• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
20 فروردین 90-رودخانه بار-(وبلاگ هوای مشهد)
24322956552253944623.gif

nojeana

کاربر ويژه
خدا امسال یه برف درست حسابی ندیدم بخدا عقده برف دارم خدا کنه لااقل یه برف 20 سانتی این اسفند بباره گور بابا ماندگاری فقط 20 سانت برف زیر پا آدم خرچ خرچ کنه آخه برف تازه با برف کهنه حتی دیشب باریده باشه صداش فرق می کنه و حال می ده
اینم چند عکس برفی نهاوند دیماه امسال
j8ngihq0sves5fcqtc.jpg
20yfvplsinjbugaogtr.jpg
0jjbejcg33idl3v2nuxb.jpg
k1niaz1e1thi9upto96.jpg

خوب اینم چند عکس پائیزی بخدا حسرت پائیز و خرچ خرچ از نوع راه رفتن رو برگهای پائیز هم موند به دلم

sld9drovzwp6x5jip1.jpg
28jkafoni7wbip93wwb.jpg

خوب خدا هم بخدا داره پارتی بازی می کنه سرما - زندگی - عشق و حال - برف همه رو فرستاد آمریکا و اروپا ما هم امسال فقط حسرت یه برف حالا گور بابا بقیه نصیبمون شد

hamed2148

کاربر ويژه
اميرمحسن جان استاد گرامي اين برفي كه ميخاد بياد از برف دي ماه سنگين تره يا نه ؟؟؟

s@d3q

کاربر ويژه
برا اینجام برف خوبی زده ولی بقول معروف جوجه رو آخر پائیز می شمرن

بله آقا جوجه رو آخر زمستون میشمرن..ولی خب ما چون خیلی وقت بود همچین پیش بینی از نروژ ندیده بودیم فرصت ذوق زده شدن رو از دست ندادیم:خجالت2:..حالا اینجا یعنی کجا؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضا جان

کلا این حست رو خیلی دوست دارم. بلا بودنت- تزریق هیجان و نشاط به جمع دوستان و ...:خنده1::گل:

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا جان

کلا این حست رو خیلی دوست دارم. بلا بودنت- تزریق هیجان و نشاط به جمع دوستان و ...:خنده1::گل:

ما مخلصیم:احترام:
در تزریق نشاط و امید به دوستان که ما در محضر شما شاگردی میکنیم:خنده1:
اما بلا بودن رو ...:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخ ميدوني براي چي پرسيدم چون اون موقع هم نروژ بارش مشهد رو حدودا ١٨ ميل برف زده بود و بعد ٣٣ ميل باريد ولي حالا بيشتر زده و ممكن سنگين تر بشه ؟؟!!

تا این لحظه که اپدیتها فوق العاده بودند و اگه همچنان این روند ادامه داشته باشه شاید بارش بیشتر هم باشه.

ولی کلا بنظرم یک تفاوت اساسی با برف اول دی داره این سیستم و اون اینکه برف اول دی خشک و ریز بود ولی این برف درشت و آبدار

hamed2148

کاربر ويژه

تا این لحظه که اپدیتها فوق العاده بودند و اگه همچنان این روند ادامه داشته باشه شاید بارش بیشتر هم باشه.

ولی کلا بنظرم یک تفاوت اساسی با برف اول دی داره این سیستم و اون اینکه برف اول دی خشک و ریز بود ولی این برف درشت و آبدار

اتفاقا استاد ميخواستم همين سئوال رو بپرسم كه شكل دونه هاي برف به چه شكليه چون اگه همون ٣٣ تا اينبار با دانه هاي آبدارتر بباره حجم برف خيلي بيشتر از برف دندان اره اي ميشه نه؟؟؟

nojeana

کاربر ويژه
آره مهرداد جان مطمئن ترین نقطه برا عکس و هر فایلیه به نظر منم یادمه 1389 یا اوایل 90 بود که بعد از توصیه مهرداد توش عضو شدم و واقعا هم راضیم باوجود قطع و وصل های متناوب ی که داره.
خوب امروز طرف های ساعت  1100 بود بیرون رفتم و حس بهار بهم دست داد واقعا از همون حس همیشگی که تو این فصل بهم دست می ده احساس تولد و زندگی دوباره و مجددا به یاد این دموی زیبا افتادم 
امروز سمت اشتهارد و نظر آباد و هشتگرد در غرب استان البرز رفتم خوب هوا در کل مسیر ابری گاها بارون های ماشین کثیف کن وجود داشت می خواست طالقان هم برم خوب فرصت نشد گفتم به شب می خورم خوب جالبترین نکته در کل مسیر شوره زار و نمک زارهای مسیر بین اشتهارد و نظر آباد بود عکس نتونستم زیاد بگیرم. خلاصه تجربه ای بود کاشکی بجای رانندگی بی هدف مستقیم به طالقان و یا سمت تهران می اومدم خوب تجربه بود .
بگذریم امروز بحث کلاغ بود جالبه تو کل این مسیر نتونستم یک دونه کلاغ هم ببینم به یکباره یک نژاد منحوس کلاغ رو دیدم و علتش رو فهمیدم
خوب اینم عکسش حالا شما بگید چرا؟
Magpie%2022-03-2004%20DSCN9246lw.jpg
خوب می بینم هیچکی جواب نداد اینا اسمشون کلاغ زاغی ه خوب منطقه ما حداقل تا سال 1379 یک دونه هم ازشون وجود نداشت و یاده بروجرد هم نبود ولی از سیلاخور بروجرد به پائین به وفور وجود داشتند خوب تغییرات آب و هوائی باعث شد زیستگاهشون الان تا زمان آباد و الفاوت ملایر هم برسه البته هنوز تو همدان ازشون ندیدم و ماشساله نهاوند خیلی زیاد شدند
خوب حالا این موجودات کوچیک و هوشمند خیلی برا بچه زائی تنبل اند و خلاصه حال و حوصله جوجه پروری ندارند می آن یه پرنده رقیب که عموما کلاغ معمولی هست پیدا می کنند و پس از کمین کردن تا کلاغ از لانه و تخم هاش دور می شه یه تخم عینا شبیه تخم کلاغ می ذاره اونجا و تخم اصلی رو یا پرت می ده و یا بیخیال می شه و زمانیکه جوجه از تخم بیرون می آد خوب یه سر و گردن از جوجه ها بیچاره کلاغ بزرگتره یا اونا رو می اندازه بیرون لونه یا تخم شون رو نابود می کنه خلاصه ببخشید از اون نژاد های ژنتیک تخم حروم ه کلاغه بگذریم منطقه ما الان جمعیت کلاغ معمولی بشدت در حال کاهش فقط بخاطر این نژاد تازه به دوران رسیده و جدید کلاغ .
دیدم انگاری تهران هم دارند می رسند خوب یه خطره دیگه البته یه پیر مرد این داستان و برام تعریف کرد و گفت به چشم خودش دیده و می گفت جدیدا کلاغ ها پی بردند و همیشه یه کلاغ بعنوان نگهبان در کلونی لونه ها بعنوان نگهبان می مونه

rahsazan

کاربر ويژه
خوب می بینم هیچکی جواب نداد اینا اسمشون کلاغ زاغی ه خوب منطقه ما حداقل تا سال 1379 یک دونه هم ازشون وجود نداشت و یاده بروجرد هم نبود ولی از سیلاخور بروجرد به پائین به وفور وجود داشتند خوب تغییرات آب و هوائی باعث شد زیستگاهشون الان تا زمان آباد و الفاوت ملایر هم برسه البته هنوز تو همدان ازشون ندیدم و ماشساله نهاوند خیلی زیاد شدند
خوب حالا این موجودات کوچیک و هوشمند خیلی برا بچه زائی تنبل اند و خلاصه حال و حوصله جوجه پروری ندارند می آن یه پرنده رقیب که عموما کلاغ معمولی هست پیدا می کنند و پس از کمین کردن تا کلاغ از لانه و تخم هاش دور می شه یه تخم عینا شبیه تخم کلاغ می ذاره اونجا و تخم اصلی رو یا پرت می ده و یا بیخیال می شه و زمانیکه جوجه از تخم بیرون می آد خوب یه سر و گردن از جوجه ها بیچاره کلاغ بزرگتره یا اونا رو می اندازه بیرون لونه یا تخم شون رو نابود می کنه خلاصه ببخشید از اون نژاد های ژنتیک تخم حروم ه کلاغه بگذریم منطقه ما الان جمعیت کلاغ معمولی بشدت در حال کاهش فقط بخاطر این نژاد تازه به دوران رسیده و جدید کلاغ .
دیدم انگاری تهران هم دارند می رسند خوب یه خطره دیگه البته یه پیر مرد این داستان و برام تعریف کرد و گفت به چشم خودش دیده و می گفت جدیدا کلاغ ها پی بردند و همیشه یه کلاغ بعنوان نگهبان در کلونی لونه ها بعنوان نگهبان می مونه

من از این زاغی ها در سمنان خیلی دیدم اما یکی از دوستان میگفت که جدیدا در مشهد هم دیده
البته ماشالله جمعیت کلاغها و زاغهای معمولی مشهد انقدر هست که از خجالت همنوعان جدیدشون دربیان:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین پیش بینی برای مشهد در ساعات پیشرو:

[h=2]Time: 00:36 (21:06 UTC)
[h=4]Current weather observation
The report was made 6 minutes ago, at 21:00 UTC
Wind 7 km/h from west/northwest
Temperature 12°C
Humidity 50%
Pressure 1015 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

[h=4]Forecast
The report was made 3 hours and 45 minutes ago, at 17:21 UTC
Forecast valid from 01 at 18 UTC to 02 at 24 UTC
Wind 18 km/h from southwest
Visibility 7000 m
Scattered clouds at a height of 1219 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 01 at 21 UTC to 01 at 24 UTC
Wind 32 km/h from southwest
Visibility 4000 m
Scattered clouds at a height of 1067 m , Cumulonimbus.
thunderstorm rain
Becoming
from 02 at 00 UTC to 02 at 02 UTC
Temporary
from 02 at 18 UTC to 02 at 24 UTC
Wind 32 km/h from southwest
Visibility 4000 m
Scattered clouds at a height of 1067 m , Cumulonimbus.
Broken clouds at a height of 3048 m
thunderstorm rain

wginxujaetacz9xku6.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا