navid-mashhad
کاربر ويژه
جوکه این قدر نمی باره!!
Lørdag2. mars | Søndag3. mars | Mandag4. mars | Tirsdag5. mars | Onsdag6. mars | Torsdag7. mars | Fredag8. mars | Lørdag9. mars | Søndag10. mars |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
16° | 19° | 18° | 14° | 8° | 1° | 4° | 10° | 15° |
2,4 mm nedbør i døgnet | 0,2 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 6 mm nedbør i døgnet | 25 mm nedbør i døgnet | 14 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lørdag2. mars | Søndag3. mars | Mandag4. mars | Tirsdag5. mars | Onsdag6. mars | Torsdag7. mars | Fredag8. mars | Lørdag9. mars | Søndag10. mars |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
11° | 22° | 10° | 8° | 4° | 3° | 3° | 10° | 10° |
4,0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0,8 mm nedbør i døgnet | 4,4 mm nedbør i døgnet | 19 mm nedbør i døgnet | 19 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0,1 mm nedbør i døgnet | 2,0 mm nedbør i døgnet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19° | 11° | 13° | 19° | 10° | -4° | -11° | -5° | 0° |
1,3 mm nedbør i døgnet | 2,7 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 10 mm nedbør i døgnet | 19 mm nedbør i døgnet | 0,1 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
حالا نوید این از رو عقده این کار و نکرد فقط رو عادت یه سنگ برداشت پرت کرد طرفش از بد روزگار هم جغد بیچاره رو گرفت خوب پیش می آد بعضی وقتا منم خیلی بخدا بهش رسیدم بقول دوستان من م که پرنده دوستواقعا که !!
بعضی ها همه عقدشونو سر یک حیوون خالی می کنن
متاسفانه خود من چند نفریرو میشناسم !!
کسی رو ببینم از نزدیک این کارو می کنه برخورد فیزیکی می کنم 100%
Saturday02 March | Sunday03 March | Monday04 March | Tuesday05 March | Wednesday06 March | Thursday07 March | Friday08 March | Saturday09 March | Sunday10 March |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9° | 4° | 7° | 8° | 1° | -14° | -17° | -7° | -1° |
13 mm precipitation per 24 hours | 1.3 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 1.8 mm precipitation per 24 hours | 21 mm precipitation per 24 hours | 14 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
حالا نوید این از رو عقده این کار و نکرد فقط رو عادت یه سنگ برداشت پرت کرد طرفش از بد روزگار هم جغد بیچاره رو گرفت خوب پیش می آد بعضی وقتا منم خیلی بخدا بهش رسیدم بقول دوستان من م که پرنده دوست
ولی مرد
دیروز داشتم دقت می کردم به درختایی که برگای کوچولو در آورده بودن، طفلیا برگای سبز خوش رنگشون توی برف قبلی سیاه شده بود ؛ تو این فکرم توی هوای بهاری این هفته که برگای بیشتری در میران و سر سبزی بیشتر میشه و در یک روز میخوان تغییر دمایی 22 درجه رو تجربه کنن چه اتفاقی میفته واسشون
و نکته بعدی اینکه آیا در دمای 8- تاب تحمل خواهند داشت.
این میزان گرادیان فشاری و دمایی چه تند بادی رو در مشهد ایجاد خواهد کرد؟
واييي
اي كاش مقدو بود الان با يه كول ديسك مي يومدم يزد :خنده1:
محمد جان چون زيادن اگه امكانش باشه و الان وقت داري فصل نامه استاني 83 - 84 و 84 - 85 رو برام مي فرستي ؟ توي اين فصل نامه آمار شهرهاي همه استان ها هست ديگه ؟:گل:
البته درسته نروژ جو گیره!! سایت گردن کلفته ودر هنوز بر بارش های معمولی اعتقاد داره/ اما سرما رو در همون حد پیش بینی کردهجوکه این قدر نمی باره!!
ببخشید مهرداد جان این دایال آپ اذیت میکنه یکی دو هفته ای هست یزد نیستم
من بقیه قسمت های بخش هواشناسی رو نرفتم فقط این عمومی میام مثل اینکه اونجا شما و آقا امیر محسن بخش های تخصصی درست کردین
میخوای با راهنمایی خودت من همه فایل هامو اونجور جایی آپلود کنم واسه استفاده همه؟
سلام سامان عزیز ولی خوشبختانه بیشتر باغات مشهد تو مناطق ییلاقی هستند و به مرحله شکوفه زنی ترسیدن و اگه برف بباره حداقل شکوفه ها تو خطر نیستند ، البته شاید !!!!!!!!
ببخشید مهرداد جان این دایال آپ اذیت میکنه یکی دو هفته ای هست یزد نیستم
من بقیه قسمت های بخش هواشناسی رو نرفتم فقط این عمومی میام مثل اینکه اونجا شما و آقا امیر محسن بخش های تخصصی درست کردین
میخوای با راهنمایی خودت من همه فایل هامو اونجور جایی آپلود کنم واسه استفاده همه؟
نکته دیگه آبدیت نروژ در نظر گرفتن بارش عالی برای فردا در محدوده شمال شیروان قوچان تا چنارانه حدود 20 میل در مناطقی مثل علی بلاغ ، باجگیران ، امامقلی ، سلطان زیرابه بقمج و...
که از این سیستم ضعیف عجیب به نظر می رسه
سلام محسن جان
من یک مقاله رو در ارتباط با الگوهای موثر بر بارش کشور مطالعه میکردم . در این الگو اذعان شده بود که سالهایی که اقلیم ایران دچار ناهنجاری شدید میشه ، استان خراسان رضوی بیشترین و بهترین استفاده رو از این وضعیت میبره. در این سالها، شمال شرق ایران تحت تاثیر ریزش هوای سرد و بارشهایی با منشاء اقیانوس اطلس در ماههای اسفند و فروردین قرار میگیره!
اگه بخوایم مثال یزنیم باید به بارشهای 27 فوریه 2003 و 4 مارس 1996 در استان خراسان رضوی اشاره کنیم.
نقشه ای که در زیر تهیه کردم بررسی تراز 500 میلی بار بامداد پنجشبه پیشرو هست که از یک سو همزمان به تسلط ناوه ای عمیق با محور شمال شرق به جنوب غرب ، ریزش هوای سرد عرضهای شمالی با منشاء گرینلند رو داریم و از سوی دیگر جت استریم جنب حاره ای هم نقش رطوبت رسانی از دریای سرخ رو به منطقه ما انجام میده که ادغام دو جت قطبی و جنب حاره ای در استان خراسان رضوی منجر به شکلگیری جبهه بسیار فعال و قدرتمند بارشی میشه.
پس محدوده اوج بارش و یا شدت یا ضعف سرما در نقاط مختلف مسئله ای عجیب و دور از ذهن نیست.