• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
اقا یکی منو راهنمایی کنه رفرش خودکارم خراب شده کادر صفحه بهم ریخته یه پست میخام بزنم پدرم درمیادمثلا این جملهاین موضوع به صورت خودکار پس از گذشت 5 ثانیه به روز میشود. بنابراین جهت مشاهده ی پست های جدید ارسال شده نیازی به رفرش نیست. به دلیل عدم فعالیت، حالت به روز شدن خودکار این موضوع متوقف شد. فعال کردن - بازنگری نصفش توی کادر هستش نصفش از کادر زده بیرون چیکار کنم !!؟؟

یکی ازمدیرا هم کمک کنه بد نیستش
سلام
اول مرورگرتو عوض کن ببین برطرف میشه/
پیشنهاده سرآشپز فایرفاکسه! /
اگه نشد یحتمل سرعته نتت در حده جلبکهای درییاییه:خنده1:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بچه ها این محمد از بجنورده عزیزمنو اذیت نکنید:تنبیه: حالا 60 سانت با 70 سانت اونقدری تفاوت نداره که ؟
اینجا 5 سانتم برف بیاد من یکی فروم رو شیرینی میدم قول میدم:خنده1:

مخلص داش هومن عزیز:گل:

کجایی بیا منو غریب گیر آوردن!!!:مجروح::مجروح::خنده1::خنده1:،,واللا بخدا!!برا 10 سانت همش!!!

انشاالله که بیشتر از اون هم میاد{این هفته}

پسرخاله

کاربر ويژه
درود بر امیر محسن
به این میگن اخطاریه
آقایان سازمان هواشناسی کشور و استانها بعنوان فرزند کوچک شما این تقاضا رو دارم وقتی که اخطاریه میدین خواهشا خیلی محافظه کار نباشین ! اخطاریه محافظه کارانه که در اون نه مناطق و شهرها دقیقا مشخص شدن و نه میزان و نوع بارش ندادنش سنگین تره!
اگه منصف باشم حقیقتا هواشناسی خراسان رضوی معمولا پیش بینی های 48 ساعتش قابل اعتماد بوده اما اخطاریه هاش همین نقص و که میگم داره که البته تو کل کشور وضعیت همینه امیدوارم در آینده تغییر کنه
چرا سازمان هواشناسی هنوز نه تقسیر نقشه امروزو ارائه داده نه هشداری داده تا الان چه غلطی میکنن؟
چرا استخاره میکنن؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید تا 144 ساعت آینده:

13030806_2_0206.gif

پسرخاله

کاربر ويژه
alt+f و بگیر تو صفحه اینترنتت . تو قسمت تولز کلیر هیستوری و بزن . اگه اونجا نبود تو همون بالای صفحه مرورگرت بگرد پیداش میکنی .
فایرفاکس تو این نیست اگه فایرفاکس باشه باید بالا سمته چپ رو خوده فایرفاکس کلیک کنه بعد ذومین گزینهhistory کلیک و ادامه کارو انجام بده.
با کروم میای خودت؟

Rastegari

Banned
کیا قبول دارند جاده استان بوشهر اگه سرسبز بود یکی از قشنگترین جاده های ایران و جهان میشد؟؟؟!

منظورم جاده پیچ در پیچ استان بوشهر به فارس هستش!

اونایی که بوشهر اومدن می فهمن چی میگم

امیرمحسن حتما رد شده! :سوت:

ماهان.

کاربر ويژه
فکر کنم بار سومی هست که این عکسو می گذاری! :خنده1:

در هر صورت زیباست

این رو اولین باریه که می‌ذارم. یکی دیگه هم قبلن گذاشته بود که این نبود و از سمت غرب اسکله گرفته شده بود. حالا فرضن که گذاشته باشم، لزومی داره که یادآوری کنی؟
البته از دیروز که دیدمت خواستم اینو بگم و جلوی خودمو گرفتم که حضرتعالی یه مدتی تشریف نداشتی اینجا امن و امان بود و مشکل خاصی وجود نداشت. ایشالا دوباره که برگشتی دردسر ساز نشی. احیانن در جریانی که من یه دستم همیشه آماده روی دکمه‌ی ریپورت هست؟

ماهان.

کاربر ويژه
کیا قبول دارند جاده استان بوشهر اگه سرسبز بود یکی از قشنگترین جاده های ایران و جهان میشد؟؟؟!

منظورم جاده پیچ در پیچ استان بوشهر به فارس هستش!

اونایی که بوشهر اومدن می فهمن چی میگم

امیرمحسن حتما رد شده! :سوت:

من رد شدم و می‌گم اگه دشت کویر هم سرسبز بود یکی از زیباترین دشت‌های دنیا می‌شد. ولی متاسفانه سرسبز نیست.

mohamad$

کاربر ويژه
فایرفاکس تو این نیست اگه فایرفاکس باشه باید بالا سمته چپ رو خوده فایرفاکس کلیک کنه بعد ذومین گزینهhistory کلیک و ادامه کارو انجام بده.
با کروم میای خودت؟

منم با همین فایرفاکس میام . اونطوری هم که گفتی میشه

Rastegari

Banned
این رو اولین باریه که می‌ذارم. یکی دیگه هم قبلن گذاشته بود که این نبود و از سمت غرب اسکله گرفته شده بود. حالا فرضن که گذاشته باشم، لزومی داره که یادآوری کنی؟
البته از دیروز که دیدمت خواستم اینو بگم و جلوی خودمو گرفتم که حضرتعالی یه مدتی تشریف نداشتی اینجا امن و امان بود و مشکل خاصی وجود نداشت. ایشالا دوباره که برگشتی دردسر ساز نشی. احیانن در جریانی که من یه دستم همیشه آماده روی دکمه‌ی ریپورت هست؟

:تعجب2:

کلا بحث نکنیم بهتره...

Rastegari

Banned
من رد شدم و می‌گم اگه دشت کویر هم سرسبز بود یکی از زیباترین دشت‌های دنیا می‌شد. ولی متاسفانه سرسبز نیست.

همین الانشم یکی از قشنگترین جاده های ایرانه

بخاطر اینکه از بالای کوه دشت ها رو می بینی و یهو ارتفاع میگیری. کوه های پیر و پژمرده زاگرس و...

به هر کی می گم میگه 4مین جاده قشنگ ایرانه

پسرخاله

کاربر ويژه
وای عجب بادی میاد:تعجب2:
این عکسو 5 دقیقه پیش گرفتم نمای جنوبه آسمان از پنجره اتاقم با گوشیم
ar68lvtl39hequuma6rp.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2:

دوستان تا نیم ساعت پیش هوا بشدت گرم بود{فکر کنم 21 یا 22 بود!!}ولی الان باد سردی میوزه!!خیلی سرد!!!ابرای سیاهی هم دارن از سمت غرب میان!!!ابراش مثل ابرهایی یه که پرفشار نفوذ میکنه!!!مگه قراره امروز پرفشار نفوذ کنه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا