• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
اوه اوه!!فکر کنم قوچان و مشهد زیر برف برن!!!!

13030812_2_2812.gif

سلام.امیدوارم در آخرین لحظه نقشه دچار تغییر نشوند و واقعان مشهد زیر برف پنهان شود.:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
اوه اوه!!فکر کنم قوچان و مشهد زیر برف برن!!!!

13030812_2_2812.gif

سلام محمد جان. واقعا آبدیت خوفناکی از نظر میزان بارش برای مشهد و خراسان کرده ولی متاسفانه سرما یکمی دیر نفوذ میکنه و بر اساس این آبدیت فکر کنم حداقل نصف بارشا به شکل بارون باشه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اردبیل

TUE 5
chancesnow.png
Scattered clouds with Occasional Snow Showers-5.9°C5.3°C22.1cmNE 19 max 24
WED 6
snow.png
Overcast with Snow Possible -6.6°C-6.0°C39.0cmENE 20 max 24
THU 7
snowshowers.png
Cloudy with Snow Showers-14.3°C-3.6°C4.4cmE 13 max 17

رامسر،فکر کنم رشت برف خوبی بباره!!!چون 43میل رامسر تو دمای 3 درجه ست و رشت هم قاعدتا سردتر از رشته

UE 5
mcloudy.png
Cloudy4.2°C9.8°C4.5mmNNE 24 max 30
WED 6
rain.png
Rain0.4°C3.2°C43.1mmENE 26 max 31
THU 7
snowshowers.png
Cloudy with Snow Showers-0.2°C1.7°C3.0cmESE 11 max 13

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان مقدار بارش پیش بینی شده واسه مشهد چند سانت برف میشه؟؟!!!تبریک به دوستان مشهدیم،باید مخ خانواده رو بزنم تا هفته ی دیگه بیایم مشهد1!!!

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=OIMm/

محمد جان متاسفانه برای آبدیت ساعت 2 عصره. هنوز آبدیت جدیدش نیومده. فکر کنم تو آبدیت جدید بارشا رو زیاد و سرما رو کم کنه. نکته مثبت این سامانه ثبات نقشه ها از 10 روز قبل بارشا تا الان هست. امیدوارم در روزهای آینده ضد حال نزنه.

mohamad$

کاربر ويژه
بارش فصل تابستان 83 تا 91 ايستگاه اقدسيه تهران

83: 28.4
84: 10.4
85: 7.2
86: 20.1
87: 4.9
88: 23.1
89: 0.4
90: 62.91
91: 38.7
.....................

نرمال 9 ساله: 21.79 ميلي متر نرمال 9 ساله بارش فصل تابستان

تو 9 ساله اخیر حتی یکسال هم خشکی مطلق نداشتیم . فقط 89 خیلی بد بوده تابستون .سال های 83 86 88 90 91 بارش های تابستون قابل قبول بوده و بالای 20 میل بوده .:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام.امیدوارم در آخرین لحظه نقشه دچار تغییر نشوند و واقعان مشهد زیر برف پنهان شود.:گل:

سلام محمد جان. واقعا آبدیت خوفناکی از نظر میزان بارش برای مشهد و خراسان کرده ولی متاسفانه سرما یکمی دیر نفوذ میکنه و بر اساس این آبدیت فکر کنم حداقل نصف بارشا به شکل بارون باشه.

سلام بر هردو عزیز،همونطور که خودتون میدونید برف خوبی تو اسفندماه تو مشهد رخ میده،پس شک نکنید که بالای 20 سانت برف خواهید داشت!!!مشکل سرما هم قطعا درست میشه.یکم صبرکنید.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد سال 89 فروردینش شمال تهران 106 میل فکر کنم اومد که تو اون فصلنامه ها اشتباهی 7 زدن انگار . همون موقع که 40 میل تو یه روز اومد .

آره ياد مياد

خيلي برام جاي سواله كه الانم اين آمار رو اصلاح كردن يا نه. چون من اين ماهنامه ها رو قبل از سربازيم و قبل از اينكه سايت سازمان بسمه تعالي بشه توي سيستمم سيو كردم. اي كاش براي سال هاي قبل از 83 هم داشتم :ناراحت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان متاسفانه برای آبدیت ساعت 2 عصره. هنوز آبدیت جدیدش نیومده. فکر کنم تو آبدیت جدید بارشا رو زیاد و سرما رو کم کنه. نکته مثبت این سامانه ثبات نقشه ها از 10 روز قبل بارشا تا الان هست. امیدوارم در روزهای آینده ضد حال نزنه.

جدا؟؟مال ساعت 2 ست؟؟ پس کی آبدیت میشه ؟؟انشاالله که نمیزنه.توکل بر خدا.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تو 9 ساله اخیر حتی یکسال هم خشکی مطلق نداشتیم . فقط 89 خیلی بد بوده تابستون .سال های 83 86 88 90 91 بارش های تابستون قابل قبول بوده و بالای 20 میل بوده .:گل:

جنب حاره منحوس نمي تونه بارش تابستون تهران رو 0 كنه قدرت البرز جنوبي بيشتر از اين حرفاست.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام بر هردو عزیز،همونطور که خودتون میدونید برف خوبی تو اسفندماه تو مشهد رخ میده،پس شک نکنید که بالای 20 سانت برف خواهید داشت!!!مشکل سرما هم قطعا درست میشه.یکم صبرکنید.

همیشه مهینطور بوده بارش ها سرجایشان ولی سرما یکدفعه زیاد می شود.:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
مثل اینکه خودم باید یه کاری بکنم تا بارشها و سرما واسه هفته بد تهران درست بشه:راز:

mohamad$

کاربر ويژه
جنب حاره منحوس نمي تونه بارش تابستون تهران رو 0 كنه قدرت البرز جنوبي بيشتر از اين حرفاست.
درسته . یکی از ویژگی عرض های شمالی تر زمین بارش های تابستانه هست . در واقع اصل بارش نقاط شمالی زمین توی تابستون رخ میده . توی ایران دقیقا بر عکسه و تو تابستون اکثر جاها بارش نداره یا کمه و اصل بارش زمستونه . حالا باز خدا رو شکر تهران تابستون ها گاهی رگبار های خوبی داره که باعث میشه خشکی مطلق رخ نده .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آريا جان

خسته نباشي

عكسات خيلي قشنگن. روحم تازه شد :گل:

براي اينكه براي هميشه در دسترس باشن من آپلود سنتر persiangig.com رو پيشنهاد مي دم اگه نياز به دعوتنامه بود بهم خبر بده برات ارسال كنم :گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درسته . یکی از ویژگی عرض های شمالی تر زمین بارش های تابستانه هست . در واقع اصل بارش نقاط شمالی زمین توی تابستون رخ میده . توی ایران دقیقا بر عکسه و تو تابستون اکثر جاها بارش نداره یا کمه و اصل بارش زمستونه . حالا باز خدا رو شکر تهران تابستون ها گاهی رگبار های خوبی داره که باعث میشه خشکی مطلق رخ نده .

اي كاش آمار در دسترس بود تا حرف منو تصديق مي كردم توي يكي از ايام فوق العاده گرم تير 82 نصف شب رگبار و رعد و برق بسيار شديدي رخ داد و آب همه جا رو ورداشت صبح اخبار گفت فيروزكوه سيل اومده و خسارت زد. اون روز دماي ماگزيمم به 29 درجه رسيد كه باعث شگفتي اصغري شد. :خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
بسته هوا ممكن است در اثر يكي از دو مانع طبيعي بسمت بالا صعود نمايد .الف :صعود اورو گرافيك : OROGRAPHIC LIFTING
اغلب بسته هوايي كه در سطح زمين حركت ميكند تحت تاثير نيروي محركه خود به بالا ي تپه ها و كوهها صعود ميكند . در اثر حركت سريع هوا برروي پستي و بلنديهاي زمين مانند سلسلسه جبال و كوهها توربولانسهايي تاارتفاع بين 10000تا 140000پا توليد ميشود.
ب :صعود مكانيكي هوا در اثر عبور جبهه سرد:
باحركت هواي سرد به جلو و ريزش سريع آن به پايين باعث صعود هواي گرم بسمت بالا و در نتيجه سرد متراكم شدن آن است و اين زماني است كه جبهه يا حد فاصل بين توده هواي سرد جديد و توده هواي گرم قديم ايجاد شده باشد . اين نوع صعود هوا را صعود مكانيكي هوا در اثر عبور جبهه سرد گويند.
حركت چرخشي عمومي جو نهايتا بصورت حركت افقي خواهد شد . حال اگر جو پايدار باشد نسبت به هر گونه انتقال صعودي يا نزولي هوا مقاومت نشان داده و سعي دارد كه در وضعيت جريان افقي نرمال قرار گيرد.
اگر جو ناپايدار باشد اين محيط آماده براي رشد حركت هوا بصورت صعودي يا نزول ميباشد و اغتشاشات جوي ـفعاليتهاي توفانهاي رعد و برق –بارندگي شديد و تگرگ از نتايج اين وضعيت جوي است .باتوجه به توضيحات فوق نتيجه گرفته ميشود كه پايداري هوا عبارتست ا زمقاومت جوي در برابر هر گونه حركت عمودي (صعودي يا نزولي ).
پايداري هوا بستگي به پخش عمودي وزن هوا (سبكي و يا سنگيني نسبت به محيط ) و رطوبت آن در زمان خاص در ارتباط بامحيط اطراف خود دارد .اگر بسته هوا گرمتر از محيط اطراف خود باشددر اين صورت اين بسته هوا به سمت بالا حركت ميكند ،شبيه يك بادكنك كه هواي داخل آن سبك تر از هواي محيط خود باشد و بادكنك به سمت بالا صعود كند.
اگر بسته هوا سردتر ا زمحيط اطراف خود باشد اين بسته هوا به سمت پايين سرازير ميشود .اگر بسته هوا بامحيط اطراف خود هم دما باشد اين بسته هوا در همانجاييكه هست باقي ميماند .

aria_tehran

کاربر ويژه
آريا جان

خسته نباشي

عكسات خيلي قشنگن. روحم تازه شد :گل:

براي اينكه براي هميشه در دسترس باشن من آپلود سنتر persiangig.com رو پيشنهاد مي دم اگه نياز به دعوتنامه بود بهم خبر بده برات ارسال كنم :گل:

ممنون
خوشحالم مورد پسند واقع شد و روحت تازه شد
حالا مگه پرشین گیگ چیه که این همه ازش تبلیغ میکنی؟
من که هر وقت وارد صفحش میشم سرعتم به شدت میاد پایین و کامپیوتر یکم قاطی میکنه!
دقیقا وقتی تو شیعه آپلود هم میرم همچین وضعیتی برام به وجود میاد
برعکس آپلود سنتر ایران انجمن انقد سریع هستش که در عرض چند ثانیه چند تا عکس به راحتی آپلود میشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا