• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز

به این میگن آپدیت معقول و مرتب

بارشها مناسب و خدا رو شکر شدت سرما مطلوب:

13031100_2_0312.gif

سلام
از کل ایران میشه بذارید؟

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز

به این میگن آپدیت معقول و مرتب

بارشها مناسب و خدا رو شکر شدت سرما مطلوب:

13031100_2_0312.gif

محسن جان اون حفره بارشی 19 میلیمتر مختصاتش با مشهد نمیخونه؟؟!!! نمیدونم چرا ولی نقشه های GFS که توی آندرگراندهست رو نگاه میکنم اصلا خبری از یه نقظه کم بارش در اون حوالی نیست ولی تو نقشه همیشه یه نقطه کم بارش رو میزنه!!!؟؟؟

ali.doosti

کاربر ويژه
درود همه!بابا من 1 دقيقه وقت دارم آزمايشگامو ترک کنم!
GFS چي ميگه آپ شد؟خواهش ميکنم بگشيد تا باز بيکار شم چک کنم :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان اون حفره بارشی 19 میلیمتر مختصاتش با مشهد نمیخونه؟؟!!! نمیدونم چرا ولی نقشه های GFS که توی آندرگراندهست رو نگاه میکنم اصلا خبری از یه نقظه کم بارش در اون حوالی نیست ولی تو نقشه همیشه یه نقطه کم بارش رو میزنه!!!؟؟؟

نه آرش جان اون حفره با مختصات مشهد نمیخونه خدا روشکر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من کلا این نقشه ها رو دوست دارم که در آپدیت جدید هستند و با این حساب بارش شدید برف دور از انتظار نیست برای شب جمعه پیشرو:

gcveoccm4xeuvfuljuv.jpg

دما و جهت وزش باد در تراز 850:

cwxqn18v41qr6yc3jw21.jpg

s8wbnjurf260f6xhrs.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
این دو تا عکسو مریم خانوم تو تاپیک زیبایی های تهران گذاشته

attachment.php

attachment.php

و گفته:

این عکس ها رو برادرم گرفته، تقدیمشون میکنم به تاپیک خوب شما :گل:

tima ir

کاربر ويژه
افغانستان از این سیستم چقدر کم بارشه حتی شهر هرات هم بارشی قابل توجهی کسب نمی کنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل سی ام سی( هواشناسی کانادا) در آپدیت صبحش این میزان بارش رو برای ما در نظر گرفته بود. حالا باید صبر کنیم تا نقشه های امشبش هم اپدیت بشن:

13030900_2_0300.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان ان شاءالله بارش خوبی کسب خواهید کرد امیدوارم شهرهای دیگه شرایط خوبی در اخر هفته داشته باشند

انشاالله که همین طور بشه ولی خداشاهده خیلی دوست دارم اردبیل و رشت و مشهد و تهران از این موج برف خوبی بگیرن حتی اگر منجر به نیامدن برف در بجنورد بشه،چون اینا حقشونه که برف بیاد ولی بجنورد خیلی بد برف میگیره!!حداقل تو این 9سالی که بجنورد بودم اینو فهمیدم که حتی قدرتمند ترین موج ها؛بیشتر از 20سانت واسه بجنورد برف نداره!!!درهرصورت امیدوارم که پنج شنبه شب سراسر نیمه ی شمالی پوشیده از برف باشه:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر محمدجان جان عزیز دلم:گل:

ممنونم محمدجان سپاسگزارم داداشی دست گلت درد نکنه:گل::گل::گل::گل:

سلام دادشی،نوکرتم بخدا

خواهش میکنم دادا جون:احترام:،وظیفم بود.

شرمندم،امروز گوشیم شارژ نداشت و نتونستم آبدیت جدید رو واست اس کنم،ببخشید:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا