• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir551

کاربر ويژه
امیر جان اینم نتیجه گفتمان سازنده:
نیشابور

meteogram.php

اگر راضی نیستی فردا به نحو دیگه ای باهاشون گفتمان کنیم؟

ولی رییس اون فوت آخر رو به ما نمیگه
بازم خونه شون از همه جا بیشتر برف میاد

اینم سبزوار

meteogram.php

اینم تربت حیدریه
meteogram.php

aznavar

کاربر ويژه
فکر میکنم این سفیدکوه زیبا شباهت زیادی به کبیرکوه و مانشت استان ایلام داشته باشه، رشته کوههای طویل با جنگل های انبوه بلوط که مناطق مختلفی رو در جنوب و شمال خودشون پدید میارن

سلام محمد جان. این جاده میره تو دل اون منطقه خالی که چند روز پیش صحبتش بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این وبلاگ هوای مشهد هم آپ نمیشه
معمولا چه ساعتی آپ میشه؟

الان که صحبت کردم گفتند ، اپدیت ساعت 1 تا 2 بامداد رو ببینند اگه خوابشون نبرد تا یک ساعت دیگه اپ میکنند و گرنه میافته فردا صبح اول وقت به امید خدا.

بعد هم تغییرات اونچنان زیاد نبوده که احتیاج به آپدیت باشه. فعلا همه چی آرومه.............. من چقدر خوشحالم:خنده1:

تقريبن هميشه بارشش بيشتره سردتره و همچنين غرب مشهد خلوت تره! خدا نصيب ما هم بكنه

انشاء الله هادی جان

mohamad$

کاربر ويژه
سردترین ایستگاه های کشور در بهمن 91 ( میانگین دما )

10 - سراب / آذربایجان شرقی +2.4

10 - قره ضیاء / آذربایجان غربی +2.4

9 - فیروزکوه / تهران +2.1

7 - مهاباد / آذربایجان غربی +1.7

7 - فریدونشهر / اصفهان +1.7

6 - زرینه / کردستان +1.5

5 - ماکو / آذربایجان غربی +1.3

4 - کوهرنگ / چهار محال +0.3

3 - آبعلی / تهران -0.3

2 - چالدران / آذربایجان غربی -0.9

1 - فیروزکوه آلودگی / تهران -3.0

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام هادی جان
30000 امین پست متعلق به شما شد:شاد2:

درود محمد رضا جان
نميدوني با چه بدبختي با اين گوشيم پست ميزارم آخه كامپيوترم خرابه وقت هم نميكنم برم بدم درستش كنم واسه همين نميتونم لايك بدم يا نقشه اي عكسي ... بزارم

rahsazan

کاربر ويژه

الان که صحبت کردم گفتند ، اپدیت ساعت 1 تا 2 بامداد رو ببینند اگه خوابشون نبرد تا یک ساعت دیگه اپ میکنند و گرنه میافته فردا صبح اول وقت به امید خدا.

بعد هم تغییرات اونچنان زیاد نبوده که احتیاج به آپدیت باشه. فعلا همه چی آرومه.............. من چقدر خوشحالم:خنده1:

خیلی هم خوب
پس اینجوری که مدیرش به شما گفتن فکر نکنم امشب آپ بشه

تا مدیر ارشد تالار به ما یه دونه از این کارتا

yellowcard.jpg

به دلیل ارسال اسپم فراوان ندادن از حضور دوستان مرخص شویم
شب خوش
خدا نگهدار:بای:

آخرین ویرایش:

کدخدا

کاربر ويژه
فورکا و نروژ جفتشون با هر اپ شدن یکی دو میل از بارش ما میخورن مثل همیشه هیچی نمیباره :ناراحت:

شب خوش :ناراحت:

vahid

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان :گل: امیر محسن جان بارشهای مارو چه طور میبینی ؟ ظاهرا بارش پنجشنبه ما کم شده درسته؟

nojeana

کاربر ويژه

فكر نمي كنم
عشق ، محبت ، از خود گذشتگي ، وطن پرستي رو چطور ميشه با رياضي نوشت ؟
 خوب چی بگم مهرداد جان حتما می شه اونا رم نوشت یا عملگر شون شاید کشف نشده یا شاید هم نیاز نباشه تو ریاضی به اونا اهمیت داد
خوب خداحافظ یه روز سختی در پیش دارم . فردا که کلی سند دارم و پس فردا باید ملایر  باشم یه جلسه دادگاهی و بعدش مصاحبه کاری همدان دارم  ( دعا واجب هستم ) فعلا خداحافظ شاید تا جمعه یا شنبه

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
شب بخير دوستان خصوصن تهراني هاي عزيز كه من رو زياد دوست ندارند اميدوارم سعيد و محمد گل دل چركين نباشن از من! ولي مقايسه در شرايط يكسان معني ميده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام به همگی دوستان :گل: امیر محسن جان بارشهای مارو چه طور میبینی ؟ ظاهرا بارش پنجشنبه ما کم شده درسته؟

سلام وحید جان

عرض کنم خدمت تون اگه یادتون باشه نقشه های جی اف اس برای سامانه هفته گذشته در حدود 8 تا 10 میلیمتر بارش برای کاشان پیش بینی کرده بودند که محقق هم شد پس به این نتیجه میرسیم که به مدل مذکور اعتماد کنیم و مطابق با آخرین آپدیت این مدل شهرهای کاشان و قم بارشهای بسیار خوبی رو از سامانه پیشرو دشت خواهند کرد.:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
شب بخير دوستان خصوصن تهراني هاي عزيز كه من رو زياد دوست ندارند اميدوارم سعيد و محمد گل دل چركين نباشن از من! ولي مقايسه در شرايط يكسان معني ميده!

ما نمیتونیم با ابزاری ارتفاع شهر ها رو با هم یکی کنیم تا شما رضایت بدید مقایسه بشن . ارتفاع جزوی از اقلیم یک منطقه هست که با تغییر اون ویژگی های شهر قبلی از بین رفته .

شهری ساحلی مثل بوشهر 0 متره و قرار نیست بشه 1000 متر تا با جایی مقایسه بشه یا ارتفاع 2000 متر شهرکرد قرار نیست بشه 0 متر . تهران هم شمال شهر 1500 تا 1900 متر هست و قرار نیست بشه 900 متر .

به هر حال اینا چیزایی هست که کسی نمیتونه تغییرش بده . شما هر وقت تونستی ارتفاع شهر ما رو عوض کنی حتما خبرمون کن . شهر تهران با این ارتفاع معنی پیدا میکنه و با تغییر اون دیگه تهران نیست .

شب شما نیز خوش با خواب هایی خوش تر .....

ماهان.

کاربر ويژه
سردترین ایستگاه های کشور در بهمن 91 ( میانگین دما )

10 - سراب / آذربایجان شرقی +2.4

10 - قره ضیاء / آذربایجان غربی +2.4

9 - فیروزکوه / تهران +2.1

7 - مهاباد / آذربایجان غربی +1.7

7 - فریدونشهر / اصفهان +1.7

6 - زرینه / کردستان +1.5

5 - ماکو / آذربایجان غربی +1.3

4 - کوهرنگ / چهار محال +0.3

3 - آبعلی / تهران -0.3

2 - چالدران / آذربایجان غربی -0.9

1 - فیروزکوه آلودگی / تهران -3.0

میانگین بهمن اینجا 0.34- بود. یه چیزی در حد آبعلی امسال!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا