• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
week1_totp.png

ماهان.

کاربر ويژه
اگر کوه گرگ در شمال دماوند قرار نگرفته بود، از نور و محمود اباد میشد دماوند رو تمام قد دید! اما کوه گرگ جلوی دیدن دماوند رو با ارتفاع 3000 متری خودش میگیره!

آرش جان دماوند از ساحل بابلسر هم دیده می‌شه. اما کمی که به غرب بیایم دیدش کم می‌شه.

دماوند از دامنه‌ی شمالی‌اش خیلی با شکوه‌تر به نظر میاد، بخاطر اینکه ارتفاع جلگه‌ی شمال بطور متوسط 1200 متر کوتاه‌تر از دامنه‌ی جنوبیه. بخاطر همینه که درفک و سماموس هم خیلی پرارتفاع به نظر میان.

فریزینگ لول در نیمه غربی کشور :

یک نگاه به بوشهر و خوزستان بیاندازید آیا واقعا خوزستان -3 و بوشهر 0 درجه خواهد شد....

من شک ندارم این اتفاق خواهد افتاد چون در این روزها هم زمان با نفوذ زبانه سرد به منطقه ما باد های شدید شمالی هم خواهند وزید و سوز سرما را در بوشهر افزایش خواهد داد....

nvg10.850.102.swasia.gif

nvg10.850.108.swasia.gif

nvg10.850.114.swasia.gif

nvg10.850.120.swasia.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این هوای سرد بجز ایجاد گرد و غبار شدید روی جنوب عراق هیچ سود دیگه ای نداره! خدا رو شکر جهت جریانات به سمت عربستان هست تا به سمت ما! اما متاسفانه بلاخره ایلام و خوستان درگیر خواهند شد.

Rastegari

Banned
فریزینگ لول در نیمه غربی کشور :

یک نگاه به بوشهر و خوزستان بیاندازید آیا واقعا خوزستان -3 و بوشهر 0 درجه خواهد شد....

من شک ندارم این اتفاق خواهد افتاد چون در این روزها هم زمان با نفوذ زبانه سرد به منطقه ما باد های شدید شمالی هم خواهند وزید و سوز سرما را در بوشهر افزایش خواهد داد....

nvg10.850.102.swasia.gif

nvg10.850.108.swasia.gif

nvg10.850.114.swasia.gif

nvg10.850.120.swasia.gif

امروز ظهر دما 30 درجه میشه! خیلی نمیشه به این نقشه ها امیدوار بود

حالا حداکثر کمینه بشه 10 درجه!
ولی بازم نمی دونم! شاید 0 بشه! من که از خدامه :شاد:

پسرخاله

کاربر ويژه
نظر منو میخوای خاک بر سرشون با این اطلاعیه به عنوان مثال برای روز 5شنبه تهران با 3شنبه هیچ فرقی وجود نداره
نظره منو میخای کلا باید یه بمب تو سازمان هواشناسی بزارن تا خیاله همه راحت شه یک روز مونده به شروع بارشها تازه اطلاعیه دادن .

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز شهر تهران

مهراباد 18.3 / 7.4

اقدسیه 15.6 / 7.9

خدا کنه زودتر خلاص شیم از این دما ها .

سیبری

کاربر ويژه
محسن جان خوشال شدم انشلا قوچان با این بارش به رتبه اصلی خودش تو بارندگی استان میریه..... واسه ما مشهدیا هم دعا کن سرما اضافی داشتید بفرست...

درود بر محمد رضای عزیز:گل:
خیلی خوش اومدین قربان:گل:
خدا کنه این سیستم چنان سراسری و سنگین برف بباره که از تبریز و اردبیل و رشت و تهران واصفهان تا مشهد خاطره بهمن 91 رو فراموش کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا