• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
سازمان هواشناسی آلمان اعلام کرده که این کشور امسال پنجمین زمستان متوالی سردتر از نرمال خودش رو سپری کرده که در طول دوره‌ی آمارگیری سابقه نداشته

در این آمار زمستان ماههای دسامبر، ژانویه و فوریه در نظر گرفته شده

2008-2009: 0.2 درجه سردتر از نرمال
2009-2010:‌ 1.2 درجه سردتر از نرمال
2010-2011: 0.5 درجه سردتر از نرمال
2011-2012: 0.1 درجه سردتر از نرمال
2012-2013: 0.4 درجه سردتر از نرمال

توی این تحقیق نوشته شده که سال 2000 برای دهه‌های بعدش زمستان‌های گرمتر و برف کمتری پیش‌بینی شده بود چون دهه‌ی 1990 نسبت به سال‌های قبلش، آلمان زمستان‌های گرمتر و با بارش باران بیشتری داشت. اما بر خلاف پیش‌بینی‌ها در سال‌های اخیر زمستان‌ها سردتر و بارش برف بیشتر شده.

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
آمار ماه فوریه‌ی ایستگاه ماگدبورگ هم اعلام شد

حداقل مطلق دما: 6.8-
میانگین دمای کمینه:‌ 1.8-
میانگین دمای روزانه:‌ 0.2+
میانگین دمای بیشینه: 2.2+
حداکثر مطلق دما: 8.7+

تعداد روزهای با دمای کمینه صفر یا زیر صفر: 23 روز
تعداد روزهای با دمای بیشینه صفر یا زیر صفر:‌ 6 روز

تعداد ساعات آفتابی: 33.1 ساعت

جمع بارش: 38.4 میلی‌متر

حداکثر سرعت باد: 62 کیلومتر در ساعت

تعداد روزهای با بارندگی: 21 روز
تعداد روزهای با بارش برف: 16 روز
حداکثر برف روی زمین: 16 سانتیمتر
تعداد روزهای با برف روی زمین: 22 روز

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود بر پاکان و همه عزیزانم:گل:

انقلاب نروژ رو برای مشهد تبریک ویژه عرض میکنم...:گل:

نروژ برای اردبیل امروز خیلی کم لطفی کرد ! نظر اساتید چیه ، منت کمی نگران شدم ؟ آیا تغیری در نقشه ها ایجاد شده که...؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
آمار ماه فوریه‌ی ایستگاه ماگدبورگ هم اعلام شد

حداقل مطلق دما: 6.8-
میانگین دمای کمینه:‌ 1.8-
میانگین دمای روزانه:‌ 0.2+
میانگین دمای بیشینه: 2.2+
حداکثر مطلق دما: 8.7+

تعداد روزهای با دمای کمینه صفر یا زیر صفر: 23 روز
تعداد روزهای با دمای بیشینه صفر یا زیر صفر:‌ 6 روز

تعداد ساعات آفتابی: 33.1 ساعت

جمع بارش: 38.4 میلی‌متر

حداکثر سرعت باد: 62 کیلومتر در ساعت

تعداد روزهای با بارندگی: 21 روز
تعداد روزهای با بارش برف: 16 روز
حداکثر برف روی زمین: 16 سانتیمتر
تعداد روزهای با برف روی زمین: 22 روز

زمستون واقعی!!!!

سیبری

کاربر ويژه
انیمیشن بارش -فشار سطح دریا- ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار

108 الی 168 ساعت آینده( مجموع 12 ساعته
بارش )

مدل جی اف اس

f4c5q7bsxsgrn6aktf1.gif

حقیقتش با دیدن این انیمیشن کمی دلهره و اضطراب بر بنده مستولی گشته
خوف آن دارم که تمام سهم بارش ما را تربت و جنوب خراسان به تاراج برده و ما بی نصیب !

معمولا تربت زمانی هسته بارشه که بیشتر بارشا از سیستم جنوبی باشه و سرما بعدش نفوذ کنه ( 540 تا جنوب خراسان میره ولی تو این نقشه احتمالا بعد اوج بارشه) البته این یه احتماله و بیشتر نقشه ها و سایتها تا الان هسته بارشا رو برای شمال خراسان و روی مشهد چناران و قوچان زده بودن با سرمای عالی ولی خوب همین احتمال هم باعث تشویش و اضطراب من شده و من در مورد برف و سرما خیلی خیلی بی طاقتم و اصلا نمی تونم بعد از اینکه به یه برف درست حسابی امید بستم ضد حال بخورم
طاقت ندارم ببینم حتی میلیمتری از بارش و درجه ای از سرما تو آبدیتهای بعدی کم شده
بنابراین الان میرم و به امید خدا با اولین کریستالهای برف آخر هفته بر میگردم
بدرود عزیزان بدرود:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
خوف آن دارم که تمام سهم بارش ما را تربت و جنوب خراسان به تاراج برده و ما بی نصیب !

معمولا تربت زمانی هسته بارشه که بیشتر بارشا از سیستم جنوبی باشه و سرما بعدش نفوذ کنه ( 540 تا جنوب خراسان میره ولی تو این نقشه احتمالا بعد اوج بارشه) البته این یه احتماله و بیشتر نقشه ها و سایتها تا الان هسته بارشا رو برای شمال خراسان و روی مشهد چناران و قوچان زده بودن با سرمای عالی ولی خوب همین احتمال هم باعث تشویش و اضطراب من شده و من در مورد برف و سرما خیلی خیلی بی طاقتم و اصلا نمی تونم بعد از اینکه به یه برف درست حسابی امید بستم ضد حال بخورم

تربت به تاراج ببرد؟:خنده1::خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
میانگین دمای سه‌ماه زمستان در آلمان از 1998 تا 2012 که نشون‌ می‌ده روند دما شیب نزولی داشته

kowa3.jpg

babak2006

کاربر ويژه

سلام وعرض ادب
چی شده محسن جان بی خیال بابا
هرچی بخواد بشه می شه یادته همین یکی دوتا سیستم قبل برای تربت بیشترین بارش درنظرگرفته شده بود اما درعمل کمترین مقدارامد والبته برعکسش هم خیلی پیش امده
امید بستن به سایت نروژ درحالیکه 5روزدیگه تااغازبارش ها مونده اصلا عاقلانه نیست می بینی همین امشب همه رو پروند یا یکهو دوبرابر کرد کلا جوگیری زیاد تو کارشه
پس بی خیال هرچی بخواد بشه می شه من که خودم پست نمی دم اما همین که پست های شما رو می بینم انرژی می گیرم پس جایی نرو که همین جا بهترین جاست:گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
آره دیگه! راحت شدیم:شاد:

واقعا نمی دونی قیسی چیه؟

از این ها تا حالا نخوردی؟!

800px-Ab_food_04.jpg

خودت که کوهرنگ زیاد رفتی

این عکسو من از مغازه های کوهرنگ گرفتم

کشک ها و قیسی ها و آجیل ها و دوغ های محلی و... اش حرف نداشت

همینجا عسل طبیعی کوهرنگ رو هم می فروختن

اینم عکسش:

74664647489162376477.jpg

چرا خوردم اینا مال آلوه درسته؟ اونایی که مال زردآلوه ما بهش برگه میگیم

کدخدا

کاربر ويژه
برام جای سوال بود چرا سد 15 خرداد قم باز کردن حالا فهمیدم تخلیه کامل شده برای ذخیره سازی آب سرشاخه های دز و شیرین شدن اب :خنده1:

قم/​
ذخیره سازی آب سرشاخه های دز در سد 15 خرداد آغاز شد.
872988_181.jpg
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، مدیرعامل شرکت منطقه ای آب قم گفت به منظور تامین آب شرب شیرین شهر قم در تابستان سال آینده ، طرح ذخیره سازی آب سرشاخه های دز در سد 15 خرداد آغاز شده است.
آقای رضوی افزود: آب ذخیره شده در این سد ، مازاد آب شیرینی است که از طریق خط لوله به شهر قم منتقل می شود .
یادآور می شود : برای آماده سازی اجرای این طرح ، پیش از این آب شور سد 15 خرداد تخلیه شده است.
طرح انتقال آب از سر شاخه های دز به فلات مرکزی ایران سال آینده به بهره برداری کامل خواهد رسید./س

http://khabarfarsi.com/ext/4647494

saeed hh

کاربر ويژه
Day Mar 6

11.png
58[SUP]°F[/SUP]High
Showers

Chance of rain:50%Wind:WNW at 11 mph Humidity:45%UV Index:2 - LowSunrise27 am Moonset29 pm Moonphase:Waning Crescent
  • Collapse Details
Night

11.png
41[SUP]°[/SUP]Low
Showers

Chance of rain:60%Wind:WNW at 9 mph Humidity:48%UV Index:0 - LowSunset04 pm Moonrise59 am Moonphase:Waning Crescent
  • Collapse Details

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

saeed hh

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۴۲۸۵۶
۱۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۴

یک منبع آگاه درباره وقایع به وقوع پیوسته در اصفهان به «تابناک» گفت: این غائله که روز گذشته آغاز شده بود با گذشت زمانی نسبتا طولانی و پس از به وقوع پیوستن برخی حوادث نامطلوب مانند آسیب دیدن یکی از خطوط اصلی انتقال آب به استان مجاور اصفهان، درگیری معترضان و پلیس، تحریک احساسات عمومی و مواردی از این دست خاتمه یافت.

وی که عامل اصلی بروز این اتفاق را خشک‌سالی ناشی از کم بارشی در سالهای اخیر دانست، افزود: برخلاف آنچه برخی کشاورزان معترض تصور می‌کنند، آب زاینده رود نه برای کشت و زرع، بلکه برای تامین آب آشامیدنی به برخی نقاط منتقل می‌شود و این ماجرا با تامین شرایط اولیه زندگی برخی هموطنانمان رابطه مستقیمی دارد.

او در پایان با دعوت از مردم به حفظ آرامش می‌گوید: طی دو روز اخیر مسئولان استانی به همراه جمعی از مسئولان کشوری در منطقه حضور یافته و تلاش دارند تا تدبیری برای رفع مشکلات مردم بیاندیشند اما از سویی این اقدام می‌توانست پیش از وقوع حوادثی از این دست رخ دهد و از سوی دیگر لازم است که کشاورزان با آرامش بیشتری برای حل مشکلات گام بردارند.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

"امروز 11 اسفند 91" ، با نفوذ جریانات شمالی در سواحل شمالی کشور ابرناکی و بارش و بتدریج کاهش دما رخ می دهد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران از سازمان هواشناسی، امروز "11 اسفند ماه 91" وضعیت آب و هوای کشور، براساس نقشه های پیش یابی به این گونه است که از بعدازظهر امروز در نوار غربی کشور،دامنه های زاگرس مرکزی و جنوبی، دامنه های جنوبی البرز و سپس شمال شرق کشور افزایش ابر،وزش باد و بارش پراکنده پیش بینی می شود.

براساس این گزارش، با نفوذ جریانات شمالی در سواحل شمالی کشور ابرناکی و بارش و بتدریج کاهش دما رخ می دهد و این وضعیت بعدازظهر فردا نیز در مناطق مذکور به تناوب ادامه خواهد داشت.

874560_107.jpg

همچنین، موج جریانات شمالی روز یکشنبه از شمال شرق کشور خارج می شود.

لازم به ذکر است ، به دليل افزايش سرعت وزش باد امروز در برخي مناطق استان هاي غربي کشور از جمله ايلام، لرستان، خوزستان، کرمانشاه و کردستان باد و گرد و خاک دور از انتظار نيست.

وضعیت آب و هوای استان های تهران و البرز امروز، نیمه ابری و در اوایل شب افزایش ابر وبارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می شود.

mohammadsadat

کاربر ويژه
برام جای سوال بود چرا سد 15 خرداد قم باز کردن حالا فهمیدم تخلیه کامل شده برای ذخیره سازی آب سرشاخه های دز و شیرین شدن اب :خنده1:

قم/​
ذخیره سازی آب سرشاخه های دز در سد 15 خرداد آغاز شد.
872988_181.jpg
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، مدیرعامل شرکت منطقه ای آب قم گفت به منظور تامین آب شرب شیرین شهر قم در تابستان سال آینده ، طرح ذخیره سازی آب سرشاخه های دز در سد 15 خرداد آغاز شده است.
آقای رضوی افزود: آب ذخیره شده در این سد ، مازاد آب شیرینی است که از طریق خط لوله به شهر قم منتقل می شود .
یادآور می شود : برای آماده سازی اجرای این طرح ، پیش از این آب شور سد 15 خرداد تخلیه شده است.
طرح انتقال آب از سر شاخه های دز به فلات مرکزی ایران سال آینده به بهره برداری کامل خواهد رسید./س

http://khabarfarsi.com/ext/4647494

سلام محمد جان مگه آب سد 15 خرداد شوره :تعجب2: فکر کنم اشتباهی شده باشه، چون قمرود حداقل تا محلات یه رودخونه شیرین و درست و حسابیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا