• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
[h=3]7-Day Weather Forecast for Mashhad
Tuesday, 5

26 | 15 °C
Overcast
Chance of
Precipitation
0%

Wednesday, 6

20 | -5 °C
Rain
Chance of
Precipitation
60%

Thursday, 7

0 | -11 °C
Chance of Snow
Chance of
Precipitation
80%

Friday, 8

-2 | -10 °C
Mostly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Saturday, 9

3 | 0 °C
Partly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Sunday, 10

10 | 6 °C
Mostly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

Monday, 11

13 | 4 °C
Overcast
Chance of
Precipitation
0%

Tuesday, 12

13 | 6 °C
Partly Cloudy
Chance of
Precipitation
0%

ماهان.

کاربر ويژه
بجنورد:خونسرد::خونسرد::قلیون::قلیون::خنده1::خنده1:

meteogram.php

دوستان بنظرتون بجنورد چه قدر برف میاد؟؟10سانت میاد؟؟چون من به دوستام قول دادم که حداکثر 10 سانت برف خواهد آمد!!امیدوارم این دفعه ضایع نشم!!!!

مطابق این پیش‌بینی باید حداقل 20 تا 25 سانت برف بباره.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بجنورد

دوستان 90درصد برف چقدر میشه؟؟؟

باران. بالا 10C. سرعت باد: 15-25 km/h. جهت باد: NNW. Chance of Precip. 80%.
چهارشنبه شب
باران. پایین -6C. سرعت باد: 15-20 km/h. جهت باد: شمال. Chance of Precip. 90%.

felan123

New member
جدول پایینش و ببینید از 26 میل بارش 6 میلش برفه تو دمای +1 و کمتر

بله درست هست الان باد میوزه بارون میاد کم کم ای این باد اگه خراب نکنه همه چیز رو
درست هست از ساعت 20 شب 4 شنبه فکر کنم بارش به شکل برف بشه سمنان ولی تا شدید نشه با این دما بعید دارم بشینه
اگه شدید هم بیاد خیلی هم ابر ها حال بدن باد نیاد شاید 5 سانتی بشینه خود شهر سمنان بالاش بیشتر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

هنوز فیلم رو ندیدم اما به نظرم این مورد واقعا مشکوک بود و من رو به یاد مطالبی در مورد حادثه تونگاسکا که در سال 1908 روی سیبری مرکزی اتفاق افتاده میندازه، در اون زمان هم یک شهاب البته از نوع یخی با قطر 100 متر وارد جو شد و 80 کیلومتری سطح زمین از هم پاشید! نتیجه اش جنگلی از درختان بود که در جهت مخالف محل انفجار به صورت دایره ای روی زمین پهن شدن!

البته موج انفجار این جسم هم باعث ایجاد خسارت شده و خدا رو شکر از لحاظ اندازه به مراتب کوچکتر از مورد تونگاسکا هست، شهاب توگاسکا اگر 8 ساعت دیرتر به زمین رسیده بود روی اروپا منفجر میشد!

من برای اولین بار این فیلم رو دیدم و بنظر من که اصلا و تحت هیچ عنوان شهاب سنگ بود!!!!!!!!!!!!!!

دروازه زمان باز شد یک سفینه فضایی حالا یا زمینی و یا ماورای زمینی وارد جو زمین شد و سرنشینان این سفینه توسط چندین کپسول از سفینه اصلی EJECT کردند بعد هم اون سفینه مادر منفجر شد و در اثر موج انفجارش شیشه چند تا خونه شکست و بقیه ماجرا رو که همه میدونند:تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اع!!!!راست میگی ها!!!:خجالت2::خجالت2:،پس مقدار برف رو کجا میزنه؟؟

پیداش کردم!!با موزیلا که رفتم نزده بود مقدار برف رو ولی با کروم که رفتم مقدار برف رو هم زده/!!!!!

Wednesday Night

Overcast with snow. Low of -6C. Breezy. Winds from the North at 15 to 20 km/h. Chance of snow 90% with accumulations up to 10 cm possible.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
امیرمسعود کجاست دوستان؟؟؟!!!!!

اردبیل!!!!

Tuesday Night

Overcast with snow. Fog overnight. Low of -9C. Breezy. Winds from the ENE at 15 to 25 km/h. Chance of snow 90% with accumulations up to 27 cm possible.

Wednesday
Overcast with snow and a chance of rain. High of -2C with a windchill as low as -14C. Breezy. Winds from the ENE at 20 to 25 km/h. Chance of snow 90% with accumulations up to 10 cm possible.

Wednesday Night
Mostly cloudy with snow in the evening, then overcast with snow. Low of -10C. Breezy. Winds from the East at 15 to 25 km/h. Chance of snow 90% with accumulations up to 9 cm possible.

Thursday

Overcast with a chance of snow and rain showers. High of -1C with a windchill as low as -16C. Breezy. Winds from the East at 10 to 20 km/h. Chance of snow 40% with accumulations up to 2 cm possible.

amir551

کاربر ويژه
accuweather نیز می فرمایند که :

neyshabur
Rain from Wednesday morning until Wednesday evening, when it will change to snow and accumulate 15-25 cm before ending Friday morning

mashhad
Snowfall from Wednesday evening into Friday morning will total 20-35 cm

quchan
40-60cm of snow Wednesday afternoon through Friday morning

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
accuweather نیز می فرمایند که :

neyshabur
Rain from Wednesday morning until Wednesday evening, when it will change to snow and accumulate 15-25 cm before ending Friday morning

mashhad
Snowfall from Wednesday evening into Friday morning will total 20-35 cm

quchan
40-60 cm of snow Wednesday afternoon through Friday morning

درود امیر جان

این آپدیت جدیدش هست یا نه ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فورکا برای محله ما تقریبا 37 میلیمتر برف پیش بینی کرده که خیلی دوست میداریم:گل:

amir551

کاربر ويژه

درود امیر جان

این آپدیت جدیدش هست یا نه ؟

متاسفانه به نظر میاد بله
چون در یک اقدام ناجوانمردانه بارش مارو کم کرد
البته مثل بقیه ساعت آپدیت رو نزده
شاید هم من نمیبینمش
ببخشید سلام یادم رفت
سلام امیر محسن جان

آرش-مشهد

کاربر ويژه
فکر کنم آبدیت جدیدش باشه. برای مشهد که مجموعا 32 میلیمتر از این سامانه پیشبینی کرده که فکر کنم از آبدیت قبلیش کمتر باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا