• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
تا حالا اینجوری ندیده بودم نروژ تو هر اپدیت با شیب ملایم بارشای پنجشنبه تهران و کم میکنه . ولی فکونم از فردا صبح مجدد شروع به تقویت میکنه برای دلخوشی .

سلام.سایت نروژ اشتباه نیز زیاد دارد برای مثال برای مشهد بارش در حد 3 و 4 میلیمتر زده بود ولی فردای آن روز مشهد15 میلیمتر بارندگی داشت.:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
راستی تا یادم نرفته اخطاریه اکیوودر رو واسه بجنورد بذارم،از 6-12 سانت به 15-25 سانت افزایش داده!!!

Rain from late Tuesday night until Wednesday evening, when it will change to snow and accumulate 15-25 cm before ending Friday morning

amir551

کاربر ويژه
تهــــــــــران

avansert_meteogram.png

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
تا حالا اینجوری ندیده بودم نروژ تو هر اپدیت با شیب ملایم بارشای پنجشنبه تهران و کم میکنه . ولی فکونم از فردا صبح مجدد شروع به تقویت میکنه برای دلخوشی .
همونطور که انتطار میرفت کم کرد اما منم فکر میکنم کم کم شروع میکنه به زیاد کردن

sinaet

متخصص بخش فوتبال
راستی تا یادم نرفته اخطاریه اکیوودر رو واسه بجنورد بذارم،از 6-12 سانت به 15-25 سانت افزایش داده!!!

Rain from late Tuesday night until Wednesday evening, when it will change to snow and accumulate 15-25 cm before ending Friday morning

خدا کند کلا شمال شرق ایران بارش برف اش افزایش یابد برای مشهد نیز از 20 الی 35 سانت برف پیش بینی شده.:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

خدا کند کلا شمال شرق ایران بارش برف اش افزایش یابد برای مشهد نیز از 20 الی 35 سانت برف پیش بینی شده.:گل:

خداکند!!!بنظر من فردا بارش ها افزایش پیدا میکنن،یه حسی بهم میگه!!مخصوصا واسه بجنورد!!!ولی هرکاری کنه به برف مشهدو قوچان نخواهد رسید!!!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
خداکند!!!بنظر من فردا بارش ها افزایش پیدا میکنن،یه حسی بهم میگه!!مخصوصا واسه بجنورد!!!ولی هرکاری کنه به برف مشهدو قوچان نخواهد رسید!!!

من نیز امید وارم بارش برف این سه شهر "مشهد ، قوچان و بجنورد افزایش خواهد داشت.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
ما یه اشنا داریم اونجا میگفت بیا مغازه های که تو مجتمع تجاری که میسازن پیش خرید کن دو سال پیش مفت بود 15 تومن مغازه میدادن الان 200 تومنم نمیدن.انقدر میسوزم پولم دستم بود زدم زمین رفت.:ناراحت:
دیدمش ازش میپرسم
مربوط به بخش خصوصیه محمدجان
http://qiairport.com/News.aspx?ID=6

محمد بجنورد

کاربر ويژه

فكر نمي كنم

عشق ، محبت ، از خود گذشتگي ، وطن پرستي رو چطور ميشه با رياضي نوشت ؟

ایوللا استاد!!واییی،نمیدونم چرا از ریاضی خیلی بدم میاد!!!وقتی که به سه شنبه ی هفته ی دیگه فکر میکنم تمام بدنم میلرزه!!!:ترس::ترس::96::96:،چون امتحان ریاضی دارم!!!اگه بگم کدوم قسمته که فکر کنم از خنده ... بشین!!!!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
بعضی از دوستان از تهرانم هستند که من خبر برف سعادت اباد و میدم بجای اینکه لذت ببرن و خوشحال بشن که یه نفر تو اینجای شهر نشسته که داره امار لحظه ای میده میگن اونجا جز تهران نیست که این شده تیکه کلامشون اگر علاقمندای هواشناسی میان اینجا باید براشون امار از جاهای مختلف خیلی مهم و جذاب باشه حالا ارتفاع 3000 متری باشه یا 4000 متری من صبح دارم اماره برف 15 سال پیش و میدم یه بنده خدایی میاد میگه خدا براتون زیاد ترش کنه و ادم و برای وقت گذاشتن اینجا بی انگیزه میشه

rahsazan

کاربر ويژه
بعضی از دوستان از تهرانم هستند که من خبر برف سعادت اباد و میدم بجای اینکه لذت ببرن و خوشحال بشن که یه نفر تو اینجای شهر نشسته که داره امار لحظه ای میده میگن اونجا جز تهران نیست که این شده تیکه کلامشون اگر علاقمندای هواشناسی میان اینجا باید براشون امار از جاهای مختلف خیلی مهم و جذاب باشه حالا ارتفاع 3000 متری باشه یا 4000 متری من صبح دارم اماره برف 15 سال پیش و میدم یه بنده خدایی میاد میگه خدا براتون زیاد ترش کنه و ادم و برای وقت گذاشتن اینجا بی انگیزه میشه
سلام جناب سامیار
من که تمام عکسهای برف حضرتعالی رو که در دیماه گرفتین ذخیره کردم و همیشه بعنوان نمونه یه فرد عاشق به برف و هواشناسی به دوستانم با افتخار نشون میدم
بالاخره هرکسی یه بیانی داره و انشالله که منظور ی ندارن اون دوستان هم و شما به دل نگیرین
:احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا