من از مدیران بخش تقاضا دارم امیر عزیز هم کاربر ویژه بشن .
لطف داری محمد جان:گل:
محمد جان من که صدی یک پست میدم کجام به ویژه میخوره:خجالت2:
به هر حال ممنونم دوست مهربونم
من از مدیران بخش تقاضا دارم امیر عزیز هم کاربر ویژه بشن .
دونفری زیر برف قدم میزنید :خنده1:فقط امیدوارم برف هر چه قدر باشه بشه برف بازی کرد دو نفره:خنده1:
میخوام آخر هفته رو زیر برف قدم بزنم:141::خنده1:
امروز اخبار هواشناسی گفت یاسوج امسال 17 برابر پارسال یا نمی دونم نرمال سالیانه اش بارش داشته!
امسال یاسوج دیدن داره! :شاد:
لطف داری محمد جان:گل:
محمد جان من که صدی یک پست میدم کجام به ویژه میخوره:خجالت2:
به هر حال ممنونم دوست مهربونم
چرت محض گفته!
نه من که دوست ندارم سال تحویل بیاد اینکه زمستون برف نیاد مسخرس و اینکه بهار برف بیاد مسخره ترگناهان زمستان امسال فقط در یک صورت قابل بخشش هست اونم اینکه یک اتفاق غیر عادی بیفته مثلا شب و یا روز سال تحویل برف سنگین بباره:تعجب2:
اگه یکی دو درجه دما یاری کنه به نظر میاد این سیستم آخر هفته قابلیت برف سنگین رو داشته باشه.
زنگ تفریح:
منبع:http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=351718&page=417
|
سلام ممل:گل:درود عزیزانم
مجبور شدم برگردم قم واقعا خبری اخر هفته؟برف برای قم؟
سلام ممل:گل:
برف و ولش سه شنبرو بچسب که میشید 28+ درجه!:3:
خو خودت فورکارو گزاشتیمطمعنی؟:تعجب2:
اینجور بشه که واویلاست!
:خنده1::10::غش:
افتتاح توالت با حضور ۲۰ خبرنگار!+عكس
کد مطلب : 9416
گروه جامعه: شركت بهرهبرداري مترو (از مجموعه شهرداري تهران) در اقدامي سئوال برانگيز و نادر به بهانه واكنش به خبر روزنامه ايران مبني بر اينكه مديران مترو در اتاق خود جكوزي نصب كردهاند با حضور ۲۰ خبرنگار مراسم رونمايي و افتتاح از دستشويي روابط عمومي را برگزار كرد!!
ساعت ۱۱ صبح امروز يكشنبه ۱۳ اسفندماه؛ خبرنگاران باخبر شدند كه يك مراسم افتتاحيه در شركت بهره برداري متروي تهران آفيش شده است. هر چند در نمابر شركت مترو اشاره ای به جزئیات افتتاحيه نشده بود ولي اهميت آن آنقدر بالا بود كه از مترو چندين بار تاكيد كردند خبرنگاران با عكاسان حتما حضور داشته باشند. از ساعت ۱۱ تا ساعت افتتاح يكي يكي خبرنگاران و عكاسان وارد شركت بهره برداري مترو شدند.
جلوي درب ورودي چند حوله حمام و دمپايي پلاستيكي سفيد رنگ بود. يك ميز هم براي پذيرايي ويژه خبرنگاران حاوي تي تاپ و سانديس و ميوه قرار داده بودند. خبرنگاران منتظر بودند تا يكي از مسئولان عالي رتبه مترو يا شهرداري تهران در جمعشان حاضر شود و در مورد موضوع افتتاح مصاحبه كند. البته قليها مدير بهره برداري مترو يك سري زد و رفت ولي تابلوي بنر كه در دفتر روابط عمومي نصب شده بود به تمامي حرف و سخن ها پايان داد. روي تابلو خبر روزنامه ايران با تيتر بزرگ " ساخت جكوزي اختصاصي با بودجه مترو" چاپ شده بود.
خبرنگاران روزنامه ها و خبرگزاريها و حتي واحد مركزي خبر، راديو تهران و باشگاه خبرنگاران جوان با حيرت مضوع افتتاحيه را پيگيري مي كردند. در همين هنگام مقدم روابط عمومي شركت بهره برداري مترو اعلام كرد اين تصوير و تيتري كه روزنامه ايران از ساخت جكوزي منتشر كرده همين سرويس بهداشتي در اتاق روابط عمومي است! خبرنگار روزنامه ايران گزارشي منتشر كرده كه مديران مترو تهران در حالي كه شهروندان در تراكم مترو سوناي بخار مي گيرند در اتاق خود جكوزي ميسازند. شما مشاهده كنيد اين جكوزي است يا سرويس بهداشتي. روابط
عمومي سرويس بهداشتي نداشت براي همين مجبور شديم بخشي از اتاق را براي اين منظور در نظر بگيريم.
خبرنگاران خبرگزاريها انگشت به دهان بودند ولي خبرنگاران صدا و سيما سوژه خوبي را به دست آورده و از زواياي مختلف تصوير برداري مي كردند. عكاسان هم لبخند به لب شاتر مي زدند و مي گفتند آيا اين عكسها منتشر ميشود؟ افتتاحيه بدون صلوات و با دست زدن انجام شد و بعد خبرنگاران داخل همان دستشويي ۴ متري در جمع مصاحبه كردند! تجمع كارمندان مترو و ديدن چهره و واكنش خبرنگاران جاي تامل داشت. برخي از خبرنگاران دستانشان را روي صورت گذاشته و محل برنامه را ترك كردند! اين خبرنگاران ميگفتند: در دوران کاری این اولين بار است چنين برنامهاي را پوشش دادهايم.
من آریام محمد نیستم:خنده1:خو خودت فورکارو گزاشتی
چه طور برفشو دیدی 28+ رو ندیدی؟
سلام ممل:گل:
برف و ولش سه شنبرو بچسب که میشید 28+ درجه!:3: