,2 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19° | 16° | 16° | 18° | 17° | 10° | 2° | 4° | 9° | 12° |
0 mm nedbør i døgnet | 1,9 mm nedbør i døgnet | 0,5 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0,3 mm nedbør i døgnet | 21 mm nedbør i døgnet | 28 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ممنون، با عرض معذرت و به عنوان آخرین سوال، سیستمه مرخصی چطوره؟ بازم ممنون.