• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان خدا رو شکر GFS بارشامون رو به شدت افزایش داده و از نظر مقدار بارش خیلی خوب شده. سرما هنوز برای برف خوب زیاد مناسب نیست ولی فکر کنم بهتر شده باشه. در بهترین حالت از روی نقشه های آندرگراند نگاه کردم مجموعا برای مشهد تا بامداد شنبه که سامانه خارج میشه 62.9 میلیمتر در نظر گرفته:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان خدا رو شکر GFS بارشامون رو به شدت افزایش داده و از نظر مقدار بارش خیلی خوب شده. سرما هنوز برای برف خوب زیاد مناسب نیست ولی فکر کنم بهتر شده باشه. در بهترین حالت از روی نقشه های آندرگراند نگاه کردم مجموعا برای مشهد تا بامداد شنبه که سامانه خارج میشه 62.9 میلیمتر در نظر گرفته:گل:

62.9 mm:تعجب2::شاد2::ذوق زده:

mohamad$

کاربر ويژه
مدل gfs هنوزم کاملا با ecmwf متفاوت زده برای تهران ولی خب من ecmwf ( نروژ فورکا) رو خیلی دقیق تر میدونم واسه تهران

13031100_2_0300.gif

rahsazan

کاربر ويژه
البته در بهترین حالت محمد رضا جان. امیدوارم محقق بشه.

ما شا الله نروژ برای قوچان که به طور قطعی 65 میلیمتر برف و بارون زده!!!!
سلام آرش جان
40 میلیمتر هم بباره از بیشترین بارش امسال بیشتره
آخر هفته بریم قوچان مهمون حاج محسن:خنده1:

babak2006

کاربر ويژه
سلام وعرض ادب
قوچان دیدنی خواهد بود اخرهفته تبریک به محسن عزیز والبته ارزوی بارش عالی برای همه این سرزمین زیبا
اقا راستی برای نیشابوروتربت gfs چقدرپیش بینی کرده؟

ماهان.

کاربر ويژه
اصفهان در وسط حفره بارشی!

جالبه که میزان بارش روی 95% دریای مازندران به زحمت 2 میلیمتر میشه و عملا این سواحل ایران و رودخانه ولگا هستن که این دریاچه رو سرپا نگه داشتن!

درسته آرش جان، ولگا و کورا به تنهایی 80% آب دریای کاسپین رو تامین می‌کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا