• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا محسن من الان باید تو انجمن خودم و کنار دوستان اذری خود باشم نه در این انجمن ولی به خاطر علاقه ای که به شما و سایر دوستان دارم همچنان در اینجا فعال هستم...

من فردا انجمن جدیدم را که در دست ساخت هست رو تحویل میگیرم و ادرسش رو هم پایین براتون میزارم ...

من امیدوارم که شما و سایر دوستان عزیز که مایل به همکاری هستن حتما تشریف بیارن و ما را هم خوشحال کنن...

انجمن جدید علاوه بر شمالغرب کشور سایر مناطق کشور و جهان را نیز شامل خواهد شد...

در ضمن بنده بابت گفتار و رفتارهای گذشته خود از شما و سایر دوستان عذرخواهی می کنم....

انشاالله در یکی دو روز آینده نیز انجمن جدیدم با آدرس زیر شروع به کار خواهد کرد...:

northwest.ir

خواهش میکنم و برای شما آرزوی موفقیت میکنم.:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان
زیاد نگران نباش چون مدیر اون وبلاگه :سوت: تا مطمئن نباشه پیش بینی و هشدار و اخطار و... نمیزاره
من که از ظهر خیالم تقریبا راحته

سلام محمد رضا جان. همینطوره تقریبا به شکل خیلی زیادی بارشمون تثبیت شده. ولی بازم هر چی خدا بخواد میشه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان نمیدونم چرا ولی تقریبا همیشه یه حفره روی مشهد نشون میده ولی تو مدل عددیش که خیلی خوب میزنه.

اینم آبدیت جدید مدل عددی GFS برای فرودگاه مشهد که مجموعا 34.2 برای ما در نظر گرفته که واقعا عالی هست فقط یکمی سرمای اول بارش رو کم کرده: (ولی مدت بارش رو عالی زده)

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

خیلی ممنون آرش جان

الان بررسی کردم در حدود 15 میلیمتر بارش رو در دمای 3+ در نظر گرفته و اگه دما در این بازه زمانی مناسب باشه و برف بشه که خیلی خوب میشه ولی ما به رضای حق راضی هستیم.

هر چه پیش اید خوش آید.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان من فعلا باید برم . سعی میکنم در اولین فرصت باز در خدمت تون باشم.:گل:

سیبری

کاربر ويژه
طبق نظر اکوویدر الان رگبار و رعد و برق به غرب مشهد و روستاهای حوالی چناران رسیده

35wnom8d88nfhj29mh2h.jpg

سیبری

کاربر ويژه
درسته وزش باد شدید هست/ البته تعجبی هم نداره.

سلام سامان جان
الان که بیرون و نگاه کردم بارش بارون تغییر کرده و باد شدید غربی همراه با کاهش دما و ابرا هم ارتفاع پایین شدن که بیشتر هنگام نفوذ پرفشار شمالی اینطوری میشه برا امشب پیش بینی شده بود؟

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درسته وزش باد شدید هست/ البته تعجبی هم نداره.

سامان جان. خسته نباشی. نظرت درباره بارشای آخر هفته مشهد چیه؟؟؟ برف خوبی داریم یا نه؟؟ آخه تقریبا اکثر مدلها در اوج بارشا کانتر 540 رو بالای مشهد در نظر گرفتن و البته دماهای منفی هم پیشبینی کردن!!!!!؟؟؟؟؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود دوستان

بارش شدید تگرگ هم اکنون!!!!

واووووووو:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،تبدیل به بارش شدید باران شد!!!راستی بارش باران متناوب از ساعت 7 شروع شده بود که الان بسیار شدید شده!!!!در ضمن ابرای قرمزی هم سمت غرب قرار دارن که بنظر میرسه بارش شدید کماکان ادامه داشته باشه!!!!

سیبری

کاربر ويژه
درود دوستان

بارش شدید تگرگ هم اکنون!!!!

واووووووو:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،تبدیل به بارش شدید باران شد!!!راستی بارش باران متناوب از ساعت 7 شروع شده بود که الان بسیار شدید شده!!!!در ضمن ابرای قرمزی هم سمت غرب قرار دارن که بنظر میرسه بارش شدید کماکان ادامه داشته باشه!!!!
:تعجب2::تعجب2::تعجب2:
بیخود نبود نروژ واسه برخی مناطق قوچان و بجنورد برای امشب بیش از 10 میل بارون زده بود

samann

کاربر ويژه
سلام سامان جان
الان که بیرون و نگاه کردم بارش بارون تغییر کرده و باد شدید غربی همراه با کاهش دما و ابرا هم ارتفاع پایین شدن که بیشتر هنگام نفوذ پرفشار شمالی اینطوری میشه برا امشب پیش بینی شده بود؟
سلام محسن عزیز . امشب پیش بینی میشد . گرادیان فشاری اتفاق بیفته اما به نظر این وزش باد در مقابل وزش بادی که در روز چهار شنبه و به دلیل گرادیان شدید فشاری رخ میده ناچیزتر و گذراتره.

samann

کاربر ويژه
سامان جان. خسته نباشی. نظرت درباره بارشای آخر هفته مشهد چیه؟؟؟ برف خوبی داریم یا نه؟؟ آخه تقریبا اکثر مدلها در اوج بارشا کانتر 540 رو بالای مشهد در نظر گرفتن و البته دماهای منفی هم پیشبینی کردن!!!!!؟؟؟؟؟
مرسی ارش عزیز. والا من از یک چیز می ترسم که خدا کنه اتفاق نیفته و اونم تاخیر در ورود هوای سرد.

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن عزیز . امشب پیش بینی میشد . گرادیان فشاری اتفاق بیفته اما به نظر این وزش باد در مقابل وزش بادی که در روز چهار شنبه و به دلیل گرادیان شدید فشاری رخ میده ناچیزتر و گذراتره.
سپاس بیکران استاد عزیز:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا