• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی جالبه مشهد و نیشابور تو استان از همه گرمترند.!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتی سرخس هم از مشهد و نیشابور سردتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضع غرب مشهد همچنان مطلوب بنظر میرسه:

jl1vfncwy1thq35j037.jpg

songing

کاربر ويژه
امیر خان سرافرازان وضع بارندگیش چطوره از این سیستم چند میل بارون داره:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تصاویری از برخورد اجسام فضایی با شهاب سنگ بر فراز روسیه پخش شد

آخرین گزارشها درباره سقوط یک شهاب سنگ بزرگ در شهر "چلیابینسک" واقع در کوه های اورال در روسیه حاکی است که این شهاب سنگ قبل از اصابت به زمین توسط موجودات فضایی دیگری منفجر شده است.
بر همین اساس روس ها می گویند:" این موجودات فضایی مردم را از فاجعه ای بزرگ نجات داده اند."

به گزارش روزنامه "سیبریان تایمز" روسیه، یک ویدئو بر روی "******" پخش شده و نشان می دهد، هنگامی که شهاب سنگ در حال حرکت بود ناگهان يك جسم کوچک به سرعت از زاویه خلفی وارد آن شد و از میان آن گذشته و آن را منفجر کرد. طبق گزارش این روزنامه، روسیه هیچ گزارشی مبنی بر پرتاب موشک به سوی شهاب به منظور منفجر کردن آن مخابره نکرده است .

برخورد این شهاب سنگ به زمین، جنجال بزرگی را در روسیه به وجود آورده است بویژه پس از آنکه برخی از روس ها بر این باور تاکید کردند که موجودات فضایی با منفجر کردن آن شهاب سنگ جان میلیون ها تن از مردم این کشور را نجات دادند.

در همین حال الکساندر کومانیو هماهنگ کننده انجمن "موجودات فضایی" روسیه، گفت:" برخورد یک جسم فضایی پرنده به شهاب سنگ از سه زاویه تصویربرداری شده است و تمام صحنه های این برخورد و متلاشی کردن شهاب سنگ را نشان می دهد".

کومانیو افزود: " گزارش هایی در دست است که نشان می دهد دو پرنده فضایی یک شب قبل بر فراز منطقه ای که شهاب سنگ در آن سقوط کرد ظاهر شده بودند. بنابرین این حوادث نشان می دهند که یک موجود فضایی با منفجر کردن شهاب سنگ روسیه را نجات داده است.

ویدئو که این سایت گذاشته بود کیفیت نداشت کیفیت خوبشو خودم آپ کردم.11 مگ ه.
یهو ناپدید شدنش مشکوکه
:سوت:

http://s1.picofile.com/file/7679582903/UFO_Shoots_Down_Russian_Meteor_February_15th_2013_2_15_13_YouTube.flv.html

درود بر همه دوستان

هنوز فیلم رو ندیدم اما به نظرم این مورد واقعا مشکوک بود و من رو به یاد مطالبی در مورد حادثه تونگاسکا که در سال 1908 روی سیبری مرکزی اتفاق افتاده میندازه، در اون زمان هم یک شهاب البته از نوع یخی با قطر 100 متر وارد جو شد و 80 کیلومتری سطح زمین از هم پاشید! نتیجه اش جنگلی از درختان بود که در جهت مخالف محل انفجار به صورت دایره ای روی زمین پهن شدن!

البته موج انفجار این جسم هم باعث ایجاد خسارت شده و خدا رو شکر از لحاظ اندازه به مراتب کوچکتر از مورد تونگاسکا هست، شهاب توگاسکا اگر 8 ساعت دیرتر به زمین رسیده بود روی اروپا منفجر میشد!

ماهان.

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

هنوز فیلم رو ندیدم اما به نظرم این مورد واقعا مشکوک بود و من رو به یاد مطالبی در مورد حادثه تونگاسکا که در سال 1908 روی سیبری مرکزی اتفاق افتاده میندازه، در اون زمان هم یک شهاب البته از نوع یخی با قطر 100 متر وارد جو شد و 80 کیلومتری سطح زمین از هم پاشید! نتیجه اش جنگلی از درختان بود که در جهت مخالف محل انفجار به صورت دایره ای روی زمین پهن شدن!

البته موج انفجار این جسم هم باعث ایجاد خسارت شده و خدا رو شکر از لحاظ اندازه به مراتب کوچکتر از مورد تونگاسکا هست، شهاب توگاسکا اگر 8 ساعت دیرتر به زمین رسیده بود روی اروپا منفجر میشد!

بیشتر شهاب سنگین هایی که وارد جو زمین می‌شن می‌سوزن و اصلن به سطح زمین نمی‌رسن، اما این یکی با اینکه با ورود به جو سوخت و منفجر شد، اما بخاطر بزرگی خیلی زیادش باز هم به زمین رسید.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امروز صبح ایستگاه 5 تله کابین توچال از بین ابرها معلوم بود و متاسفانه هیچی برف نداشت!

محمد جان میشه طول و عرض میدان کاج رو بدی به نروژ ببینی برای ما چه خوابی دیده؟

mohamad$

کاربر ويژه
امروز صبح ایستگاه 5 تله کابین توچال از بین ابرها معلوم بود و متاسفانه هیچی برف نداشت!

محمد جان میشه طول و عرض میدان کاج رو بدی به نروژ ببینی برای ما چه خوابی دیده؟

سلام ارش جان . مختصات و نمیدونم تو نروژ چجوری باید داد ولی این لینکا هست

http://www.yr.no/place/Iran/Teheran/Tajrīsh/long.html

http://www.yr.no/place/Iran/Teheran/Tehran/long.html

فعلا که بخاری از این موج برای تهران درنیومده به اون صورت تا ببینیم ساعت های بعد چی میشه . امیدوارم بارشا خوب باشه . تا قبل از بارش امروز صبح اون سمتای ایستگاه 5 برفا خیلی کم شده بود ولی یه مقدار برف بارید دیشب و امروز

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بیشتر شهاب سنگین هایی که وارد جو زمین می‌شن می‌سوزن و اصلن به سطح زمین نمی‌رسن، اما این یکی با اینکه با ورود به جو سوخت و منفجر شد، اما بخاطر بزرگی خیلی زیادش باز هم به زمین رسید.

ماهان جان اگر اندازه اش از یک حدی بیشتر باشه جو نمیتونه جلوش رو بگیره و 100% به زمین برخورد میکنه! نمونه اش رو میتونیم در تمام کره زمین ببینیم از دهانه 1.5 کیلومتری آریزونای امریکا تا دهانه هائی با عرض 200-300 کیلومتر در کانادا و اروپا که بخاطر فرسایش به سختی قابل مشاهده هستند، حتی در "وبار" در عربستان هم دهانه برخوردی داریم دقیقا وسط ربع الخالی! و جالبتر این که شهاب در زمان وارد شدن به جو روی ریاض مشاهده شده!

اما مورد روسیه خیلی خاص بود، هنوز منتظر دانلود فیلم با سرعت فوق فضائی اینترنت ایران هستم!!!

ضمنا پل مدیریت هوا داره حسابی تیره و تار میشه! فکر کنم داریم میریم برای رعد و برق!

Abbath

New member
اینقدر هول شدم اصن یادم رفته بود دکمه ضبط رو بزنم،فیلم نگرفتم اصن :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا