• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
latest_sst.gif

سلام دوستان من فقط اومدم آرزوی بیشترین بارشارو واسه تک تک شهرایی که بچه تو این فرومن بکنم مشهدم انشالا دوباره بترکونه همتونو دوست دارم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان من تازه امدم صبح از نیایش به بالا چاله چوله ها پر اب بود بارون شدیدی هم میومد:تعجب2:

درود

اينجا بارون ريزه بود كه به خيس شدن منجر نشد

دريچه هاي كولر روز باز كردم نسيم مرطوب وارد خونه ميشد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

یک روستای کوچک به نام"Giethoorn" در هلند قرار دارد که کاملا مشابه با ونیز است و البته زیبایی های بیشتری نیز نسبت به آن دارد اما به تازگی مورد توجه جهانیان قرار گرفته است.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، ونیز شهری زیبا بر روی آب که سالانه گردشگران زیادی را به خود جذب می کند و شاید بسیاری فکر می کنند که تنها همین یک شهر روی آب در دنیا وجود دارد.

یک روستای کوچک به نام"Giethoorn" در هلند قرار دارد که کاملا مشابه با ونیز است و البته زیبایی های بیشتری نیز نسبت به آن دارد اما به تازگی مورد توجه جهانیان قرار گرفته است.

875484_436.jpg

در این روستا 7.5 کیلومتر کانال آب وجود دارد که البته روی آن 50 پل چوبی کوچک و زیبا قرار گرفته است. البته این روستا بسیار قدیمی تر از ونیز است چرا که اولین نقطه مسکونی در هلند است و از سال 1230 انسان ها به آن وارد شده اند.

پس از آن سال بسیاری از مردم شروع به پرورش بز در آن کردند و از همین رو این نام که در اصل به معنای شاخ بز است به این روستا داده شده است. مردم این روستا برای اولین بار در سال 1958 توریست ها را دیدند.

مردم این روستا مجبورند روزانه کار خود را با قایق انجام دهند و به غیر از پرورش بز ماهی گیری نیز انجام می دهند. هلند این روستا را سرچشمه تاریخ خود می داند.

875485_713.jpg

875486_496.jpg

875487_997.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان پیش بینی اکیوودر واسه قوچان یکم جالبه!!!

55سانت واسه چهارشنبه شب پیش بینی کرده،17/5 سانت هم واسه پنج شنبه،مجموع این ها فکر کنم بیشتر از 60سانت بشه نه؟؟؟!!:تعجب2::تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ریاضیت خوب نیست داداشی
73 سانت

درسته رشته ی انسانی ام ولی بالاخره میتونم دو تا عدد رو جمع کنم دیگه!!منظورم این بود که چرا اخطاریه داده:40تا 60 سانت،باید اخطاریه میداد 60 الی 75 سانت!!منظور دقیق من این بود داداشی:گل:

سیبری

کاربر ويژه
درسته رشته ی انسانی ام ولی بالاخره میتونم دو تا عدد رو جمع کنم دیگه!!منظورم این بود که چرا اخطاریه داده:40تا 60 سانت،باید اخطاریه میداد 60 الی 75 سانت!!منظور دقیق من این بود داداشی:گل:

:خنده1:
اون اخطاریه 40 تا 60 رو برای عصر چهارشنبه تا شب 5 شنبه زده بقیش واسه جمعه است

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طبق بررسي ها

بارش پيشرو در 7 روز آينده به گونه اي ست كه بيشترين بارش ها ازآن نوار شمالي دامنه هاي البرز، مركز به سمت شمال شرق كشور خواهد بود. نوار غربي به خصوص دامنه هاي غربي زاگرس سهم كمتري دريافت خواهند داشت.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:خنده1:
اون اخطاریه 40 تا 60 رو برای عصر چهارشنبه تا شب 5 شنبه زده بقیش واسه جمعه است

:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،واللا سیستم من{اکیوودر من} واسه جمعه بارشی نزده و مجموعا تا پنج شنبه شب 73 سانت پیش بینی کرده!!!چه اختلافی بین سیستم من با سیستم شماست داداشی!!!!:خنده1::خنده1::تعجب2:

چرا بحث میکنیم اصلا!!!مهم اینه که قوچان قراره بترکونه و دوباره نام سیبری رو از آن خودش کنه!!!بهتره واسه جلوگیری از بیشتر قریحه دار کردن غرور قوچان،صحرای 91 رو به سیبری تغییر بدی!!!از من به شما نصیحت داداشی!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
آمار بارش بندر انزلی و رشت در دو ماهه اول سال میلادی

بارش بندر انزلی 50% کاهش و رشت 46 درصد کاهش نسبت به نرمال رو نشون می‌دن

ژانویهنرمالفوریهنرمالمجموعنرمالتغییر
بندر انزلی94.9167.948.8122.7143.7290.650.5%-
رشت93.1133.643.2 119.0136.3252.646.0%-

amir551

کاربر ويژه
دوستان سلام:بای:
چه هوایی شده
صبح اینجا یه بارونی در 1 میل زد