من که همیشه میگم خدا کنه هوا سرد بشه که برفا یخ بزنن بمونن !ببین من که نمیگم بده . اصلا ممکنه 1 متر هم با همین سیستم های گرم توی مثلا 3000 متر بباره ولی دوومی نداره . بعد چند روز کلی از اون 1 متر اب میشه ولی اگه سرما باشه کامل حفظ میشه .
من که همیشه میگم خدا کنه هوا سرد بشه که برفا یخ بزنن بمونن !
نمیدونم چرا اینارو داری به من میگی:تعجب2:؟
:50::50:بابا من که به محسن قوچان نقل قول زدم اون اولی و . خودت یهو جواب دادی . نگاه کن پستا رو . :خنده1: به شما کار نداشتم که .
بابا من که به محسن قوچان نقل قول زدم اون اولی و . خودت یهو جواب دادی . نگاه کن پستا رو . :خنده1: به شما کار نداشتم که .
آبدیت جدید GFS بارشامون رو یکمی کاهش داده ولی هنوز اصل بارشا محفوظه خدا رو شکر. فقط نکته بدش برای ما که برف رو دوست داریم عدم نفوذ درست و حسابی کانتر 540 به مشهد در زمان اوج بارشا هست: (سرماش هم اصلا و ابدا با چیزی که نروژ پیشبینی کرده مطابقت نداره)
http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12
سلام آرش عزیز
خیلی عذر خواهی میکنم از خدمت تون ولی خشبختانه تحلیل تون درست نیست چون اگه اطلاعات پیش بینی متوگرام فرودگاه مشهد رو ببینید متوجه می شید که عمده بارش به شکل برف رخ خواهد داد( بر اساس مدل جی اف اس)
گاهی وقتا کانتر 540 از مشهد پایین تر قرار میگیره ولی بارش باران رخ میده و گاهی هم با بیشتر از 540 عمده بارش به شکل برف نمود پیدا میکنه چون هسته سامانه سرد هست.
بعد هم واسه 2 دکامتر که خدا اینقده سخت نمیگیره !!!! میگیره؟؟؟؟
اقلیم مشهد هست و هیچ کاری از دست ما بر نمیاد: