• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
:خنده1:

اووو کجای کاری من چشمامو هم عمل کردم! الان هم زیاد پشت کامپیوتر نمی شینم چون ضرر داره!

دارم آلبوم های شادمهر عقیلی رو دانلود می کنم تا زمانی که بوشهر بارون اومد بریم تو حس! :خنده1: ژینا گُل مَََمَمَمَن :سوت:

دشت ارژن مال 5 هزار تومن قیصی خریدم. دلت آب! :خنده1: اَی خوشمزه بود! عاشق قیصی ام! :شاد2:

به سلامتی، قیصی نمیدونم چیه اما نوش جانت
پس بروبچ نظام وظیفه رو دور زدی اول معافی بعد عمل جراحی:خنده1:
سعی کن ازش خوب استفاده کنی، از الان میتونی واسه خیلی از استخدامی ها آماده بشی

ماهان.

کاربر ويژه
درود !
وضعیت حساس مرکز هوای سرد اسکاندیناوی ، امروز ! همه چیز به این بستگی داره !
امیدوارم یه کم ریزشش به سمت غربتر ایران شیفت کنه تا همه از بارش سنگین بهره ببریم !:گل:

ivkips48ztdo05s32q.png
[/URL][/IMG]

اتفاقن اگه این کم‌فشاری که مشخص کردید نزدیک بشه شمال گرمباد میاد. هوای سرد چند روز آینده از پرفشاری ناشی می‌شه که الان روی بریتانیا قرار داره و چهارشنبه به شمال غرب منطقه ما می‌رسه

euro2.120hr.png

این صفحه رو دمبال کنین می‌بینین از کجا اومده

http://wxmaps.org/pix/euro2.120hr.png

سیبری

کاربر ويژه

محمد سادات عزیز خدمت رو سعی کن بیفتی پادگان ارتش امامقلی قوچان
پارتی دارم میگم 12 به بعد آزادت کنه!
ضمنابرف سرماشم عالی! هر کی رفته تعریف کرده!

xbd517bq3jh0hdktxgkj.jpg

Rastegari

Banned

آره دیگه! راحت شدیم:شاد:

واقعا نمی دونی قیسی چیه؟

از این ها تا حالا نخوردی؟!

800px-Ab_food_04.jpg

خودت که کوهرنگ زیاد رفتی

این عکسو من از مغازه های کوهرنگ گرفتم

کشک ها و قیسی ها و آجیل ها و دوغ های محلی و... اش حرف نداشت

همینجا عسل طبیعی کوهرنگ رو هم می فروختن

اینم عکسش:

74664647489162376477.jpg

amir tehranpars

کاربر ويژه
اتفاقن اگه این کم‌فشاری که مشخص کردید نزدیک بشه شمال گرمباد میاد. هوای سرد چند روز آینده از پرفشاری ناشی می‌شه که الان روی بریتانیا قرار داره و چهارشنبه به شمال غرب منطقه ما می‌رسه

euro2.120hr.png

این صفحه رو دمبال کنین می‌بینین از کجا اومده

http://wxmaps.org/pix/euro2.120hr.png

دیدم !
الان دوروزه دارم اینو دنبال میکنم !
گرمباد یکشنبه سواحل به علت قرارگیری پشته گرم به علت ریزش این هوای سرد روی دریای سیاهه که نشون دهنده بارش سنگین اواخر هفته سواحله!
wunderground رو دنبال کن میفهمی !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]انیمیشن بارش -فشار سطح دریا- ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار

108 الی 168 ساعت آینده( مجموع 12 ساعته
[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif] بارش )

مدل جی اف اس

f4c5q7bsxsgrn6aktf1.gif

ماهان.

کاربر ويژه
دیدم !
الان دوروزه دارم اینو دنبال میکنم !
گرمباد یکشنبه سواحل به علت قرارگیری پشته گرم به علت ریزش این هوای سرد روی دریای سیاهه که نشون دهنده بارش سنگین اواخر هفته سواحله!
wunderground رو دنبال کن میفهمی !
هوای سرد از کجا ریزش می‌کنه؟ از نزدیک شده مرکز پرفشار. اگه اون پرفشار به سمت شرق و منطقه ما نیاد و اون کم‌فشار رو پس نزنه، بارش و سرمایی هم در کار نیست.

amir tehranpars

کاربر ويژه
هوای سرد از کجا ریزش می‌کنه؟ از نزدیک شده مرکز پرفشار. اگه اون پرفشار به سمت شرق و منطقه ما نیاد و اون کم‌فشار رو پس نزنه، بارش و سرمایی هم در کار نیست.

پرفشار آزور به سمت بالا دست حرکت میکنه و با ایجاد شیبی مناسب هوای سرد رو به پایین دست سر میده !:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان یک کشف جدید کردم

نروژ از مدل CMC تبعیت کرده که واسه مشهد 42 میلیمتر برف پیش بینی کرده:

13030700_2_0100.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Model:CMC: Global weather forecast model from the "Canadian Weather Service"
Updated:2 times per day, from 10:00 and 23:00 GMT
Greenwich Mean Time:12:00 GMT = 12:00 GMT
Resolution:0.6° x 0.6°
Parameter:Isotachs 10m
Description: This map shows isotachs - lines on a given surface connecting points with equal wind speed - together with isobars - the line of equal atmospheric pressure at 10m above the ground. The unit used is kph (kilometers per hour). (wind-converter)
NWPNumerical weather prediction uses current weather conditions as input into mathematical models of the atmosphere to predict the weather. Although the first efforts to accomplish this were done in the 1920s, it wasn't until the advent of the computer and computer simulation that it was feasible to do in real-time. Manipulating the huge datasets and performing the complex calculations necessary to do this on a resolution fine enough to make the results useful requires the use of some of the most powerful supercomputers in the world. A number of forecast models, both global and regional in scale, are run to help create forecasts for nations worldwide. Use of model ensemble forecasts helps to define the forecast uncertainty and extend weather forecasting farther into the future than would otherwise be possible.

Wikipedia, Numerical weather prediction, http://en.wikipedia.org/wiki/Numerical_weather_prediction(as of Feb. 9, 2010, 20:50 GMT).

13030700_2_0100.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا