منظور من سرمای شدید پس از بارشها بود وگرنه بارش برف که خوبه
خب، اگر برف هم نیاد در تابستان کشاورزان نیز دچار خشکسالی می شوند و محصولات دیم نیز از بین خواهد رفت البته گندم پایزه در مقابل برف بسیار مقاوم است.:گل:
منظور من سرمای شدید پس از بارشها بود وگرنه بارش برف که خوبه
خب، اگر برف هم نیاد در تابستان کشاورزان نیز دچار خشکسالی می شوند و محصولات دیم نیز از بین خواهد رفت البته گندم پایزه در مقابل برف بسیار مقاوم است.:گل:
البته تحقق دمای کمینه خیلی پایین زیر 20- بستگی به عوامل زیادی داره و فرایند پیچیده ایه
معمولا نقشه ها نمی تونن بخوبی و دقیق دمای حداقل رو پیش بینی کنن
چرا که این مساله علاوه بر مسائل جو تا حد زیادی تحت تاثیر توپوگرافی منطقه ، تاسیسات و گرمایش شهری و پوشش گیاهی یک منطقه است ، تو خراسان مناطقی مثل قوچان، نیشابور و ایستگاه گلمکان مشهد استعداد خوبی در ثبت دمای کمینه پایین دارن ، معمولا دماهای بسیار پایین در دشتهای واقع بین 2 یا چند رشته کوه ثبت میشه
نه استاد منظورم مشهد ریزه بود:غش:کدوم مشهد؟
مشهد اردهال کاشان منظور حضرتعالی است؟:خنده1:
:خنده1::خنده1:نه استاد منظورم مشهد ریزه بود:غش:
خیلی مخلصیم:گل::احترام:سپاس ای مرد سرزمین سیبری خراسان:احترام:
کدوم مشهد؟
مشهد اردهال کاشان منظور حضرتعالی است؟:خنده1:
جالبه فکر نمیکردم کسی اونجا رو بشناسه اون هم شما که اینقدر ازاینجا دوری:گل:
سلام اینجا یه چندیقست چنان بادی راه افتاده میخاد دروپنجررو از جا بکنه !!
مشهدیا چقدر پست میزنن بسه دیگه برین خونه هاتون هنوز که برف شروع نشده هنوز کلی تا اخر هفته وقت هستش:خنده1:
اختیار دارین قربان:گل:
تازه آقا علی عباس هم رفتم
سعید جان چی کار کنیم بی قراریم بیقرار!سلام اینجا یه چندیقست چنان بادی راه افتاده میخاد دروپنجررو از جا بکنه !!
مشهدیا چقدر پست میزنن بسه دیگه برین خونه هاتون هنوز که برف شروع نشده هنوز کلی تا اخر هفته وقت هستش:خنده1:
دیگه بارش ها حتمی خواهد بود و تقریبا تمام سایت های جهان برای مشهد اخطار دادند.:گل:
بلهقمصر چی؟
خوب دیگه شما کلاستونو برای یه برف 30تا 40 پایین نیارین این ما تهرانی ها هستیم که واسه یه برف 10سانتی شب تا صبح دعا و شیونو ناله سر کنیم:خنده1:
خوب دیگه شما کلاستونو برای یه برف 30تا 40 پایین نیارین این ما تهرانی ها هستیم که واسه یه برف 10سانتی شب تا صبح دعا و شیونو ناله سر کنیم:خنده1: