• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
قوچان

sgqj7wacmmix88aa93py.jpg

تکلیف ما با نام کاربری شما چه می شود
ای کاش تا فروردین صبر می کردی

اگر 91 صحرا بود 86 چی بود برای قوچان؟؟ چون یادمه قوچان برف قابل تاملی نباریده بود!!

mohamad$

کاربر ويژه
خوب دیگه شما کلاستونو برای یه برف 30تا 40 پایین نیارین این ما تهرانی ها هستیم که واسه یه برف 10سانتی شب تا صبح دعا و شیونو ناله سر کنیم:خنده1:

مرکز شهر و جنوب شهر شاید امسال وضعش خیلی بد بوده ولی همین امسال با این وضعیت داغون شمال تهران 20 25 سانت برف و داشته و پای کوه هم 40 سانت .

سیبری

کاربر ويژه
تکلیف ما با نام کاربری شما چه می شود
ای کاش تا فروردین صبر می کردی

اگر 91 صحرا بود 86 چی بود برای قوچان؟؟ چون یادمه قوچان برف قابل تاملی نباریده بود!!
درود بر نکته سنج ترین و دقیقترین رفیق:گل:
بله سال آبی 86 87 یکی از خشکترین سالها برای قوچان بود
اما من همیشه از 86 قدیس به بزرگی یاد میکنم چرا که قوچان رکورد خوبی برای کشور به ثبت رسوند 24 شب دمای زیر 20- و همین برای بنده سر تا پا تقصیر کافیه

saeed hh

کاربر ويژه
مرکز شهر و جنوب شهر شاید امسال وضعش خیلی بد بوده ولی همین امسال با این وضعیت داغون شمال تهران 20 25 سانت برف و داشته و پای کوه هم 40 سانت .

محمد غیرتی نشو کنایه گفتم کجاست اون برفای یک متری تهران 40سانت که واسه بالا شهر عددی نیست!!!

سیبری

کاربر ويژه
گلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل

ماهان.

کاربر ويژه
امروز بعد از مدتها هوایی تمامن صاف و آفتابی داشتیم! بیشینه امروز به حدود 6+ می‌رسه و این عکس هم آخرین بازمونده‌های برف 16 سانتی هفته‌ی پیش!

DSC_0235[1].jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. امیدوارم همه کشور بارشای خوبی رو داشته باشن. فعلا که تقریبا تمام سایتای خارجی برای مشهد بارش برف سنگین و خوبی رو پیشبینی کرده امیدوارم که محقق بشه ولی واقعا تو چنین وضعیتایی آدم تا دقیقه نود اضطراب بارش رو داره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا