• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
گرگان

Lørdag2. marsSøndag3. marsMandag4. marsTirsdag5. marsOnsdag6. marsTorsdag7. marsFredag8. marsLørdag9. marsSøndag10. mars
09.png
01d.png
03d.png
04.png
10.png
13.png
01d.png
03d.png
04.png
16°19°18°14°10°15°
2,4 mm nedbør i døgnet0,2 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet6 mm nedbør i døgnet25 mm nedbør i døgnet14 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet
vindpil.0025.330.png
vindpil.0025.350.png
vindpil.0000.000.png
vindpil.0025.345.png
vindpil.0025.305.png
vindpil.0025.010.png
vindstille.png
vindpil.0025.150.png
vindpil.0000.105.png

رشت

Lørdag2. marsSøndag3. marsMandag4. marsTirsdag5. marsOnsdag6. marsTorsdag7. marsFredag8. marsLørdag9. marsSøndag10. mars
05d.png
03d.png
03d.png
09.png
10.png
12.png
01d.png
03d.png
04.png
11°22°10°10°10°
4,0 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0,8 mm nedbør i døgnet4,4 mm nedbør i døgnet19 mm nedbør i døgnet19 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0,1 mm nedbør i døgnet2,0 mm nedbør i døgnet
vindpil.0025.025.png
vindpil.0050.190.png
vindpil.0000.035.png
vindpil.0000.300.png
vindpil.0050.325.png
vindpil.0025.340.png
vindpil.0000.115.png
vindpil.0050.195.png
vindpil.0000.005.png

فاروج

03d.png
01d.png
02d.png
01d.png
04.png
13.png
01d.png
01d.png
03d.png
19°11°13°19°10°-4°-11°-5°
1,3 mm nedbør i døgnet2,7 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet10 mm nedbør i døgnet19 mm nedbør i døgnet0,1 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet
vindpil.0050.210.png
vindpil.0050.285.png
vindpil.0025.115.png
vindpil.0000.205.png
vindpil.0050.305.png
vindpil.0025.030.png
vindpil.0000.075.png
vindpil.0025.100.png
vindpil.0025.120.png

nojeana

کاربر ويژه
واقعا که !!
بعضی ها همه عقدشونو سر یک حیوون خالی می کنن
متاسفانه خود من چند نفریرو میشناسم !!
کسی رو ببینم از نزدیک این کارو می کنه برخورد فیزیکی می کنم 100%
حالا نوید این  از رو عقده این کار و نکرد فقط رو عادت یه سنگ برداشت پرت کرد طرفش از بد روزگار هم جغد بیچاره رو گرفت خوب پیش می آد بعضی وقتا منم خیلی بخدا بهش رسیدم بقول دوستان من م که پرنده دوست 
ولی مرد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
گلول

Saturday02 MarchSunday03 MarchMonday04 MarchTuesday05 MarchWednesday06 MarchThursday07 MarchFriday08 MarchSaturday09 MarchSunday10 March
10.png
01d.png
02d.png
02d.png
13.png
13.png
01d.png
03d.png
04.png
-14°-17°-7°-1°
13 mm precipitation per 24 hours1.3 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours1.8 mm precipitation per 24 hours21 mm precipitation per 24 hours14 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours

samann

کاربر ويژه
دیروز داشتم دقت می کردم به درختایی که برگای کوچولو در آورده بودن، طفلیا برگای سبز خوش رنگشون توی برف قبلی سیاه شده بود ؛ تو این فکرم توی هوای بهاری این هفته که برگای بیشتری در میران و سر سبزی بیشتر میشه و در یک روز میخوان تغییر دمایی 22 درجه رو تجربه کنن چه اتفاقی میفته واسشون
و نکته بعدی اینکه آیا در دمای 8- تاب تحمل خواهند داشت.
این میزان گرادیان فشاری و دمایی چه تند بادی رو در مشهد ایجاد خواهد کرد؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
حالا نوید این از رو عقده این کار و نکرد فقط رو عادت یه سنگ برداشت پرت کرد طرفش از بد روزگار هم جغد بیچاره رو گرفت خوب پیش می آد بعضی وقتا منم خیلی بخدا بهش رسیدم بقول دوستان من م که پرنده دوست
ولی مرد

حالا بعضی ها اونطورین یکی هم مثل من و شما دلسوز پرنده ها
همیشه پشت پنجره اتاقم دسته دسته پرنده ریز و درشت در حال غذا خوردن هستن
پرنده اهلی هم که از 4 سالگی تا الان همیشه داشتم
الان یک مرغ عشق و یک طوطی کوتوله دارم که از جوجگی بزرگشون کردم و همین الان رو مانیتور نشستن:خنده1:

hamed2148

کاربر ويژه
دیروز داشتم دقت می کردم به درختایی که برگای کوچولو در آورده بودن، طفلیا برگای سبز خوش رنگشون توی برف قبلی سیاه شده بود ؛ تو این فکرم توی هوای بهاری این هفته که برگای بیشتری در میران و سر سبزی بیشتر میشه و در یک روز میخوان تغییر دمایی 22 درجه رو تجربه کنن چه اتفاقی میفته واسشون
و نکته بعدی اینکه آیا در دمای 8- تاب تحمل خواهند داشت.
این میزان گرادیان فشاری و دمایی چه تند بادی رو در مشهد ایجاد خواهد کرد؟

سلام سامان عزیز ولی خوشبختانه بیشتر باغات مشهد تو مناطق ییلاقی هستند و به مرحله شکوفه زنی ترسیدن و اگه برف بباره حداقل شکوفه ها تو خطر نیستند ، البته شاید !!!!!!!!

mohammadsadat

کاربر ويژه

واييي

اي كاش مقدو بود الان با يه كول ديسك مي يومدم يزد :خنده1:

محمد جان چون زيادن اگه امكانش باشه و الان وقت داري فصل نامه استاني 83 - 84 و 84 - 85 رو برام مي فرستي ؟ توي اين فصل نامه آمار شهرهاي همه استان ها هست ديگه ؟:گل:

ببخشید مهرداد جان این دایال آپ اذیت میکنه یکی دو هفته ای هست یزد نیستم

من بقیه قسمت های بخش هواشناسی رو نرفتم فقط این عمومی میام مثل اینکه اونجا شما و آقا امیر محسن بخش های تخصصی درست کردین
میخوای با راهنمایی خودت من همه فایل هامو اونجور جایی آپلود کنم واسه استفاده همه؟

aznavar

کاربر ويژه
اساتید محترم اگه امکانش هست درمورد سیستم پیشرو یکم توضیح بدید. وضعیت غرب که اصلا جالب نیست!

aznavar

کاربر ويژه

من بقیه قسمت های بخش هواشناسی رو نرفتم فقط این عمومی میام مثل اینکه اونجا شما و آقا امیر محسن بخش های تخصصی درست کردین
میخوای با راهنمایی خودت من همه فایل هامو اونجور جایی آپلود کنم واسه استفاده همه؟

محمد سادات جان شما ساکن یزد هستی. اما فک نکنم اصلیتتون یزدی باشه درسته؟

samann

کاربر ويژه
سلام سامان عزیز ولی خوشبختانه بیشتر باغات مشهد تو مناطق ییلاقی هستند و به مرحله شکوفه زنی ترسیدن و اگه برف بباره حداقل شکوفه ها تو خطر نیستند ، البته شاید !!!!!!!!

سلام حامد جان. من یک ماهی هسته اون سمتا نرفتم نمیدونم اونجاها اوضاعشون چه جوریاست
خدا کنه این هفته هم شکوفه ندن البته خوشبختانه سرمای قبلی شکوفه دهیشونو به تاخیر انداخته:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

واي شرمنده م محمد جان

نمي خوام باعث زحمت بشم با سرعت اينترنت پايين

هر وقت تونستي خوشحالم مي شم آمارها رو در اين تاپيك كه محمد رضا زحمتش رو كشيده بزاري :

بازم شرمنده :احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تحلیل سامانه بارشزا و فعال 17 اسفند 1391

نکته دیگه آبدیت نروژ در نظر گرفتن بارش عالی برای فردا در محدوده شمال شیروان قوچان تا چنارانه حدود 20 میل در مناطقی مثل علی بلاغ ، باجگیران ، امامقلی ، سلطان زیرابه بقمج و...
که از این سیستم ضعیف عجیب به نظر می رسه

سلام محسن جان

من یک مقاله رو در ارتباط با الگوهای موثر بر بارش کشور مطالعه میکردم . در این الگو اذعان شده بود که سالهایی که اقلیم ایران دچار ناهنجاری شدید میشه ، استان خراسان رضوی بیشترین و بهترین استفاده رو از این وضعیت میبره. در این سالها، شمال شرق ایران تحت تاثیر ریزش هوای سرد و بارشهایی با منشاء اقیانوس اطلس در ماههای اسفند و فروردین قرار میگیره!

اگه بخوایم مثال یزنیم باید به بارشهای 27 فوریه 2003 و 4 مارس 1996 در استان خراسان رضوی اشاره کنیم.

نقشه ای که در زیر تهیه کردم بررسی تراز 500 میلی بار بامداد پنجشبه پیشرو هست که از یک سو همزمان با تسلط ناوه ای عمیق با محور شمال شرق به جنوب غرب ، ریزش هوای سرد عرضهای شمالی با منشاء گرینلند رو داریم و از سوی دیگر جت استریم جنب حاره ای هم نقش رطوبت رسانی از دریای سرخ رو به منطقه ما انجام میده که ادغام دو جت قطبی و جنب حاره ای در استان خراسان رضوی منجر به شکلگیری جبهه بسیار فعال و قدرتمند بارشی میشه.

پس محدوده اوج بارش و یا شدت یا ضعف سرما در نقاط مختلف مسئله ای عجیب و دور از ذهن نیست.

ggj7v5084pdlccjcnq54.jpg

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه

سلام محسن جان

من یک مقاله رو در ارتباط با الگوهای موثر بر بارش کشور مطالعه میکردم . در این الگو اذعان شده بود که سالهایی که اقلیم ایران دچار ناهنجاری شدید میشه ، استان خراسان رضوی بیشترین و بهترین استفاده رو از این وضعیت میبره. در این سالها، شمال شرق ایران تحت تاثیر ریزش هوای سرد و بارشهایی با منشاء اقیانوس اطلس در ماههای اسفند و فروردین قرار میگیره!

اگه بخوایم مثال یزنیم باید به بارشهای 27 فوریه 2003 و 4 مارس 1996 در استان خراسان رضوی اشاره کنیم.

نقشه ای که در زیر تهیه کردم بررسی تراز 500 میلی بار بامداد پنجشبه پیشرو هست که از یک سو همزمان به تسلط ناوه ای عمیق با محور شمال شرق به جنوب غرب ، ریزش هوای سرد عرضهای شمالی با منشاء گرینلند رو داریم و از سوی دیگر جت استریم جنب حاره ای هم نقش رطوبت رسانی از دریای سرخ رو به منطقه ما انجام میده که ادغام دو جت قطبی و جنب حاره ای در استان خراسان رضوی منجر به شکلگیری جبهه بسیار فعال و قدرتمند بارشی میشه.

پس محدوده اوج بارش و یا شدت یا ضعف سرما در نقاط مختلف مسئله ای عجیب و دور از ذهن نیست.

ggj7v5084pdlccjcnq54.jpg

سپاس بیکران استاد عزیز:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا