• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
داداشی انشاالله چهارشنبه هم اولین نفر خودت خبر شروع برف رو بدی:گل:

هی هی!!!:64::64:

دست رو این دل نذار که این دل خووووونه!!!!!!!من میترسم حتی دما اونقدر پایین نیاد که برف بیاد!!!خودت که میدونی شرایط بجنورد چه طوریه1!!انشاالله که همین طور بشه که شوما میگی داداشی.:گل:

nojeana

کاربر ويژه
قوچان:
meteogram.php

خوب انگاری قوچان قراره بترکونه از برف فکر کنم نیم متر برف رو بباره 
ایشاله از این بیشتر هم بشه و نکته جالب خروج تدریجی افغانستان از اوج فعالیت سامانه ها و فعالیت خوب اونا رو ایرانه خوب حق به حق دار می خواد برسه انگاری و برادران بمب گذار وارد دوره های خشکی می شن بتدریج

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD Forecast
The report was made 30 minutes ago, at 17:36 UTC
Forecast valid from 02 at 18 UTC to 03 at 24 UTC
Wind 08 m/s from east/southeast
Visibility 7000 m
Few clouds at a height of 1067 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 02 at 20 UTC to 03 at 12 UTC
Wind 08 m/s from southwest with gusts up to 13 m/s
Visibility 3000 m
Scattered clouds at a height of 1067m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219m
Broken clouds at a height of 2438 m
thunderstorm rain

nojeana

کاربر ويژه
خوب انگاری قوچان قراره بترکونه از برف فکر کنم نیم متر برف رو بباره 
ایشاله از این بیشتر هم بشه و نکته جالب خروج تدریجی افغانستان از اوج فعالیت سامانه ها و فعالیت خوب اونا رو ایرانه خوب حق به حق دار می خواد برسه انگاری و برادران بمب گذار وارد دوره های خشکی می شن بتدریج
 ناراحت نشید ولی تو اون ایامی که ما حسرت برف رو داشتیم و اونا برف نیم متری از شدت ناشکری داشتند مراکز پلیس و ... رو منفجر می کردند و خودشونو لت و پار می کردند

aznavar

کاربر ويژه
عجب رگباری تو ده دقه فک کنم 2 میل امد. در صورتی که داخل شهر هیچ خبری نبود
این بچه غول هم خیلی چندشه با این گزارش گفتنش.. والا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی فورکا برای محله ما در غرب مشهد در نوع خودش جالبه .

من احتمال میدم عمده بارش به شکل برف باشه:

olrb8kgvewes5yywaca.jpg

nojeana

کاربر ويژه
سلام وحید من کاشان رو خیلی دوست دارم خوب در زاگرس میانی هم یکی از قدیمی ترین شهرهاست وقدمتش مثل نهاوند به قبل از آریائی ها به بیش از 5700 سال قبل هم می رسه خوب بیشتر از اقلیم - جغرافیا و بارش و کوههاش می گید
ممنون می شم

nojeana

کاربر ويژه
امروز بعد از مدتها هوایی تمامن صاف و آفتابی داشتیم! بیشینه امروز به حدود 6+ می‌رسه و این عکس هم آخرین بازمونده‌های برف 16 سانتی هفته‌ی پیش!

مشاهده پیوست 20234
خوب ماهان عکس هات حرف نداره زیبا و انگاری برا شما زمین داره نفس می زنه و برف دیگه تموم شده خوب مثل اینکه خدا دلش برا ما هم سوخت و یه نصیبی قراره به ما هم برسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا