• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
آریا دیروز که رفتی کوه برف تو سایه از کجا شروع میشد ؟ ایستگاه 2 تو سایه برف داشت ؟

سیبری

کاربر ويژه

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا دیروز که رفتی کوه برف تو سایه از کجا شروع میشد ؟ ایستگاه 2 تو سایه برف داشت ؟

از یه کم پایین تر از ایستگاه 2 شروع میشد
تو سایه برف بود اما در حد 1 سانتی متر که در حال آب شدن بود!
البته تو ایستگاه یک هم چند تا لکه ی کوچیک تو کوه تو سایه ها مونده بود که مایه ی خوشحالیه:خنده1:

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
اونطوریکه موهای سرش مثل دندوناش سفید میشه!

اما دوستان هر جا که میتونید به اشتراک بزارید شاید سهمی تو پیدا شدن و شاد شدن دل مادرش داشته باشیم:گل:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54473
منم امیدوارم به زودی پیدا بشه :(
w1zjjgfxz6gsk8k4a37.jpg

ولی محسن جان اگه اینطوره پس دیگه ما سال یعد فروم نیایم پرونده برف تهران و پیچیدید رفت .:خنده1:

aria_tehran

کاربر ويژه
یکم پایین تر از ایستگاه 2
7o3iiyv1mmdchpfkeg0.jpg

واقعا آدم نمیدونه گریه کنه یا بخنده از دیدن این عکس!!

mohamad$

کاربر ويژه
محمد سالهای قبل چه اتفاقی می افتاد که حتی جنوبه شهرم برف میومد؟

سرما و بارش با هم همزمان میشدن مثل همین شرایطی که برای مشهد قراره رخ بده . ولی الان اول بارش رخ میده و بعدش سرما میاد و حتی بلعکس . که در این صورت بسته به فریزینگ لول شمال تهران برف میاد که مطمئنا برفشم جالب نمیشه .

اون اخر اذر مهراباد چندین ساعت برف گزارش کرد و اینطور نبود که بارون تو دمای +5 بیاد و تجریش 20 25 سانت برف بشینه . مهراباد تو +1 و شاید +2 برف ابکی و برفابه میومد و شمال شهر برف متوسط تا خوبی اومد . دمای مهراباد مرزی بود و گرنه یه درجه بالاتر بود برف تجریش به جای 20 25 سانت

میشد 7 - 8 سانت .

سیبری

کاربر ويژه
منم امیدوارم به زودی پیدا بشه :(
w1zjjgfxz6gsk8k4a37.jpg

ولی محسن جان اگه اینطوره پس دیگه ما سال یعد فروم نیایم پرونده برف تهران و پیچیدید رفت .:خنده1:
:خنده1:

خوب امسال سال بد تهران یا بهتر بگیم بدترین زمستان تو چند دهه اخیر بوده ، همون طور که واسه همدان خیلی بد بوده ، همونطور که واسه زنجان خیلی بد بوده ، همون طور که واسه کرج واسه قزوین و...
ولی مطمئنا پایتخت دیر یا زود از خواب غفلت بیدار میشه

aria_tehran

کاربر ويژه
از ایستگاه دو به بعد تازه برف شروع میشد که بعضی جاهاش تو آفتاب هم برف داشت

41tonccasszlo8ti7pz.jpg

این در حالی هستش که من اونور ایستگاه دو برف خاصی ندیدم حتی تو سایه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

این عکست رو خیلی دوس داشتم واسه همین گفتم یه ذره خوشگلترش کنم و بهت تقدیم کنم:

s6bo3nalsq5t5zxhpf.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا