• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه

درود بر دوستان

صبح عالي بخير

محمد جان يه خواهشي داشتم

شما ماهنامه هاي سازمان هواشناسي رو دارين ؟ اگه دارين از چه ماهي و چه سالي ؟ مرسي

سلام مهرداد جان

برای سه سال آبی 83-84 تا 85-86 اینا رو دارم: فصل نامه استانی - فصل‌نامه شهرها
از اون به بعد: ماهنامه استانی- فصل نامه استانی- ماهنامه شهرها- فصل نامه شهرها

سیبری

کاربر ويژه
نروژ اینبار بیشترین برف رو در شمال شرق در محدوده جنوب چناران و مشتمل بر روستاهای فریزی و اخلمد در نظر گرفته ، رسما دفن میشن!

nojeana

کاربر ويژه
البته خوب منطقه ما  دست به سنگشون هم خوبه
 لامصب وجدان دارها یک پرنده تو این فاصله ببینند مطمئنا نابودش می کنند یک سری با یکی دوستان رفتیم سمت یک روستا در بخش مرکزی نهاوند در مسیر گاماسیاب برا ماهیگیری و تفریح وجدان دار یه جغد دیدیم با سنگ زد انداختش زمین منم هر چی بهش رسیدم دیگه مرد خوب عکس ش هم دارم تو آرشیو ببینم پیداش می کنم

navid-mashhad

کاربر ويژه
باید بدنمونو چرب کنیم آخر هفته ترک نخوریم
باغ های میوه اطراف مشهد خیلی هاشون شکوفه دادن

سیبری

کاربر ويژه
نکته دیگه آبدیت نروژ در نظر گرفتن بارش عالی برای فردا در محدوده شمال شیروان قوچان تا چنارانه حدود 20 میل در مناطقی مثل علی بلاغ ، باجگیران ، امامقلی ، سلطان زیرابه بقمج و...
که از این سیستم ضعیف عجیب به نظر می رسه

navid-mashhad

کاربر ويژه
لامصب وجدان دارها یک پرنده تو این فاصله ببینند مطمئنا نابودش می کنند یک سری با یکی دوستان رفتیم سمت یک روستا در بخش مرکزی نهاوند در مسیر گاماسیاب برا ماهیگیری و تفریح وجدان دار یه جغد دیدیم با سنگ زد انداختش زمین منم هر چی بهش رسیدم دیگه مرد خوب عکس ش هم دارم تو آرشیو ببینم پیداش می کنم

واقعا که !!
بعضی ها همه عقدشونو سر یک حیوون خالی می کنن
متاسفانه خود من چند نفریرو میشناسم !!
کسی رو ببینم از نزدیک این کارو می کنه برخورد فیزیکی می کنم 100%

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان

برای سه سال آبی 83-84 تا 85-86 اینا رو دارم: فصل نامه استانی - فصل‌نامه شهرها
از اون به بعد: ماهنامه استانی- فصل نامه استانی- ماهنامه شهرها- فصل نامه شهرها

واييي

اي كاش مقدو بود الان با يه كول ديسك مي يومدم يزد :خنده1:

محمد جان چون زيادن اگه امكانش باشه و الان وقت داري فصل نامه استاني 83 - 84 و 84 - 85 رو برام مي فرستي ؟ توي اين فصل نامه آمار شهرهاي همه استان ها هست ديگه ؟:گل:

hamed2148

کاربر ويژه
شاندیز و چناران(به ترتیب)

y8kl14j9zbq7dhbzh8oz.jpg
xlm3j11ehprxebgy95l.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر همه ی دوستان:گل:

تبریک میگم به دوستان مشهدی و امیدوارم 10 آبدیت آینده هم همین طور باشه و حتی بیشتر از این!!!متاسفانه در آبدیت جدید نروژ بارش زیادی{بصورت برف}واسه بجنورد در نظر گرفته نشده!!!!باید دید در آبدیت های بعدی وضع بجنورد چه خواهد شد!!!

Saturday02 MarchSunday03 MarchMonday04 MarchTuesday05 MarchWednesday06 MarchThursday07 MarchFriday08 MarchSaturday09 MarchSunday10 March
09.png
01d.png
01d.png
03d.png
09.png
13.png
01d.png
03d.png
03d.png
18°13°15°14°-4°-10°-5°
2.1 mm precipitation per 24 hours0.9 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.5 mm precipitation per 24 hours16 mm precipitation per 24 hours10 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours

راستی داش محسن امضات خیلی جالبه!!!:خنده1::خنده1:

aznavar

کاربر ويژه
سلام آقا امیر محسن، صبح جمعه شما و همه دوستان عزیز به خیر
با این نقشه دوستمون علی دزفولی میتونه حداقل برای شمال دزفول امیدوار باشه
اون عدد 86 حوالی شول‌آباد در استان لرستانه که به نظر میرسه بارش و اقلیم جالبی داشته باشه که متاسفانه به دلیل ضعف هواشناسی لرستان اطلاع زیادی ازش در دست نیست. همین‌قدر بگم که با این که جزو مناطق دامنه غربی زاگرسه ولی احتمال بارش برفش معمولاً بالاست.

درود دوستان:گل:
نروژ ک بشدت بارش روز چهارشنبمونو کم کرد
محمد سادات جان متاسفانه تا حالا شول آباد نرفتم ولی راه دسترسیش از همون جاده ای که چند وقت پیش عکساشو گذاشتم(سپید دشت)
آب و هوای نسبتا سردی داره. زمستونای سرد تا 30 درجه زیر صفرهم میره
یکی از زیستگاهای پلنگ ایرانی هم محسوب میشه
شول‌آباد ، دومین نقطه شهری در شهرستان الیگودرز است و مرکز بخش زز و ماهرو شهرستان الیگودرز در استان لرستان است.
شول آباد منطقه‌ای میانکوهی است که آن را کوههای چندی در میان گرفته: 1- کوه رباط در 2 کیلومتری جنوب غربی به بلندی 3099 متر 2- کوه برنجه به بلندی 2893 در 10 کیلومتری جنوب باختری شول‌آباد.
آب و هوا:معتدل نسبتاً سرد و نیمه مرطوب، بیشترین درجه گرما در تابستانها به 32 درجه کمترین درجه گرما در زمستانها به 30 درجه زیر صفر و میزان بارندگی به طور متوسط سالانه به 650 میلی‌متر می‌رسد.

سیبری

کاربر ويژه
سلام بر همه ی دوستان:گل:

تبریک میگم به دوستان مشهدی و امیدوارم 10 آبدیت آینده هم همین طور باشه و حتی بیشتر از این!!!متاسفانه در آبدیت جدید نروژ بارش زیادی{بصورت برف}واسه بجنورد در نظر گرفته نشده!!!!باید دید در آبدیت های بعدی وضع بجنورد چه خواهد شد!!!

Saturday02 MarchSunday03 MarchMonday04 MarchTuesday05 MarchWednesday06 MarchThursday07 MarchFriday08 MarchSaturday09 MarchSunday10 March
09.png
01d.png
01d.png
03d.png
09.png
13.png
01d.png
03d.png
03d.png
18°13°15°14°-4°-10°-5°
2.1 mm precipitation per 24 hours0.9 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.5 mm precipitation per 24 hours16 mm precipitation per 24 hours10 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours

راستی داش محسن امضات خیلی جالبه!!!:خنده1::خنده1:

سلام داداشی
واقعیتیه ، اگه غیر از این بود که صبح تا شوم در انتظار برف اینجا نبودیم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام داداشی
واقعیتیه ، اگه غیر از این بود که صبح تا شوم در انتظار برف اینجا نبودیم

دقیقا!!!امیدوارم بزودی بهش برسی،من که زیاد امید ندارم واسه حتی برف 5 سانتی،ولی خب مشهد و قوچان همیشه تو اسفندماه برفای خوب و نسبتا سنگینی باریده که امیدوارم این دفعه هم همینطور بشه.

nojeana

کاربر ويژه
em8kij1p32tfevevp4i.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا